Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    28. Svibanj 2020. 10:35

Jutro cure!
    Skoljka prekrasno 😍 želja mi je imati konje. Mi imamo ovce i zečeve, uskoro stižu koke a u budućnosti planiramo koze i magarce. Meni jedino pada na pamet iz Pepe pig Pony Donny haha vidi se tko je teroriziran Pepom pig.
    Sagi sretno! 
    Majuska ja mislim da je to preko noći okej sto se tiče hranjenja. 
    Moja je sinoć spavala 4,5 sata u komadu i to je najduže ikad za sada 😄 cice ko kamen bile. Nadam se da će tako i u buduće 😂

Fever
    28. Svibanj 2020. 10:36

Mi imamo grceve dan treci...

Spava na meni samo cijelo jutro, i stalno vuce bocicu... hvala bogu dosta sam izdojila. Trebam mu kao stavljat taj daktarin ne znam kad ce djelovat kad mal mal vuce papat...
    Idemo sutra na prvi pregled

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    28. Svibanj 2020. 10:37

Ne Majuska nego Pupi 🙈 vidim da sam fulala. 
    I sad fino svi doručkovali, ja stavila veš prat pospremila stol - mala spava. Ja uzela kavu i sjedam i evo nje budne. Pa kak znaju? 😂

skoljka
    28. Svibanj 2020. 10:53

MickeyMouse

Ne Majuska nego Pupi 🙈 vidim da sam fulala.
    I sad fino svi doručkovali, ja stavila veš prat pospremila stol - mala spava. Ja uzela kavu i sjedam i evo nje budne. Pa kak znaju? 😂

Eee to mi se valjda miliun puta desili, kad sve pospremim i pomislim e sad da i ja odmorim, a on otvori oci 🙈
    Hahaha moram pocet gledati crtice. 
    Sta zeceve imate 🙈, mene muz nagovara na zeceve al to se mnozi ko ludo pa ja nisam za njih, sta bi sa njima, svoje zivotinje ne jedemo niti damo za konzumaciju drugima 😂. Imali smo i mi ovce fore radi, pa kako ih nismo konzumirali stado se u par godina  razmnozilo i onda smo sve prodali. Koke imamo ali kao da ni nemam, jaja niti nevidim 🙈😂 ovaj moj muz sve proda za rasplod, taman kad pomislim jela bi ili nesto napravila,a njega nazovu za narudbu 🙈😂

My baby
    28. Svibanj 2020. 11:04

Majuska ja se ne izdajam i nemam potrebe za tim pa cak i kad odem negdje dsm joj sisu.Vidi po bebi ako je zadovoljna i nema urlanja nije gladna,ponudi joj sto vise dojku da navuce mlijeka sta vise.ja sam se izdajala prva dva dana radi toga i iskreno ne izdajam se jer mi se beba budi normalno i normalno cica osim po noci kad ju pustim duze tj u 1 ju podojim i do sest ujutro ju pustim.Zasto se drugi izdajaju ne znam pitaj ih.
    Skoljka predivni poni ali i priroda patim na to 😭

28. Svibanj 2020. 11:08

Skoljka predivni su 😍😍 ako je musko meni je fora ime Thor
    Fever bar nek 20 min ne jede kad stavis gel, najbolje ti da mu prstom namazes, nevalja na dudu bas
    Moja danas samo jest oce svako malo

• Pupi30
    28. Svibanj 2020. 11:27

MickeyMouse

Jutro cure!
    Skoljka prekrasno 😍 želja mi je imati konje. Mi imamo ovce i zečeve, uskoro stižu koke a u budućnosti planiramo koze i magarce. Meni jedino pada na pamet iz Pepe pig Pony Donny haha vidi se tko je teroriziran Pepom pig.
    Sagi sretno!
    Majuska ja mislim da je to preko noći okej sto se tiče hranjenja.
    Moja je sinoć spavala 4,5 sata u komadu i to je najduže ikad za sada 😄 cice ko kamen bile. Nadam se da će tako i u buduće 😂

Ja sam mu u 3 dala izdojenu bocicu i onda sam se isla izdajatu da imam za veceras...nocu mi brljavi jer mu se spava a ovako kad mu dam bocicu onda sam bar sigurna da je pojeo i da ga mogu mirne duse pustiti da spava 4 ipo sata. Pokusati cu tako prakticirati svaku noc...nadam se da ce ici

• Pupi30
    28. Svibanj 2020. 11:34

Ajmo malo pricati o tome kako se vi osjecate kao novopecene mame 🤣

Ja sam jucer muzu poslala poruku da ne razumijem ljude koji nagovaraju druge da imaju dijecu da cu ja svima govoriti da 2 puta razmisle 🤣🤣🤣...znate onda kako sam se osjecala jucer🙈 Danas je bolje za sad...Ja kako nisam inala bas doticaja s malim bebama do sad...nemam ni necaka ni necakinju ni nikog toliko bliskogb s malom bebom i bas sam se iznenadila mogu vam reci. Dosta mi tesko sve to skupa pada ponekad (citajte cesto) Nadam se da ce biti lakse kad bude veci i kad ja budem bolje poznavala njegove potrebe.Cesto se znam rasplakati koliko se nemocno osjecam u tom trenutku 😩

• MiniMa
    28. Svibanj 2020. 11:35

Pozz
    Nas ne pustaju iz bolnice jer mali gubi na tezini.... 
    Borimo se jako s dojenjem, lijepo prihvati al bas i ne vuce nego samo se igra, al zato svoje prste navlaci ko da ce iz njih nesto dobit..... Bas sam tuzna sto ne idemo danas kuci, a i jadna zbog tog dojenja... Meni mlijeko slabije dolazi, al zasto mu onda nedaju dohranu da nije gladan nego je samo na cici, a ocito nemam dovoljno.... 

neverland
    28. Svibanj 2020. 11:46

Poni Toni? Mi imamo janje Janju 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.