Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    27. Svibanj 2020. 17:06

Vaki

Jahanara - meni to isto zvuči kao soor. Da je mlijeko onda bi ti odmah izašlo kad brišeš.

Tako i ja mislim. Doci ce ponovno u petak pa nek ona jos pogleda.

neverland
    27. Svibanj 2020. 17:41

Jahanara

Jel vasim bebama jezik bijel?
    .
    Pitala sam jutros patronaznu i rekla mi je da probam gazom ocistiti, al i dalje je bijel. I kad krene sisati i povuce prvih par puta, meni se pojavi sijevajuca bol. Patronazna kaze da je to na pocetku normalno. Meni to sve slici na soor. Fever? Ili ako je netko imao s bebom soor da li je to to?

Ja imam. Rekli su mi da struzem vodom i gazom jer ostane hrane na jeziku. A čitala sam da ako je soor da se to baš ne preporučuje. Ipak.cistim ali nikakve koristi od toga. Dobili smoRojazol  ako se proširi na obraze, ali ja stavljam odmah jer je baš puno toga..
    Isto imam ponekad tu bol kad povuče, ali onda znam da je dobrano povukla i da mlijeko teče u jakom mlazu. Prestane za 15sec

27. Svibanj 2020. 19:42

Jahanara

Jel vasim bebama jezik bijel?
    .
    Pitala sam jutros patronaznu i rekla mi je da probam gazom ocistiti, al i dalje je bijel. I kad krene sisati i povuce prvih par puta, meni se pojavi sijevajuca bol. Patronazna kaze da je to na pocetku normalno. Meni to sve slici na soor. Fever? Ili ako je netko imao s bebom soor da li je to to?

Imali na pocetku jos ako se i cuje onako zvuk coktanja dok jede to je to. Pazi da ti do petka nebi se previse naslaga stvorilo, citala sam da im to bas smeta i da mogu slabije jesti i postati nervozni. Ja sam odma pedicu pitala i ona prepisala daktarin, proslo joj zacas. Ali sam ja osjetila isto u jednoj dojci tu pikajucu bol tako da sam ponovila postupak i njoj u usta i meni na bradavice i onda smo se rijesili. E da pogledaj i obraze ako ima bijelih tockica, krpica i tamo ondaje sigurno soor.

Jahanara
    27. Svibanj 2020. 19:54

Nema na obrazima nista, samo na jeziku. Tako mu je jos od bolnice kao i meni ta bol kad povuce. Mozda je ta bol zapravo otpust kao i kod Neverland. Ne cujem coktanje. Pokusat cu jos koji put ocistiti, ako ne bude nista islo zvat cu pedijatra sutra.

27. Svibanj 2020. 20:28

Jahanara

Nema na obrazima nista, samo na jeziku. Tako mu je jos od bolnice kao i meni ta bol kad povuce. Mozda je ta bol zapravo otpust kao i kod Neverland. Ne cujem coktanje. Pokusat cu jos koji put ocistiti, ako ne bude nista islo zvat cu pedijatra sutra.

Ja sam kod svoje bijel jezik primjetila kad je ona imala 5 dana i isto su mi govorile sestre da je to od mlijeka, e kad sam pedicu pitala onda druga prica. E i kad ti odspava tj taman prije nego krenes hraniti bebu pogledaj je li jezik bijel jer ako je mlijeko do drugog hranjenja bi se vec "ispralo" od sline.

Fever
    27. Svibanj 2020. 20:30

Jahanara sko ne ide gazom soor je, mi imamo kontrolu u petak danas sam zvala pedicu da mi pusti daktarin tj pitals sam hoce pustit danas ili cemo cekati petak pustila je danas.
    Vec dva dana ima naslage, daktarin ide 4x dnevno prstom staviti nakon obroka ili na dudu isto nakon obroka. Mislim da bi do petka nama bilo jos gore pa je pustila danas. soor+grcevi divna komba.
    Bacam svo mlijeko od jucer i danas, ovo od sad pa na dalje cu probat ujutro dati, do jutra ce bit na ad-u. Spava vec drugu turu po 3h uz ad, nesto sam ocito ja jela pa mu smeta, od sutra jos vise pazim. Nasla sam bowen masazu na yt to cu isprobat sutra ako opet bude veselo.

It’s a baby boy💙

neverland
    27. Svibanj 2020. 22:48

Ako oni imaju sor ne smijem spremati to mlijeko?? Ajme steta mlijeka,imam bar 5 vrećica 😱😱😱😱
    Nakon koliko prođe kad koristite gel?

Fever
    28. Svibanj 2020. 07:23

Smijes spremati mlijeko, kao i dojiti.
    Ja bacam jer ima grceve ocito od necega sto sam pojela

It’s a baby boy💙

28. Svibanj 2020. 07:27

Neverland mojoj je proslo za dva dana u ustima, a meni je za cice mislim 3 il 4 cak trebalo da prođe, ali kako god moras koristiti gel 2 tjedna sa budes sigurna da je do kraja otislo

skoljka
    28. Svibanj 2020. 08:55

Jutrooo, evo nas jutros docekalo iznenadjenje 😃

Malac se probudio jesti oko 3:45, i ja u toku dojenja zaspala skupa sa njim 🙉 #nemajka, muz me probudio oko 5 i nesto da gdje je djete, da ga prebacim izmedju, i dok sam ga prebacila on se lijepo probudio i pricao i mlatarao nogama nije dao da ga se pokrije. Bila sam budna mozda pola sata i odneslo me nazad u snove 😂 a djete ostalo tako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.