Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • je_le
    07. Travanj 2020. 08:47

Pozdrav! Nova sam na forumu! Molila bih Vas pomoć… trudna sam 16 tjedana i prošli tjedan sam bila na pregledu. Sve je sa bebom u redu, ali su mi u mokraći pronašli malo albumina. Tlak je bio 120/61. Doktor je odmahnuo rukom jer je tlak u redu i to se kao ne gleda prije 20. tjedna. Ipak, ja sam zabrinuta… Je li itko od vas imao ili čuo za sličnu situaciju?

Jahanara
    07. Travanj 2020. 09:36

Jutro cure!
    Fever 🤣🤣🤣
    .
    Sagi ja i dan danas provjeravam ima li sta na wc papiru😅
    .
    MiniMa i meni je takav osjecaj kao da se sve rasirilo, bole me kukovi, ko baba stara sam. I stalno mislim kako ce sve ispasti van, da cu roditi taj cas. Al onda se sjetim da to bas ne ide tako bez nekih bolova😅 Bila sam na pregledu prije par dana bila sam zatvorena i cerviks jedan clanak. Tako da je s te strane sve ok. Al kad je radio uzv bio mu je problem snimiti glavicu jer je beba bila skroz nisko. Pretpostavljam da je taj osjecaj zbog tog sto je nisko. Mada meni dr nije spominjao da moram mirovati, nekako kad citam da neke cure kojima je beba nisko miruju, trudim se i ja sto vise lezati. 

Maja 3
    07. Travanj 2020. 11:12

Bokic cure..evo mi pred kucom uzivamo na suncu!
    Skoljka-kod mene nikakvog pomaka.
    Sinoc me malo trbuh boluckao..vec sam se ponadala..i prestalo.

MickeyMouse
    07. Travanj 2020. 11:26

Pozdrav žene! 
    Ništa ni kod mene 🙈 imala sam jučer 1 trud! Reko to je to, bude sad lagano krenulo i ono ništa poslije, ali beba je bas bas nisko. 
    MiniMa i ja imam taj osjećaj da sam “razmrdana” dolje 🙈 hodam ko pingvin.
    Znaci ja sam mislila da sam luda već, svaki odlazak na wc obavezno provjerim i papir.
    Je_le moram priznat da nisam ni čula za to 🤔 možda se netko od ostatka ekipe susreo s tim

• monalisa
    07. Travanj 2020. 11:45

Jahanara

Jutro cure!
    Fever 🤣🤣🤣
    .
    .
    MiniMa i meni je takav osjecaj kao da se sve rasirilo, bole me kukovi, ko baba stara sam. I stalno mislim kako ce sve ispasti van, da cu roditi taj cas. Al onda se sjetim da to bas ne ide tako bez nekih bolova😅 Bila sam na pregledu prije par dana bila sam zatvorena i cerviks jedan clanak. Tako da je s te strane sve ok. Al kad je radio uzv bio mu je problem snimiti glavicu jer je beba bila skroz nisko. Pretpostavljam da je taj osjecaj zbog tog sto je nisko. Mada meni dr nije spominjao da moram mirovati, nekako kad citam da neke cure kojima je beba nisko miruju, trudim se i ja sto vise lezati.

E bas zbog toga ja moram mirovati do 36tt kao da se ne pocnem otvarati prerano, a kasnije ako i krene nema kao straha da nebude s bebicom sve u redu

Jahanara
    07. Travanj 2020. 12:38

monalisa

Jahanara

Jutro cure!
    Fever 🤣🤣🤣
    .
    .

E bas zbog toga ja moram mirovati do 36tt kao da se ne pocnem otvarati prerano, a kasnije ako i krene nema kao straha da nebude s bebicom sve u redu

Lezis li samo ili proseces malo? 

My baby
    07. Travanj 2020. 12:56

Dan curke! 
    Fever strgala sam se od smijeha 😂. Ja nisam citavu noc spavala mene je tako rasturalo dole i udaralo u ledja..pred jutro sam zaspala i sad me boli no tako umjereno. Sve sam zaboravila sta kako boli otprije devet god zadnje trudnoce a one prije 11 godina.Jel ikoju od ovih cura tako boli sto ste samnom u terminu?
    Jahanara,monalisa,sagi?

• Pupi30
    07. Travanj 2020. 12:59

Cure ako koga zanima izasao je Dm katalog na katalozi.net 🙂

I jos nesto...Rode su poslale  razne prijedloge Viliju o tretmanu prema trudnicama u doba Korone, koje su izmedju ostalog sugestija WHO, a jedan od njih je da se omoguci tatama prisustvo na porodu...a sad cemo vidjeti sto ce biti od toga.Mozda neke od nas/vas budu imale srece 😁🙏

mom3
    07. Travanj 2020. 13:01

Za sve vas koje ste čekale... izašao je novi DM katalog za prvu polovicu travnja!
    Imate ga na katalozi.net

brankica09
    07. Travanj 2020. 13:38

Curke da vam ispricam svoje iskustvo , dakle po noci sam imala lazne trudove ( sve nepravilno )  ujutro je stalo, i oko 5 popodne je opet pocelo, ali bas slicna razlika izmedu, i uputila sam se u bolnicu oko pola 11, pregledali me i 6 prstiju otvorena 👀 u 12 vec u radaoni kao odlicno , brzo ce to ici , vade krv za epi , vec sam na 7 🙈 nisu bili sigurni dal ce mi ju dat ili ne i daju mi ju 💪 no nakon nekog vremena uvale mi i drip da se beba spusti, to je bilo traumaticno , od 5 ujutro otvorena svih 10 prstiju al beba se nije spustila i dalje na dripu do 8 ujutro 🤦‍♀️ dosla vizita, i odluceno nema druge hitan carski 🙊😏 pokakala sam se 3 puta od dripa, taj nagon iza nikad necu zaboravit 🤦‍♀️ uglavnom carski je bio brz, nisu me skroz uspavali , jucer sam bila na intenzivnoj , donijeli bi ju na cicu pa bi ju uzeli da se odmaram 🙈 boli me rez, ali dizem se i tusirala sam se 🙈 problem mi stvara dojenje jer ne mogu na boku dojit, boli me onda 😏 tako da moram nac nacin koji ce biti najbezbolniji , sestre su super ,pomognu sa svim 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.