Bok cure, skorz sam vas zaspostavila🤔nama jučer bilo tjedan dana. Između dojenja, kuhanja, spremanja i igranja sa starijom curkom dan proleti...
Moram pročitati kaj je sve bilo kod vas...
Fever svakako bolje da ideš kod svog ginića što dalje. Meni svaki odlazak u bolnicu bio stres, ovako si ipak manje izložena.
Jahanara super za nalaz, meni je u prvoj trudnoći bio pozitivan tako sa je olakšanje kad je dobar.
Pupi nemoj ni citati, sve stigneš naknadno procitati a ako ti se sad neda nemoj se forsirati nego uživaj u stvarima koje te zanimaju
Zato sto nije zvala sestru da pomogne pa nije ni stavljala onaj speculum da rastvori za bris
Samo je gurnila stapic🤣
It’s a baby boy💙
Tina rekla bi da se super snalazite👏😀
Zbilja, nakon koliko dana si pustena iz bolnice?
.
Fever tako je i meni uzeo bris bez spekuluma, ja sam pomislila da me zato i nije bolilo. Vidis kako isti postupak a razlicit dozivljaj.
Kod mog sestra nikad nije u ordinaciji i to mi je super. Kod bivse ginicke sestra je bila prisutna od pocetka pa do kraja pregleda, jos smo mali grad gdje se svi znamo tako da mi je to bas bilo bzvz. Zaviri se dolje isto kao i doktorica🙈
Bok cure, skorz sam vas zaspostavila🤔nama jučer bilo tjedan dana. Između dojenja, kuhanja, spremanja i igranja sa starijom curkom dan proleti…
Moram pročitati kaj je sve bilo kod vas…
Fever svakako bolje da ideš kod svog ginića što dalje. Meni svaki odlazak u bolnicu bio stres, ovako si ipak manje izložena.
Jahanara super za nalaz, meni je u prvoj trudnoći bio pozitivan tako sa je olakšanje kad je dobar.
Pupi nemoj ni citati, sve stigneš naknadno procitati a ako ti se sad neda nemoj se forsirati nego uživaj u stvarima koje te zanimaju
Tina meni je sad pozitivan..u kojem trenu mi daju antibiotik i da li ih ja moram podsjecati na to ako postoji mogucnost da zaborave 🤦♀️ Isto tako moram primiti neko cjepivo odmah nakon poroda jer sam negativna krvna grupa...nadam se da ce se sjetiti svega 🙈
Hej cure... Ja sam jucer bila na pregledu i izgleda da malac zaostaje s kilazom... Prva naznaka za to je bila na pregledu prije 2 tjedna kada je gin. komentirala da je nesto manji, a jucer je ta razlika jos veca. Zaostaje 2 tjedna - tezak je 2.250 g. Placenta je u redu, plodne vode ima dovoljno, protoci su uredni, CTG također... Moj trbuh je manji (vidljivo a i po mjerama), no to kao moze biti i zato sto se on smjestio jako nisko u maternici.
Je li se koja od vas susrela sa zastojem u rastu bebe u maternici? Ovo me zateklo i iznenadilo :/ Moj bebac je i dalje s ovom tezinom "unutar gabarita" al na donjoj granici... :( Iduci pregled mi je za 10 dana, nastojim ne brinuti, ali razmisljam sto mogu napraviti i mogu li uopce ikako utjecati na to koliko si on uzima. Strah me da za 10 dana prirast tezine ne bude jos manji
Napisem post i nekim cudom obrisem 🙈
Brankica steta da se bebica nije spustila, bitno da ste oboje dobro 😉
Jahanara, Fever 👍🏻👍🏻
Pupi nisi jedina, ne brini, sve to samo nadodje, instikt 😉
Sagi podloge ti netrebaju, svako jutro nove donesu. Trebaju ti pelene 10ak komada, vl. maramice, krema. Sto te jos zanima?
Radjaona japanke, spavacica, voda, mob, dokumentacija,
slani keksi/stapici ako dugo budes u predradaoni.
Na vrh kofera/torbe stavis mrezaste i uloske da te sestra na babinjacama moze presvuc.
Daisy30 ne znam sta bi ti rekla.Moja mladja kcer je kao stalno zaostajala u tezini i rastu kao po uzv je bila skoro tri tjedna manja.i stalno su me plasili s time..na kraju je rodena u 37 tjednu sa 3500 kg i 50 duga tako da..Ja se nisam bedirala oko tog ni stresirala a nit razmisljala znala sam da ne moze biti manja od onoga sto su govorili.uglavnom i oni ponekad fulaju i ne pogode u gram..bar meni nisu.za prvu kcer su mi radili uzv dan prije poroda i rekli da je teska 2500 kg a ona je bila 3700 🙈.nemoj se bedirat oko tog.Na kraju krajeva novoroncendad su teska od 2500 pa nadalje.
Skoljka hvala ti 🤗 i činilo mi se da si rekla da podloge ne trebaju, ali nisam bila sigurna dal sam te zamijenila s nekim 🙈
To je to za sad, ostalo za sebe sam pakirala prema osjećaju. Znam da mi ne treba ogrtač, al imam skroz tankog pa ću ga uzet čisto zbog slike iz Petrove nakon potresa 😑
Sad sam stavila stvari pod pretpostavkom da nema posjeta ni donošenja stvari pa ću vidjet kakva će bit situacija do tad i eventualno smanjit.
Sagi nisam imala u planu jos pakirati torbu, al kad si se ti spakirala morat cu i ja kroz koji dan.😊
.
Fever vidis ja uzimanje tog brisa nisam ni osjetila. A poslije pregleda rukom me malo bolio donji dio trbuha, al proslo brzo. A kod bivse ginicke mi je isto tako znalo biti nakon pregleda kao tebi. Sve je vise prokrvljeno dolje tako da…
😁
Daisy30ne znam sta bi ti rekla.Moja mladja kcer je kao stalno zaostajala u tezini i rastu kao po uzv je bila skoro tri tjedna manja.i stalno su me plasili s time..na kraju je rodena u 37 tjednu sa 3500 kg i 50 duga tako da..Ja se nisam bedirala oko tog ni stresirala a nit razmisljala znala sam da ne moze biti manja od onoga sto su govorili.uglavnom i oni ponekad fulaju i ne pogode u gram..bar meni nisu.za prvu kcer su mi radili uzv dan prije poroda i rekli da je teska 2500 kg a ona je bila 3700 🙈.nemoj se bedirat oko tog.Na kraju krajeva novoroncendad su teska od 2500 pa nadalje.
Tjesim se mozda je i do greske u procjeni, no eto, u 30 tt je tezinom odgovarao tocno tom tjednu i sve je do tada bilo ok. Ako gledam od tada do jucer, u prosjeku je dobivao 140 g tjedno. No i to sto kazes, bitno da dogura do 2.500 g i meni ce laknuti. Samo da ne odluci uraniti 🙈 (na strogom mirovanju smo zadnjih 5 tjedana)
Sortiraj odgovore
Najstariji