Mi smo predali zahtjev za djecji u pošti. Online ima nekakav obrazac koji smo odnijeli u postu i onda to tete tamo ispune ili što već. Nama nisu uspjeli odmah pa su nas nazvali poslije samo da dođemo po to.
.
Ja spremam u zamrzivač i razmišljam kako to ponijeti negdje? Da ponesem vode u termosiici i posudicu pa ugrijem tako?
I ja grijem tako s prokuhanom vodom, neće ti to ubiti ništa u mlijeku jer mlijeko ne postane vrelo kao voda nikako
Sto se tice osipa i mazanja guze ja koristim Weledu…protivnik sam i pavloviceve i jlg i sudokrem.Imaju mi sastav koji mi se ne svidja,puno vise sam ta organske proizvode i za bebu i za sebe 🤷♀️ Za sad mu nije nista izaslo.
Weleda kremu si kupila online ili ima i u drogerijama/ljekarnama za kupiti?
U mulleru u avenue mallu sam kupila.Ima dvije vrste jedna za bebinu guzu i ona je narancasta u tubi i jedna za pelenski osip isto je u tubi narancasto bijela.Ta je sa cinkom pa se tesko razmazuje ali ona ti sluzi ako dobije osip...ako ga nema onda je ova prva dovoljna i ona se super razmazuje.
Nemoze vvrela voda preko bocice nista nastetiti jer nije mlijeko direktno direktno izlozeno vrelini izmedju je plastika. I mlijeko se samo umlaci,a voda se vec ohladi, razmjena temp😂
I ja koristim iz ljekarne sto oni miksaju i zadovoljna sam vec 3 mjeseca 😂
.
Ja sad isla do nexta da mu kupim odjelce, hlacice sa tregerima, kosulja i masnica 😉 svidja mi se da mu obucem za krstenje, da pase iz tatu 🙈😂, i u ducanu nemaju, al dobro da sam brojeve bolje pogledala pa da pogresan ne narucim, njemu pase od 0-3 mjeseca 🙈😂mrvica moja
Neverland mozes mlijeko ugrijati kupkom tako do zeljene temp pa onda njega u termosicu, pa samo sipas u bocicu kad ti treba
It’s a baby boy💙
Neverland mozes mlijeko ugrijati kupkom tako do zeljene temp pa onda njega u termosicu, pa samo sipas u bocicu kad ti treba
Aa super! 🥳
Ja sam ovu kameru narucila
#Aliexpress HRK 132.86 36%OFF | NEWEST ESCAM G02 Dual Antenna 720P Pan/Tilt WiFi IP IR Camera Support ONVIF Max Up to 128GB Video Monitor ip camera
https://a.aliexpress.com/_dXXxObp
taj hemeroid sto je izmigoljio van ak se sam ne povuce :-D
I ja imam isti problem s tim. Ne znam kako to rijesiti. On stoji na samom rubu rektuma i ne moze se odluciti jel ce biti unutra ili vani 🙈
.
Kako da se to povuce? Nikako da se makne, a vec skoro mjesec dana tako stoji. Help!! 😥
Neverland ja sam isto gledala tu kameru koju si ti uzela, ali mi se ova vise svidjela jer mogu ga vidjet kad odem van kuce negdje.
.
Neverland sto se papiri za djeciji mogu predavati u toku godine? Mislila sam da to uvijek ide na pocetku… trebala bi izracunati da li uopce imamo pravo.
Kako se izracuna da li imas pravo na djecji doplatak? Koje sve uvjete treba zadovoljiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji