Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    18. Siječanj 2019. 19:49

Je ste razvile slike? Ja ne da ih imam puno,
    Nego jaaaaakoo puno. Nikako da sve pregledam i izaberem one najbolje da dam sve odjednom razviti, ali ocito je da to nikad nece biti.  dugotrajni je to proces, nakon 5 min pred laptopom zijevam haha, mozda samo par onih slikanih fotićem, tek tolko,album će čekati dok beba ne poraste, kojih 5-10 godina 😂🙈🙊( možda i prije sam odabere slike nego ja gaha) 

m-mama
    18. Siječanj 2019. 19:50
    Najljepse je tako
    Najljepse je tako

Kikaa12345678
    18. Siječanj 2019. 20:16

Pozz mame...malo cu skrenuti sa teme...zanima me kako dajete kuhanu hranu bez icega skroz ili malo zacinite?? Kuham svaki dan posebno ali bez icega na maslacu iskljucivo!bljutavo bude skroz i nezeli jest kuhano sve drugo da samo kuhano nikako dali trebam malo posolit?jer meni je to grozno bljutavo neznam dali je i to bas dobro?!ocajna sam vec pomalo...

Iskrica
    18. Siječanj 2019. 21:12

Kikaa12345678

Pozz mame…malo cu skrenuti sa teme…zanima me kako dajete kuhanu hranu bez icega skroz ili malo zacinite?? Kuham svaki dan posebno ali bez icega na maslacu iskljucivo!bljutavo bude skroz i nezeli jest kuhano sve drugo da samo kuhano nikako dali trebam malo posolit?jer meni je to grozno bljutavo neznam dali je i to bas dobro?!ocajna sam vec pomalo…

A vidiš meni baš budu fine te kašice koje bebi složim za ručak  - neki put kad ne pojede, onda ja potamanim njezin tanjur do kraja pa mi bude fino. A sve joj složim bez soli i bez ikakvih drugih začina. Od jedne mame sam čula da je ona znala mrvicu posoliti ili staviti vegete i da joj je pedijatrica rekla da smije tako. A sad sam i u nekim preporukama na internetu čitala da smiju bebe naših uzrasta dobivati začine tipa peršin, ružmarin i sl. 

Iskrica
    18. Siječanj 2019. 21:17

https://miss7mama.24sata.hr/beba/dohrana/bebi-dajte-ribu-a-sa-sladoledom-pricekajte-do-godine-dana-3071

Iskrica
    18. Siječanj 2019. 21:20

Frajla - super je mali tigrić!
    M-mama - kakva zadovoljna opuštena beba, baš uživa! Slika isto imam brdo, a ni ja ih nisam uspjela pregledati i odabrati za razvijanje iako sam već odavna kupila album da lijepo nutra složim 😬

Kikaa12345678
    18. Siječanj 2019. 22:13

Ja sam navikla na zacinjenu hranu pa mi to nije fino ali vidim da ni njoj ne pase,morat cu joj ubacit nesto probala sam sa maslinovim i bucinim radi arome ali nista... nece usta da otvori svaki dan nesto drugo kuham i naravno sve bacim.ili tako grozno kuham😀🙈 batat,tikvicu koje samo po sebi slatko nista nula bodova.

• LilyVanily
    18. Siječanj 2019. 22:47

Frajla i M-mama koji slatkiši 😍😍
    Imam isto hrpu fotki, krenula sam pripremati za razvijanje, ali jednostavno ne stignem. 😔 prvom prilikom ću...
    Što se tiče pripreme hrane za sada ne dodajem nikakve začine, a beba lijepo papa. Ako počne zezati to je uglavnom jer joj je dosadno pa je počnem animrati i sve pojede sa smješkom. 😂😂

Frajla
    19. Siječanj 2019. 10:37

Negdje sam citala da im bubrezi nisu dovoljno razvijeni i da je sol prije 1 godine jako veliko opterecenje za njih, a i kasnije treba sto manje soliti. Mi smo navikli na jako puno soli i zacina, previse zapravo, pa su nam okusni pupoljci "otpili" i slabo osjecamo pravi okus hrane, kod djece to jos nije tako... Ja sol oduvijek volim, ko mala sam mocila prst u sol i to jela 🤦🏼‍♀️, volim slane grickalice, pa se posebno trudim to ne prenijeti na njega
    Cak bi se prije odlucila dodati malo secera u kasicu, nego sol. Al dobro, lako meni sad tu pametovati kad moje djete sve jede
    Evo par prijedloga - celer (korjen) dodaje uglavnom ako radim nesto s mrkvom (npr teletina, celer, mrkva, riza i malo maslaca, meni to bude pravi rizoto). Moze se skuhati i malo luka pa ispasirati. Od zacina sad vec smiju cimet, kurkumu, bosiljak, origano, timijan i slatku crvenu papriku

• Litta
    19. Siječanj 2019. 12:50

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani