Fever bravo za dobar pregled! Ma i bolje da ides k njoj nego u bolnicu s obzirom na situaciju.
.
Stigao mi nalaz brisa, negativan.
.
Monalisa kuzim te skroz po pitanju muza. Jos malo i 36.tt pa ces opustenije😉
.
Isla sam malo citati vezano za koronu i carski. Koliko sam skuzila iz pisma Roda prema ministru, na carski poradjaju zene koje su pozitivne kako bi se izbjegla moguca zaraza bebe. Nece nas sve na carski.
Moj pregled prosao super
20.4 ponovo kod nje
Ne pusta me jos u bolnicu da nesto pokupim kao
Ja u plusu 11 kg
Malac 2550g
Zabetonirana sam i dalje.
Super za pregled.. moja nezz odrediti koliko je beba teška.. ali po mjerama sa uzv naprednija za tj dana..ravnam se po tvom da je moja mala isto tako nekako
17.4. ponovno idem, pa će mi dati uputnicu za bolnicu..ja sam otvorena za vrh jagodice prsta.. tak je napisala. (tako mi je bilo i prije mj dana)
Isto u plusu 11kg
url=https://lilypie.com]
Brankice bitno da je sve na kraju dobro proslo :), uzivaj s malenom, ja jedva cekam da upoznam svoju 🤗.
Ja sam si i jucer i danas bas super, osjecam se lagano ko pero, nis me ne boli, nis mi nije tesko, cak sam danas setala duzom rutom 🤷♀️😂
Fever super za pregled :)
Fever super za dobar pregledbolje da si sto duze kod svoje gin.
Jahanara super za negativan nalaz 😊
Ja ne znam kako se osjecate vi cure koje ste pri kraju...ja sam obavila sve sto se tice kupovine za bebu,oprala opeglala, slozila itd...i kao zadnje tjedne sam odlucila ostaviti da pricitam malo vise od dojenju,tehnikama dojenja...doziranju formule ako dojenje ne bude islo, prouciti videa o tehnikama disanja jer nisam bila na tecaju...medjutim meni se to neda nikako 🤣🤣🤣 Ne mogu se natjerati...imam osjecaj da sam jedina zena na planeti koja treba roditi uskoro a ne zna nista ni o disanju ni o dojenju ni nista... 🤦♀️😓
Bez brige Pupi, ni ja nisam isla na tecaj. Babica na porodu mi je pokazala kako da disem, i tako sam disala dok sam mogla. Poslije svakako😅
Sto se tice dojenja pokazali su mi u bolnici i poslije patronazana i islo nam je. Tek kad sam poslije pocela citati o tom, shvatila sam da dosta zena ima i problema s dojenjem. Ne kazem da se ne treba unaprijed informirati ali poznavajuci sebe, bolje da nisam nista prije citala jer sam takva da bi se opteretila s tim pa pitanje kako bi nam islo. 🤷♀️
My baby nisam još imala tak jače bolove.
Fever super za dobar pregled 😊 svakako je bolja opcija da ideš kod svoje. Baš me zanima kaj će meni reć dal ću dolazit k njemu il u bolnicu. 21.04 imam pregled.
Jahanara super za nalaz 😊
Pupi ma svi kažu da je bitno samo disati 😁 ko da bi se sjetila teorije kak treba dok krene porod 😉 vjerujem da će nam na porodu reći kak treba disati, pogotovo s obzirom da su tečajevi otkazani posvuda.
.
Ja se nadam da će Rodino pismo uroditi plodom, možda na kraju dopuste i pratnju 🤞
.
Spremila torbu za bolnicu, tj dvije manje, jer mi u jednu ne stane, a bit će mi lakše nosit tak ak muž tegljač ne može sa mnom 😂 još trebam ubacit hranu i neke sitnice, al sad sam mirnija jer me svako malo ulovi panika da ću ranije rodit bez da imam išta spremno 🙈
Skoljke pitam tebe jer se ne sjećsm dal je još koja cura rodila na sv. Duhu.
Što ti je sve trebalo za bebača u bolnici? Kolko pelena? Ubacula ppc1 mali paket,možda izvadim koju van.
Trebaju mi i jednokratne podloge za presvlačenje, uzela 3, onda vlažne maramice i kremica za guzu.
Jel ti trebalo jop nešto?
Meni je radila bris na streptokok sad,
Zadnji put je na sve ostalo
I sad kad sam isla na wc dvije tri onak sluzave zilice na papiru. Mogla sam si i mislit da ce biti jer me bas zabolilo kad je uzimala bris stapicem i gledala rukom jesam otvorena
It’s a baby boy💙
Sagi nisam imala u planu jos pakirati torbu, al kad si se ti spakirala morat cu i ja kroz koji dan.😊
.
Fever vidis ja uzimanje tog brisa nisam ni osjetila. A poslije pregleda rukom me malo bolio donji dio trbuha, al proslo brzo. A kod bivse ginicke mi je isto tako znalo biti nakon pregleda kao tebi. Sve je vise prokrvljeno dolje tako da...
Sortiraj odgovore
Najstariji