Brzinskini da se pohalimo, 2. Zub raste, vojnički puže, mali je lud 🙈😂 borimo se s stavljanjem pelena uzasnoo! Mislim ds cu opet uzeti jedsn paket pampers pants, pa kad potrosimo taman se smiri, presladsk mi je sa zubicims

Ivanaaa a baš 😂
M-mama i nama je postao izazov staviti pelenu. Trenutno još nekako uspijevam, ali jedva...tko zna šta nas tek čeka 😂
Litta super za zubice. Se curka puno mucila?
M-mama bravo za malog puzavca. Vidis kako on fino napreduje i uopce ni malo ne zaostaje za svojim vrsnjacima, a ti se tako sekirala.
Ah, spavanje, vjecna borba... mi smo prije neka 2 mjeseca imali fazu stalnog budenja, onda je i zavrsio kod nas u krevetu. Nije da se tako manje budio, nego je meni bilo lakse nego stalno ustajati i sjediti uz krevetic. Ali evo prije dva dana prespavao noc (od 22 do 8), inace vec 2 tjedna imamo samo jedno budenje
Ja trebam ideje za međuobroke 🤔
Nemam vise inspiracije. Fingerfood nam jos ne prolazi, osim smokija, jer sto god mu dam on trpa u usta ko da ce mu netko oteti, pa se zagrcava. A kad ga ja hranim nece otvoriti usta dok ne proguta sve.
Jucer sam mu prvi puta skuhala tjesteninu, nije se zalio, ali treba mu dugo da pojede kad mora zvakati dosta.
Po pitanju vrtica sam ocajna, kao sto sam rekla tamo gdje sam ga htjela dati nema mjesta. Bili smo u drugom danas, uzas, uzas, kao nema mjesta (na telefon je rekao da ima), a mozda ce biti, ne moze mi reci kada ce znati, ne potpisuju predugovore. Iz razgovora sam jos i skuzila da ako netko odustane prime preko reda ako se javi netko tko moze krenuti ranije 🤬😡
Pocela sam se raspitivati za teta cuvalicu

imali smo nezgodicu di se malo udario. Pojavila se krv - malo je usnica dobila i bilo je krvi oko gornje jedinice. zub se ne klima, nije pomaknut, na usnici se vise nikaj ne vidi. zvala sam zubarku koja je rekla da ako se ponasa normalno, zub se ne klima, nije se pomaknuo ni u jednom smjeru samo se krv preslikala s usnice. Nadam se da zubic nece mijenjat boju...

Frajla daa, uzass! Ne znam sto mi je bilo u glavi 😂😂 sad sam pametna jel, tolerira mu se tih mj dana sto je prijevremeno roden i to je to. Nama ide i 3. Zubic sad sam primjetila, jako je nemirsn kroz dan, danas smo na par min otisli van u nosiljki jer nisam vise mogla biti u kuci, ostali bi duze ali je opet vjetar poceo. Ljuta sam jako na to naše zdrastvo! Narucili smo se na iducu kontrolu kod oftamologa/ 18.11.2019! Ne znam, nemam rijeci.... prosudite sami! Nissm doktor pa ne znam zasto su liste cekanja tolke, ali da takvu malu bebu ne mogu poguratu negdje to ne razumijem, a govore sto ranije to bolje, a gle sad ranije, skoro godinu dana cekanja na pregled,da nije zalosno bilo bi smjesno. Najbolje da sad odmah narucil na dozivotne preglede pa sam sigurna

imali smo nezgodicu di se malo udario. Pojavila se krv - malo je usnica dobila i bilo je krvi oko gornje jedinice. zub se ne klima, nije pomaknut, na usnici se vise nikaj ne vidi. zvala sam zubarku koja je rekla da ako se ponasa normalno, zub se ne klima, nije se pomaknuo ni u jednom smjeru samo se krv preslikala s usnice. Nadam se da zubic nece mijenjat boju…
A misek mali. Nadam se da ce biti sve ok sa zubicem.
Brzo ce on to zaboraviti

Dali dajete sta za zubice?mi muku mucimo od 9 mj ide nam sada 7 zubic mozda i 8 jer joj po dva izbijaju koma...nezeli usta otvoriti pa joj nezelim na silu stavljati nista ali jako se muci...inace nama samo sirup pomaze nuroflex dosta dobar pa probajte mi imamo sve moguce gelove,kuglice nista kao taj sirup.eto mozda jos kojoj bebici pomogne nadam se mislim da ga ima i u Hr...a sto se tice puzanja to lagano prolazimo na nogama je stalno stoji i pomalo ide ali drzi se za sve sto stigne...sjedi cvrsto...a jest da ne govorim jedan period lijepo je jela a sada opet nistaa neznam vise je ni ne silim samo dam ciku i gotovo!
Student nadam se da je sve ok sa zubićem!
Kika ne dajem još ništa, ali mislim da ću morati nešto nabaviti. Čula sam da gelovi samo kratko djeluju pa ne znam koliko to ima smisla. Hvala na savjetu.
Frajla ti mu daješ malo gušće? Ja se njoj još ne usudim jer se zagrcava, a već vidim da će joj trebati cijela vječnost da prožvače.
M-mama užas za čekanje. Možeš li otići negdje drugdje na kontrolu? Ili privatno provjeriti?
Frajla mene isto čeka to s vrtićem. Misliš ga voditi kod tete čuvalice ili da ti dođe doma?
Nama su zubici prosli relativno ok. Mala mrzovovolja 2 dana prije ali nista strasno. Mozda je bila i probava u pitanju. Vjetrovi ju jako muce.
Poceli smo puzati prije tjedan dana i vec puzemo turbo.
Sto dajete kao fingerfood i kad ste poceli? Koliki su komadici?
Student nadam se da je sve ok.
Frajla bas mi je zao za vrtic. Dovoljno je stresna situacija da ga moras ostavljati a sad jos nema ni mjesta. Mozda bude nesto.
M-mama veselim se zbog vaseg napretka. Sjecam se koliko si se brinula. Sad je lijepo cuti dobre vijesti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji