Hvala cure🤗
Isla i ja sad slikat svoj trbuh…
Jahanara,tvoj izgleda veci nego moj!
Daj nemoj zezat🙈 koliki ce onda biti do termina😅
.
Cure izgleda da cete morati dogovoriti neki drugi datum😉
Jos se Minnie nije javila... mozda se oni maze🤱
Hvala cure na ohrabrujucim odgovorima guramo onda pozitivno dalje (i nadam se bucamo se), a ja se javim nakon pregleda iduci cetvrtak 🤞
I ja sam u komadu 😂 ništa od punog mjeseca, totalno razočarenje
E meni znaci nije napravljen niti jedan bris u cijeloj trudnoći 🤦🏼♀️
Bebice ne žele van 🙈 Kad krene prva odmah ćete sve za njom 😁
Ma svako ima svoju politiku vezano za pretrage, briseve itd.
Takoder ni meni nije raden ni jedan bris, osim papa testa na pocetku trudnoce, a dal bude na kojem buducem pregledu ne znam 🤔
Nista od punog mjeseca, nedaju se bebice 😅
Ne znam, mene ona tak gura dolje da ne znam kak nije probila već vodenjak 😂
Ma beba čeka da nabavimo propusnicu za tatu pa će onda krenuti.
E a jučer smo završili neke opsežne radove na zemlji i svekrva kaže da će otvoriti šampanjac kad dođu da polja 😄 i stvarno parkirali traktor i otvaraju šampanjac, reko dobro je krenulo, možda i ja puknem - ali ništa 😄
Ne znam, mene ona tak gura dolje da ne znam kak nije probila već vodenjak 😂
Ma beba čeka da nabavimo propusnicu za tatu pa će onda krenuti.
E a jučer smo završili neke opsežne radove na zemlji i svekrva kaže da će otvoriti šampanjac kad dođu da polja 😄 i stvarno parkirali traktor i otvaraju šampanjac, reko dobro je krenulo, možda i ja puknem - ali ništa 😄
Hahhahha! Ma i nocas je pun mjesec..stignemo mi to😂🤣😛
Ma dajte cure pa sta te vase bebice cekaju 🙉
Sta se mamice ne javljaju nikako danas???
Skoljka jel ti vozikas svog princa vani? Ako sam dobro zapamtila ti imas Bugaboo cameleon ili sam pobrkala.Ja cu sutra svoja naruciti pa me zanima jesu ti se pokazala dobra i jel mislis neke ljetne krovice kupovati ili mislis da je onaj krovic koji se dobije ok,nece biti pre vruce pod njim? 🤷♀️ Ionako su jako skupa jos ako krenem s tim dodatcima 🤦♀️ A muz ne zeli ni cuti za polovna 🙃
Skoljka jel ti vozikas svog princa vani? Ako sam dobro zapamtila ti imas Bugaboo cameleon ili sam pobrkala.Ja cu sutra svoja naruciti pa me zanima jesu ti se pokazala dobra i jel mislis neke ljetne krovice kupovati ili mislis da je onaj krovic koji se dobije ok,nece biti pre vruce pod njim? 🤷♀️ Ionako su jako skupa jos ako krenem s tim dodatcima 🤦♀️ A muz ne zeli ni cuti za polovna 🙃
Da vozikam, upravo smo 4km odradili, sad sjedim ispred kuce dok je jos sunce, samo ovaj vjetar je bas naporan pa moram tetrom omotat ispred krovica da mu nepuse, pa niti nevidim djete 🤪
.
A cuj, ja neznam za druga, meni su pre super. Lagana, super za upravljat, ako vozim niz brdo, uz brdo mogu podesiti kosaru da je opet ravna( neznam jel to imaju druga kolica 🙈😂). Kotaci su super. Nisu visoka sto meni odgovara, ja sam 163cm.Kod mojih je kozni krovic, kod kčasicnih je platneni, a beznam kako ce biti na ljeto. Jedino sto me muci je ova kosara ispod, ili ja to nesto nisam dobro namontirala. Tesko mi je od ove kosare u kojoj je beba staviti nesto u ovu dole, ili se mozda ona ne koristi sa ovom, mozda treba tek sa sprortskim sjedalom, neznam, nisam gledala kako je po int na slikama.
Da vozikam, upravo smo 4km odradili, sad sjedim ispred kuce dok je jos sunce, samo ovaj vjetar je bas naporan pa moram tetrom omotat ispred krovica da mu nepuse, pa niti nevidim djete 🤪
.
A cuj, ja neznam za druga, meni su pre super. Lagana, super za upravljat, ako vozim niz brdo, uz brdo mogu podesiti kosaru da je opet ravna( neznam jel to imaju druga kolica 🙈😂). Kotaci su super. Nisu visoka sto meni odgovara, ja sam 163cm.Kod mojih je kozni krovic, kod kčasicnih je platneni, a beznam kako ce biti na ljeto. Jedino sto me muci je ova kosara ispod, ili ja to nesto nisam dobro namontirala. Tesko mi je od ove kosare u kojoj je beba staviti nesto u ovu dole, ili se mozda ona ne koristi sa ovom, mozda treba tek sa sprortskim sjedalom, neznam, nisam gledala kako je po int na slikama.
4 km...joooj super, bas lijepo...sanjam o tim danima 🌞 Vrijeme je bas prekrasno,ja s kauca gledam kroz prozor i brojim dane kad ce sve ovo skupa zavrsiti.Okruzena sam s jako puno zgrada i ne usudim se izlaziti jer bas i nemam gdje a da se ne izlozim 😫 A to za kosaru za stvari sam citala da nije prakticna dok je beba u kosari jer ne mozes doci do nje ali poslije kad montiras sportsko sjedalo mislim da je ok...Dobro si ti montirala 😅Bas steta da nisu malo poradili na tome.
Sortiraj odgovore
Najstariji