Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    10. Lipanj 2018. 10:36

Pozdrav curke!! Samo da čestitam svima kojima nisam i zaželim dobrodoslicu vama i vasim bebicama!!😘
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Zrinchy
    10. Lipanj 2018. 11:37

💓💓hvala curke, bas ste me rasplakale i ohrabrile:)
    Hormoni rade svoje pa sam tuzna,ali nadam se da ce bit bolje!
    Pusam vas sve

[/url

• J1309
    10. Lipanj 2018. 12:36

Meni su rekli bio gaju 1x5 kapi najbolje ujutro, a espumisan 25 kapi prije svakog podoja..spasili su nas grcica ali sa stolicom jos muku mucimo..danas opet 3.dan da ne kaka, i cini mi se da cu opet morat pomagat toplomjerom.. 

Dare12
    10. Lipanj 2018. 12:49

Znaci, sad smo svi sluzbeno ovdi? 😁 Mi se mucimo s cicanjem, izdajam, on lin za vuc, lase mu iz boce. Al bar tako znam koliko pojede. Prva noc kuci 5 uri nocnog spavanja..💪💪😍😍

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• LilyVanily
    10. Lipanj 2018. 13:25

J1309

Meni su rekli bio gaju 1x5 kapi najbolje ujutro, a espumisan 25 kapi prije svakog podoja..spasili su nas grcica ali sa stolicom jos muku mucimo..danas opet 3.dan da ne kaka, i cini mi se da cu opet morat pomagat toplomjerom..

Jel bar prducka? Jesi li probala s polozajem za kakanje prije toplomjera? Mojoj pomaze masaza trbuscica. U zadnje vrijeme kaka svakih 4-5 dana, ali prducka pa joj je tako lakše. Ne koristimo kapi za sada...

Honey
    10. Lipanj 2018. 16:36

Dare super ste spavali 💪 moja evo danas opet cijeli dan na sisi, pa navlaci sisu ja molim oce nase, pa ju pusti pa ja nju spustim pa za 5 min trazi opet i tako. Napunila dvije pelene onako posteno. Pitala sam se gdje joj je to stalo. 😅 Malo se pomuci nogicama dok prdne, ali odradi to pa jos ne posezem za espumisanom. Da pitam i ovdje, kad se sa bebom moze u recimo setnju od pola sata? Znam da se ide po malo, onako po 10 min za pocetak. 

Sarita_00
    10. Lipanj 2018. 18:05

Honey ko da si opisala nas svaki dan. Ok, nemam bolne bradavice do navecer kad su vec jadne izmucene 😕 Pelene danas puni malo sporije. 
    Meni nije jasno kako to dijete ima toliko energije da bude budna skoro cijeli dan. Spavala je do 10 i jos po pola sata u dva navrata. Zaspi mi na rukama i cim ju spustim se probudi. Nekad odmah krene plakanje, a nekad lezi i suti. Ajd danas je vecinom bila dobra, pa mi dala da skuham veci dio rucka. 
    Mi smo u setnji od pola sata bile vec nakon 7 dana. Zapravo, cim sam se ja osjecala spremno. Prvih par dana je moja mama isla s nama, a sad idemo same. Kad vani padne temperatura, onda idemo malo prosetati. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    10. Lipanj 2018. 18:55

Evo i nas cure konacno. Mi smo nazalost jos u bolnici. Pomalo sam psihicki pala ali trudim se zbog nje biti jaka. 
    Mnogo nas muci zutilo i ne popusta. U cetvrtak sunoreko koze izmjerili povecanje i odmah mjerenje u krvi u petak ujutro kad smo trebale izaci. Bilo je vise od 300 samo to znam. Isle smo na svjetiljku 10’sati. Spustilo se nesto malo. Pa je doktorica rekla jos 16 sati. Zamislite drzati bebu mirnom 16 sati... u bolnici na ovim vrucinama bez klime prikopcanu na dojku i sa uzasnim glavoboljama od epiduralne koja ne znam je li mi djelovala i 45min znog prebrzog otvaranja. 
    I danas smo evo vec 10.sat na svjetiljci i izmjerili su na celu 12,3 isto kao i jutros 😫 
    Ujutro vade krv. Jutros je bilo 280 i nije nas smjela pustiti kuci kaze da previse riskiramo. Ja sam luda vec pomalo jer ne znam kako da joj pomognem. 
    Inace je sivna krasna beba. Sisa sat vremena pa razgleda smije se. Budna bude oko 2 sata pa spava 2-3. Super napreduje s kilazom. Izgubila je 300 vratila vec 100. 
    Samo je gledam i mislim kako je savrsena i lijepa. 
    I onda padnem u depresiju kad znam da se jos nas troje nismo skupa probudili. Muz je isto veoma lose jer ne moze da se pomiri s tim da nismo kuci. 

panda102
    10. Lipanj 2018. 18:57

Radujem se novim temama i jedva sam cekala da se vratim na forum. Ona je konacno zaspala pa sam malo procitala. Hvala svima na cestitkama. 

Dare12
    10. Lipanj 2018. 19:43

Panda, nije lako al svo zlo u tome. Siti se da ima puno gorih stvari. Eto meni je tek B onaj s kojim je sve islo lipo, osim trudnoce. 😉 S D mi se dogodilo isto sta i tebi, R sam ostavila na neonatologiji. Mi mozemo sve, samo budi jaka! Honey, sicas se da sam govorila,najlakse je rodit.😂😂 Mene punti ubijaju, imam podljev i jedva se krecem...😱

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.