Kod mog malca se isto pojavilo takvo crvenilo, ja sam to primjetila odmah nakon jednog dana koristenja vlaznih maramica. Pedijatrica je predlozila Sudocrem, u prozirnom sloju. Sad mu svaki put isperem guzu u lavabou toplom vodom i namazem Sudocrem, crvenilo proslo nakon par dana. Od Pavloviceve mi se cinilo da se samo pogorsavalo, isto kao i JGL.
Odakle da krenem.. moja L je plakala da je ostala bez zraka prvi dan kad smo došli kući. Muž i ja smo se uspanicarili kao nikad, a inače sam baš cool oko djeteta. Kupila ju prvi put bez problema, presvukla bez pomoći i sve.. otad se nije ponovilo, hvala bogu. Nunala sam ju u pjevala joj pokušavajući ju nadglasati i nakon 10 min je uspjelo.
.
L ima osip na guzu baš na tom dijelu. Mi smo išli već kod pedice jer je cijela dobila neku infekciju. Ispod pazuha i na vratu i po licu. Za to smo dobili2 Betrion jer su baš bili kao gnojni čirevi.
Za guzu smo dobili Klotrimazol, a za jezik Rojazol. Ne znam gdje mi je glava a gdje guzica kad nu krenem nazvati svime time🙈
.
Babymonitor! Najbolja stvar koju smo uzeli!naaajbolja!uzeli smo s alija. Čudo jedno, ostavim ju j sobi i gledam ju na to. Ima neku funkciju da joj pustim glazbu i to baš voli.. šaljem link ako netko treba, bio je oko 250/300kn..
.
Hvala cure, baš se bojim da je gladna a onda me smirite 🙂🙂🙂🙂
Ajoj..treba to svd polovit.Da ovo za plac je grozno..tako se i nama svasta nesto u pocetku zaredalo.Sreca pa je dobra beba🙂
Drzite se🤞
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Odakle da krenem.. moja L je plakala da je ostala bez zraka prvi dan kad smo došli kući. Muž i ja smo se uspanicarili kao nikad, a inače sam baš cool oko djeteta. Kupila ju prvi put bez problema, presvukla bez pomoći i sve.. otad se nije ponovilo, hvala bogu. Nunala sam ju u pjevala joj pokušavajući ju nadglasati i nakon 10 min je uspjelo.
.
L ima osip na guzu baš na tom dijelu. Mi smo išli već kod pedice jer je cijela dobila neku infekciju. Ispod pazuha i na vratu i po licu. Za to smo dobili2 Betrion jer su baš bili kao gnojni čirevi.
Za guzu smo dobili Klotrimazol, a za jezik Rojazol. Ne znam gdje mi je glava a gdje guzica kad nu krenem nazvati svime time🙈
.
Babymonitor! Najbolja stvar koju smo uzeli!naaajbolja!uzeli smo s alija. Čudo jedno, ostavim ju j sobi i gledam ju na to. Ima neku funkciju da joj pustim glazbu i to baš voli.. šaljem link ako netko treba, bio je oko 250/300kn..
.
Hvala cure, baš se bojim da je gladna a onda me smirite 🙂🙂🙂🙂
Ej daj link bas da vidim sta si ti narucila. Ja sam narucila neku kameru i neku aplikaciju trebam skinuti na mob i mogu da gledam bilo gdje da sam a beba rwcimo sa bakom. Ali nije mi jos dosla pa niata neznam jel to bas tako, ali po recenzijama jee. Jesva cekam da dodje.
Ja recimo A nahranim, poljubim, ugasim svjetlo izadjem iz sobe, zatvorim vrata, tako vec dva mjeseca. Svako vece razmisljam samo da mi ta kamera vise stigne da mogu ga vidjeti jer sam svako malo pred vratima i osluskujem da ne bi bilo nekih cudnih zvukova, onak cu bar vidjeti kako spava dok ja ne dodjem u krevet.
Evo cure ispravljeno!
I meni je dopizdilo, ne znam kak sam to ni napravila unazad😜🤣🙉
It’s a baby boy💙
Evo cure ispravljeno!
I meni je dopizdilo, ne znam kak sam to ni napravila unazad😜🤣🙉
Napokon nemoram racunati 🙈😂, ma bila si atianula onu opciju da odbrojava koliko imas do rodjendana 😂
Evo ovako je kod mog malca u boxu pa se okrece s ledja na jedan bok pa na drugi pokusavajuci uloviti nesto ili jezikom ili rukicama. Bila sam primjetila da je vise forsirao desnom rukom hvatanje jer je ovaj sareni pas bio na lijevoj strani pa mu bio privlacan, sad kad sam ga premjestila na desnu stranu, nije mu zanimljiv ali ga samo tak lovi za usi i navlaci, tako da ipak koristi i lijevu. Jucer kad se probudio toliko se izdizao nogicama u vis da je dotaknuo ove igrackice na vrtuljku 🙉, ali recimo vise nebzeli na stomak i ne odize glavu nikako vise, a do prije 3 tjedna dizao glavu ko veliki i spavao na stomaku.
Skoljka kad ti je poceo duze spavati po noci? I kako sa sisama onda?
Ja se izdajam pa ono do granice da oslobodim napetost, izdajam obje pa izdojim oko 170-180, on pojede oko 110 pa ostatak spremam u friđ.
Kad bude trebalo vise pomalo cu navuci vise, ali kako je bilo kad je krenuo duze spavati a nije ispraznio dojku kad i inace nego par sati kasnije jel
It’s a baby boy💙
Samo da se kratko javim...
Mali je super, plako je samo jucer u radaoni... Inace je miran ko bubica... Jos nije samnom u sobi, dovoze ga samo na podoj jer se naguto plodove vode pa da im je pod nadzorom, a i ja sam spojena na hrpu infuzija, em mi je tlak full nizak pa je u glavi ringišpil, pa dobila i heferol zbog krvarenja... Kazu sestre da je to sve uredno, al znaci ja imam osjrcaj ds to bas jako krvari 🤷♀️
Jos uvijek nemrem sama ustat iz kreveta za do wc-a.... Nakon koliko ste vi od poroda uspjeli obavit stolicu?
Ja sam bas nekako napuhnuta, al me frka ic na wc zbog savova 😬
Od onog skoka sa 6.tjedana je poceo spavati po 6 sati u komadu jer sam mu pocela davati Ad u 21h, pa bi pojeo vjerovatno vise nego sam ja u tom trwnu imala pa ga je to omamilo i tako se naviknuo. Kad imam viska izdojenog umjeato Ad dam mu izdojeno isto spava 6 sati, a po novom i duze. Sinoc je pojeo 90ml izdojenog i spavao do 5 jutros. A ja ne pratim to da je u isto vrijeme kad bi on jeo, svakako ni nejede uvijek bas u iato vrijeme. Nekad svako 3 sata, pa se odjednom sjeti na 2 i tak. Idealno mi je da za jednu dojku treba 6 sati da se ful napuni jer mi dojimo jedan obrok jedna dojka. Nocas cu ce izdojiti u 1h a iz nje je dojio oko 18h i ujuteo ce oko 6 ili 7, a ova druga iz nje jw dojio oko 20h i nocas ce dal oko 3 ili 4 ili 5 ovisi. Neznam jesam li zakomplicirala sa objasnjenjem 🙈😂valjda si nesto skuzila 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji