Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    08. Travanj 2020. 11:24

Jahanara

Maja 3

Ja sam u komadu jos!🙈🙉🙊

Jos 3 prijave cekamo🙈
    .
    Evo jedna za puni tjedan:
    https://ibb.co/wdGbFFY
    .
    Skoljka pijes li kavu? Bas sam te se sjetila kad sam stavila kavu kuhat i uzela mob da se slikam jer si na zadnjoj slici vidjela dzezvicu🤗

Prekrasna busa!

• Pupi30
    08. Travanj 2020. 11:51

Jahanara

Maja 3

Ja sam u komadu jos!🙈🙉🙊

Jos 3 prijave cekamo🙈
    .
    Evo jedna za puni tjedan:
    https://ibb.co/wdGbFFY
    .
    Skoljka pijes li kavu? Bas sam te se sjetila kad sam stavila kavu kuhat i uzela mob da se slikam jer si na zadnjoj slici vidjela dzezvicu🤗

Lijepi pravilni trbuh 🤩

MickeyMouse
    08. Travanj 2020. 11:52

I ja sam u komadu 😂 ništa od punog mjeseca, totalno razočarenje 
    E meni znaci nije napravljen niti jedan bris u cijeloj trudnoći 🤦🏼‍♀️

MickeyMouse
    08. Travanj 2020. 11:52

Jahanara prekrasna buša ☺️

• Pupi30
    08. Travanj 2020. 11:53

Ima li tko od vas neki link za vjezbice zdjelice za zadnje tjedne...nista previse samo da je krenem malo razgibavati s obzirom da sam do danas morala mirovati i osjecam se ko nepokretni slon 🤣🤣🙈

Maja 3
    08. Travanj 2020. 11:56

MickeyMouse

Ja vec mislila da si ti obavila...a dogovorile se da idemo zajedno😂

Maja 3
    08. Travanj 2020. 11:59

Isla i ja sad slikat svoj trbuh...
    Jahanara,tvoj izgleda veci nego moj! 

sagi
    08. Travanj 2020. 12:01

Pupi30

Ima li tko od vas neki link za vjezbice zdjelice za zadnje tjedne…nista previse samo da je krenem malo razgibavati s obzirom da sam do danas morala mirovati i osjecam se ko nepokretni slon 🤣🤣🙈

Ima grupa Active Natal by Jelena Skender na facebooku. 2 put tjedno ima jednosatni online trening, videi ostaju u grupi pa možeš gledat, vježbat kad god. Inače se pazi na položaj zdjelice, disanje, radi se na jačanju  trupa, fleksibilnosti zdjelice... Pa se slobodno uključi ako želiš, vježbam uz nju i zadovoljna sam 🙂

• Pupi30
    08. Travanj 2020. 12:03

sagi

Pupi30

Ima li tko od vas neki link za vjezbice zdjelice za zadnje tjedne…nista previse samo da je krenem malo razgibavati s obzirom da sam do danas morala mirovati i osjecam se ko nepokretni slon 🤣🤣🙈

Ima grupa Active Natal by Jelena Skender na facebooku. 2 put tjedno ima jednosatni online trening, videi ostaju u grupi pa možeš gledat, vježbat kad god. Inače se pazi na položaj zdjelice, disanje, radi se na jačanju trupa, fleksibilnosti zdjelice… Pa se slobodno uključi ako želiš, vježbam uz nju i zadovoljna sam 🙂

Hvala Sagi, pogledati cu 🤗

sagi
    08. Travanj 2020. 12:04

MickeyMouse

Bebice ne žele van 🙈 Kad krene prva odmah ćete sve za njom 😁
    Ma svako ima svoju politiku vezano za pretrage, briseve itd. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.