Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    07. Travanj 2020. 13:38

Hvala vam svima 💝 

brankica09
    07. Travanj 2020. 13:43

Bilo me strah carskog, jer je sve tako na brzinu islo, nisam se tome nadala, a i bila sam toliko izmucena 🙇‍♀️ ali stvarni su sestre puno pomogle, dragali su me po glavi , pricale samnom 🥰 ali eto 💪 bitno da je proslo, jucer je bio valjda takav dan, svi su isli na carski 👼🤷‍♀️

maybaby
    07. Travanj 2020. 14:08

mene ovo šokiralo danas kad sam pročitala 
    pa ne mogu oni nikoga natjerati na carski ako sve ide kako treba.. jedino ako se mora, ali ne zbog glupog virusa već zdravlja bebe i majke..
    neshvatljiva mi ovakva odluka 

url=https://lilypie.com]

maybaby
    07. Travanj 2020. 14:30

Evo Vili je na konferenciji rekao da to ipak nije službeno odlučeno.. Nadam se da će tako i ostati. 

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    07. Travanj 2020. 15:00

My baby

Dan curke!
    Fever strgala sam se od smijeha 😂. Ja nisam citavu noc spavala mene je tako rasturalo dole i udaralo u ledja..pred jutro sam zaspala i sad me boli no tako umjereno. Sve sam zaboravila sta kako boli otprije devet god zadnje trudnoce a one prije 11 godina.Jel ikoju od ovih cura tako boli sto ste samnom u terminu?
    Jahanara,monalisa,sagi?

Mene je tako bolilo pred 2 tjedna otprilike. Mislila sam da cu se poroditi. Poslije sve ok.
    .
    Evo dosle maloprije iz setnje, raspadam se... pritisak dolje, ledja bole🙄
    .
    Sto se tice ove odluke, znaci nije nista sluzbeno izglasano nego ce svaka bolnica po svome nahodjenju kao i sve drugo. Iskreno se nadam da trenutna situacija sama po sebi nece biti indikacija za carski.

• monalisa
    07. Travanj 2020. 15:01

Jahanara lezim koliko mogu uz kcerkicu od 4 godine a nemam nikoga u blizini da ju pricuva malo, inace ide u vrtic ali kad je sad zatvoreno stalno smo doma, a tata radi na poljoprivredi tak da ga ne vidim do 8-9 navecer i on njega nemrem ocekivati da bude doma, ona jos spava popodne pa i ja legnem s njom, ali inace moram i skuhati, oprati, pospremiti, a izmedu toga legnem kolko mi ona dozvoli jer uvijek nekaj treba
    My baby ja inace imam neki glupi pritisak stalno dolje, al to pripisujem kad je bebica nisko, al jucer me tak bolio trbuh kao da mi neko trga misice uzasni osjecaj, dns je sve oke i ne boli me vise, ali kak sve vise odmice trudnoca povremeni stalno neki glupi bolovi 😑

My baby
    07. Travanj 2020. 15:42

Znaci nisam jedina.bas sam gledala stare nalaze od druge trudnoce tocno 37+3 sam bila trudna kad sam rodila drugu kcer a dva dana prije sam bila otvorena prst.dan prije 2\3 i treci dan rodila.nadam se da cu i ovaj put tako.

MickeyMouse
    07. Travanj 2020. 16:08

Brankice porod je krenuo dobro, šteta sto se nije spustila pa si se namučila, ali bitno je da ste ti i bebica dobro! Uživaj s bebicom i želim ti brzi oporavak!☺️
    Meni su noge toliko nateklo da imam osjećaj da hodam po balonima, u ni jednu obuću ne stanem osim slapa 😱

Fever
    07. Travanj 2020. 16:09

Moj pregled prosao super
    20.4 ponovo kod nje
    Ne pusta me jos u bolnicu da nesto pokupim kao
    Ja u plusu 11 kg
    Malac 2550g
    Zabetonirana sam i dalje.

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    07. Travanj 2020. 16:16

Fever super za dobar pregled! ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.