Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    19. Veljača 2019. 21:17

Frajla

Ah, super su ti doktori, bolje nek se djete i mama muce nego da oni slusaju kak djete place pol minute dok mu krv vade 🤦🏼‍♀️😠😡🤬
    Drago mi je da vam je sve dobro zavrsilo.
    Moj necak je bas nedavno zavrsio u bolnici (u hr) zbog ovoga sto se vama desilo - visoka temp koja ne ide dolje. Sumnjali su na trodnevnu, ali su ga svejedno zadrzali dok se nije osuo. A on je prosao godinu, nije vise vas tako mala bebica.
    Imam bratića kojem temp od malena ide tesko dolje. Isprobali su sve moguce ljekarnicke i narodne ljekove. Kak je njegov tata reko, da mi je neko reko da ga probam namazati govnetom ja bi probo 😂. Kaze da mu pomaze krumpir, prerezu sirovi na pola i na stopalo (carapa preko), uz ljekove naravno. Pa eto mozes probati, ako i ne pomogne ne moze naskoditi.

isproban i krumpir... starijem nekad pomogne.. kod krumpira je jedino malo zeznuto sto su stopala i ruke hladne sve dok temperatura raste pa se nemoze stavit odmah..   i mi smo svasta isprobali..

• Student24
    20. Veljača 2019. 22:20

od ponedjeljka mi stoji na kompu otpikan post... Nadam se da cu ga sutra uspjet zavrsit. danas nam je velikih 10!!! I tortu smo pravili :) 
    Da svi bolesni ozdravite, da svi bebaci lijepo nocas spavaju :* 

Kikaa12345678
    21. Veljača 2019. 15:50

Pozz mame kako provodite ove suncane dane? Dali idete u park,setnje?ljuljate li se ili je jos rano...mi smo svaki dan vani u parku koristimo ove lijepe dane...malo smo na ljulji malo na penjalici puzamo svugdje uokolo.bebe koje su bolesne zelim da sto prije ozdrave😚😚

Kikaa12345678
    21. Veljača 2019. 15:52

evo jedne iz parkica

Frajla
    22. Veljača 2019. 08:37

Kika preslatka je frajerica mala. Mi smo na odmoru kod bake i dede, pa puno skitamo, tu nam je sve blizu i mozemo pjehe. Jucer otisli u 12, vratili se u pol 8 🙈
    Na igraliste ga nisam bas vodila jos vec ono jednom kad je vec bio mrak. Kad je lijepo vrijeme onda bude guzva, a on bi isao svugdje, pa bi ga pregazili

m-mama
    22. Veljača 2019. 19:39

Ajme baš jako puš brrrr, mi ne izlazimo van sko baš ne moramo. Ovaj mjesec isprobavamo dal će biti zdrav ako smo samo unutra, ne znam više ni sama, odemo van bolestan, unutra smo, bolestan, jos par mjeseci ćemo izmjenjivati pa će ljeto. Kakve ćete kupiti cipelice za šminku za proljeće? Tek toliko da ne budu bosi kad će imati jakne. Mi smo sad stalno u medo odjelcu i kad nekud idemo ne pads mi na pamet nositi cipelice da mu obujem, još pogubimo po putu 😂 kad će nositi jaknu( sad mu je još prevelika 🤣😰) onda ćemo nabaciti neke, ne znam dal da odem u frodo il uzmem tek tolko. Ne očekujem ds hoda za 1. Rodendan, i bolje da ne padne da se uplaši. Ovo je presmjesno, koliko su u austriji pelene jeftinije ,  ne znam što sam do sad čekala. Pampers 5, active dry 90 kom- niti 20€, iako ne koristimo inače pampers ovo je stvarno jefinije nego 
    tu. Šta vaši malci jedu?  Mislim da sam već pisala ali da vas pitam. Bebolino se ponekad posjedne sam, puže vojnički, ljulja se, digne se na koljena pa se tako ljulja uz mene, hvata predmete koji su mu malo viši, što sljedi? Pravu puzanje i povljačenje uz sve živo na koljena a kasnije stopala? 

Kikaa12345678
    22. Veljača 2019. 22:15

M-mama ne da su jeftinije nego i kvalitetnije...pampers u Hr i Aus velika razlika...to je i mene iznenadilo kod nas su stvarno skupe a kvaliteta losa

• sema
    22. Veljača 2019. 22:26

M-mama moj se tako vukao mjesec dana i cijelo vrijeme je isto tako vjezbao ljuljanje i onda je samo odjednom krenuo puzat normalno,par dana nakn toga se poceo ustajati, ali se  jos ne zna spustiti pa uvijek padne,vec je bilo kvrga po glavi.
    Cipele ima iz zare, a počne ima bambi i u njima je u stanu.  Jede sada skoro pa sve, dala sam mu i kravlje mlijeko i uvela jaje.
    Kika mi se 2x dnevno setamo po 30-60min i bas voli biti vani.

Iskrica
    23. Veljača 2019. 21:19

Moja puzi i diže se na koljena na mene ili namještaj, na stopala se diže u sklopu puzanja dok naiđe na prepreku tipa prelaz iz sobe u hodnik ima mali prag i ona tu radi sklekove i baca se na tebu u pokušaju da prijeđe taj minijaturnim prag, a vidim da je svaki dan jsve spretnija pa i taj prag sve lakše prelazi i ima ju sveposvuda, tako da imam pratnju i na wc-u 🤪
    Ja šećem sa svojom kak kad, ako mi nije zgodno ili nemam energije onda ni nejdem van, još nismo bile na igralištu, a danas smo bile vani i po vjetru - curka je bila zabundana, a meni se ruke smrzle bez rukavica, dosta mi je zime i svih silnih slojeva odjeće 🙄

Iskrica
    23. Veljača 2019. 21:27

Baš sam čula od neke mame čija cura počinje hodati uz namještaj da je išla u Frodo da kupe obuću pa je prodavačica gledala kak se beba postavlja na stopala i rekla da joj stopala još nisu spremna za obuću - a čitala sam neki fizioterapeut kaže da spremnost stopala ovisi o tome dal dijete hoda po prstima, dal hoda po bridovima, kako se diže na stopala, a da je najbolje pustiti dijete na početku hodanja što više da je boso bez obuće 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.