Ja cu iduci tjedan poslije Uskrsa isto spakirati torbu,za malenu sam sve spremila,samo za sebe jos torbu.
Daisy30 ma bit ce to sve ok.Da te utjesim,moja sestra je rodila sina usla je u 34 tjedan i nije bio u inkoubatoru,bio je jedan dan na grijanju i kad je proslo pet dana isli su kuci.Ja vjerujem da ce bebac do poroda dogurati bar do 3 kg jer u zadnjim tjednima se buckaju.
Pozz curke evo da se i ja javim malo...mi smo sutra tocno 40 tjedana...stalno sam mislila da cu prije roditi al evo nista od toga ...jos mi sad u glavi da cu za Uskrs bit u bolnici bez starije curke to ce bit prvi blagdan ikad sa smo razdvojene...bas mi to sve tesko pada,ne znam kako vama, ionako zbog svega cudan Uskrs bi bio al mislila sam nekako da cemo bit zajedno, evo jedino da sutra jos rodim pa bi u sub izasla al nema nikakvih naznaka...nadam se da se sve drzite😻
Pozz curke evo da se i ja javim malo…mi smo sutra tocno 40 tjedana…stalno sam mislila da cu prije roditi al evo nista od toga …jos mi sad u glavi da cu za Uskrs bit u bolnici bez starije curke to ce bit prvi blagdan ikad sa smo razdvojene…bas mi to sve tesko pada,ne znam kako vama, ionako zbog svega cudan Uskrs bi bio al mislila sam nekako da cemo bit zajedno, evo jedino da sutra jos rodim pa bi u sub izasla al nema nikakvih naznaka…nadam se da se sve drzite😻
Veceras je pun mjesec!
Rekla je Mickey da nocas pucamo ko cepovi sampanjca!!!!
Kad nas sutra ujutro docekaju 4 bebe🤞 Mickey, Maja, Sirenita i Minnie
Daisy ja sam 35+5
Danas procjenjen na 2550g
Tako da mislim da se ne moras brinuti, ne mogu oni to tako tocno procjeniti
It’s a baby boy💙
Veceras je pun mjesec!
Rekla je Mickeyda nocas pucamo ko cepovi sampanjca!!!!
😂😂😂😂 🍾🍾🍾🍾
Kad nas sutra ujutro docekaju 4 bebe🤞 Mickey, Maja, Sirenita i Minnie
Navijam 🤞🏻🙏🏻
Daisy prošlu trudnoću sam poslana u bolnicu sa sumnjom na zastoj u rastu, bas ista situacija kao ti. Bila 5 dana i gledao mi na uzv svaki dan isti doktor (do tada je gledao tko je bio dostupan), i ispostavilo se da je ipak sve uredu, jednostavno je tako manja beba, a kada je dogurala do 2,5 kile na uzv su me pustili kući. Rodila se na 41+2 sa 3040 grama, i sada je sitnija ali sve je okej.
Joooj držim fige da se barem kod jedne od nas nešto pokrene 🙈😄
Daisy- Ja sam prvu trudnocu vodila na merkuru i rekli mi da beba ima 2,5 kg tj dana prije nego sam rodila. I onda rodila ja u 38 tt i beba imala 3 850 i 43 dugacka😂😂😂😂😂😂 ja sam mislila da me zezaju .. koliko mogu fulati.
Sortiraj odgovore
Najstariji