Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    08. Travanj 2020. 08:42

MiniMa meni je moj za streptokok rekao bolje što kasnije i kao to će mi u TA u 38.tjednu radit 🤔 
    vidjet ću kaj će reć sad 21.kad idem kod njega. 
    Inače prvo sam se naručila 27., al im se i mijenjao raspored pa me sestra zvala dal mogu ipak doć 21 ujutro jer imam i briseve. E sad kakve briseve, nemam pojma jer mi nije niš pričao, al pretpostavljam da misli na standardne, ne streptokok 🤔

• MiniMa
    08. Travanj 2020. 08:46

Sagi ja sam do sad samo jednom radila bris, i to na prvom pregledu kad je trudnoca potvrdena.... Koji su to standardni brisevi osim streptokoka? 

Jahanara
    08. Travanj 2020. 08:53

Maja 3

Ja sam u komadu jos!🙈🙉🙊

Jos 3 prijave cekamo🙈
    .
    Evo jedna za puni tjedan:
    https://ibb.co/wdGbFFY
    .
    Skoljka pijes li kavu? Bas sam te se sjetila kad sam stavila kavu kuhat i uzela mob da se slikam jer si na zadnjoj slici vidjela dzezvicu🤗

Fever
    08. Travanj 2020. 09:18

Ja sam 17.3 radila briseve na klamidiju, gonoreju, ureaplazmu, mikoplazmu 
    Jucer 7.4 na streptokok

To su ti “ostali” brisevi

It’s a baby boy💙

sagi
    08. Travanj 2020. 09:25

MiniMa

Sagi ja sam do sad samo jednom radila bris, i to na prvom pregledu kad je trudnoca potvrdena…. Koji su to standardni brisevi osim streptokoka?

Ja sam negdje oko 15.tjedna radila briseve cerviksa, po nalazima je to bilo ureaplazma, mikoplazma, bakteriološki aerobno i mikološki, klamidija.
    Znam da su neke cure rekle kak im gin češće radi briseve pa sam mislila da će možda i moj ponovit bakeriološko 🤔 a možda se predomislio pa će radit ta streptokok 🤔

sagi
    08. Travanj 2020. 09:26

Jahanara bome bliži se kraj 😉 slatka buša 🥰

skoljka
    08. Travanj 2020. 09:49

Jahanara

Maja 3

Ja sam u komadu jos!🙈🙉🙊

Jos 3 prijave cekamo🙈
    .
    Evo jedna za puni tjedan:
    https://ibb.co/wdGbFFY
    .
    Skoljka pijes li kavu? Bas sam te se sjetila kad sam stavila kavu kuhat i uzela mob da se slikam jer si na zadnjoj slici vidjela dzezvicu🤗

Bome prava busa sad 😃, jos si zgodna, a ja poslije poroda umjesto da smrsavim ja dobivam kile, ubi me slatko 🙈
    Jutros smo se digli u 6, od 5 je budan nakon dojenja djetr naspavano 🤪, pa sam si napravila kavu, ali jos nisam doruckovala, pa mi sad muka 🙈

sirenita
    08. Travanj 2020. 10:15

Moj je prelijen da se u noći probudi i odluci roditi se 😂🤭 
    I dalje nista....

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Pupi30
    08. Travanj 2020. 10:19

MiniMa

Pupi to pricas za bris na streptokok da je raden u 34tt?
    Ja moram sutra na pregledu pitati sta je s tim, pitala sam jos prosli put pa mi je receno da to tek u 37 tt…
    .
    Majo ti ces se porodit kad se neces ni nadat 🙈
    .
    Ostale cure se jos ne javljaju, mozda smo dobile nocas bar jednu bebu, ako ne i sve 3 🤞🏼

Da, na streptokok...meni nije radio niti jedan drugi bris osim taj 🤔

08. Travanj 2020. 10:40

Jahanara, divna busa! Ja ne mogu procijeniti je li moj veci ili manji 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.