Skoljka prekrasno Joj sto bi dala da se ne moram buditi uz zvuk auta na aveniji 😓😓
.
Moj malac je spavao nocas prvo 4 h pa hranjenje i onda 4 ipo h.Jel mislite sa je to previse sna bez hrane za bebu od 5 tjedana?
Jutrooo, evo nas jutros docekalo iznenadjenje 😃
.
Malac se probudio jesti oko 3:45, i ja u toku dojenja zaspala skupa sa njim 🙉 #nemajka, muz me probudio oko 5 i nesto da gdje je djete, da ga prebacim izmedju, i dok sam ga prebacila on se lijepo probudio i pricao i mlatarao nogama nije dao da ga se pokrije. Bila sam budna mozda pola sata i odneslo me nazad u snove 😂 a djete ostalo
Aaaaaaaa predivno 🥰
Skoljka prekrasnoJoj sto bi dala da se ne moram buditi uz zvuk auta na aveniji 😓😓
.
Moj malac je spavao nocas prvo 4 h pa hranjenje i onda 4 ipo h.Jel mislite sa je to previse sna bez hrane za bebu od 5 tjedana?
Ok je to, samo ga pusti da se tako navikne 👍🏻
Evo mene , u utorak izasle iz bolnice ...jucer nam bila patronazna ona je zadovoljna svime .Nije imala onaj uredaj sto mjeri zuticu ali kao cini joj se da je beba zuckasta pa je rekla da nek ju dojim samo i stavljam na sunce .
Sto se tice dojenja tu sam tako nesigurna u sebe :/ ...neznam koliko puta je normalno nocu hraniti ju?
Ove dvije noci do sad je ona spavala sve i ja sam ju budila da ju nahranim svaka cca 3 sata .Dali je to malo ,jel bi trebala cesce ?
Evo mene , u utorak izasle iz bolnice …jucer nam bila patronazna ona je zadovoljna svime .Nije imala onaj uredaj sto mjeri zuticu ali kao cini joj se da je beba zuckasta pa je rekla da nek ju dojim samo i stavljam na sunce .
Sto se tice dojenja tu sam tako nesigurna u sebe :/ …neznam koliko puta je normalno nocu hraniti ju?
Ove dvije noci do sad je ona spavala sve i ja sam ju budila da ju nahranim svaka cca 3 sata .Dali je to malo ,jel bi trebala cesce ?
Meni je patronazna rekla da ga preko dana budim svaka 2 h, a preko noci svaka 3h.
.
Nemoj bas direkt na sunce, na izvor svjetlosti stavljaj.
Evo mene , u utorak izasle iz bolnice …jucer nam bila patronazna ona je zadovoljna svime .Nije imala onaj uredaj sto mjeri zuticu ali kao cini joj se da je beba zuckasta pa je rekla da nek ju dojim samo i stavljam na sunce .
Sto se tice dojenja tu sam tako nesigurna u sebe :/ …neznam koliko puta je normalno nocu hraniti ju?
Meni je patronazna rekla da ga preko dana budim svaka 2 h, a preko noci svaka 3h.
.
Jel ok kod prozora ,samo na svijetlo ne na sunce ?
A kako funkcionira to izdajanje 🤔 to samo ako imas viska mljeka pa spremate ili so olaksavate podoje s izadajanjem ?
Skoljka prelijepo iznenađenje 🥰
Jahanara da, eto baš čekam ctg i jedem čokoladice da se mali razbudi 🙈
.
Jel ok kod prozora ,samo na svijetlo ne na sunce ?
A kako funkcionira to izdajanje 🤔 to samo ako imas viska mljeka pa spremate ili so olaksavate podoje s izadajanjem ?
Da da, kod prozora, bitno da ima dosta svjetlosti. 😉
.
Sagi bolje cokoladice nego caj😉 cekamo te s novostima🤞
Sagi ajde i ti nas danas iznenadi 😃🤞🏻
.
Cure dajte prijedloge za ime ponyca 🙈... Mi nemamo ideja 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji