Pelene iz vana nisam probala, ali za prasak znam da je velika razlika, pa vjerujem da je i za pelene. Ah, sta ces, kad nasa djeca vole imati mokre guzice 🤦🏼♀️
Cipele mu ne stavljam, iako hoda uveliko. Nije da se pusta jos, ali dosta mu je da ga se drzi za jednu rukicu i po cijeli dan je na nogama. Mislim da mu je bolje u carapicama. Ja bi ga zapravo najradije ostavila jos duuuugo u carapicama po doma, ali za vrtic mora imati papucice, pa cu vidjeti kako ce reagirati na to.
Moj jede sve osim jagoda, meda i orasadtih plodova. Kuham mu neslano i sve kao prije, ali dam sve sto zeli da proba. Pojeo je nekidan rub od jafa keksa, pa pola kroketa, malo slaga od mog kolaca i tako. Kravlje mlijeko ne dajem ovako samo, nego npr ako pravim palacinke normalno ga stavim i dam i njemu da jede
Van isto idemo neovisno o vremenu, bili smo i jucer. Ako je jako vjetar stavim mu na kolica kisnu navlaku, pa ne puse u njega.
Iskrica, ima kakvih pomaka za vrtic?
Student, jeste vi napravili plan? Si uspila dobiti na poslu neplaceno?
Dan! Nadam se da će princ dovoljno odspavat da uspijem napisat post :D Onaj od prošlog tjedna sam obrisala jer nema više smisla :D
Frajla- bila sam na poslu, razgovarala i samo čekam da provjere sa pravne strane što mi se događa s godišnjim i da li postoji način da nejde prekid radnog staža. Jer ako ide 6 mj nemam pravo na godišnji koji mi je potreban za adaptaciju u vrtiću. Ali pokazali su volju da se nađe riješenja pa ja to smatram riješenim :D MM je dobio zeleno svjetlo od direktora za rodiljni i to bi onda bilo to. Pokriveni bi bili skroz i drago mi je što smo odlučili ići u tom smjeru i što financijski možemo to napraviti.
Da li ste vodili bebe na bazen? MM izrazio želju da vodimo bebaca, a ja nemam pojma što/kako mi treba i kud ići ?! Svaki savijet je dobro došao :D
Dižemo se na noge, ne hoda, isključivo je u čarapama i nemamo nikakve cipele iako planiram uskoro uzeti neke zbog parkića kojeg planiramo češće posječivati. Razmišljamo kako uskladiti našu prehranu i od princa da kuham samo jedna ručak na dan :D njemu bih odvajala prije nego što začinim. Kako vi? Ideje :)
Odlučila sam polako mu davat sve osim km, meda i jagoda. Slatko mu izbjegavam dati maksimalno. Imali smo u sub rođendan gdje su ga željeli nahraniti čokoladnom tortom i faširanom pljeskvicom.
Netko je spomenuo rođendan - evo baš sam naručila pozivnice :D popis je napravljen. Bit ćemo doma. Još samo trebamo smisliti meni.
Budi se... ugodan dan svima :)
Super da ste uspili rijesiti da ne mora do jeseni u vrtic.
Mi smo bili na bazenu, vec dva puta. Zatvoreni bazeni u manjem mjestu, odemo na 2 sata preko tjedna prije podne, tako da ne bude bas ljudi. Nist mu posebno nisam nosila, kolut, rucnik, pelene za kupanje i zadnji put igrackicu za kadu.
Pelene sam uzela baby love. Ja iskreno ne znam da urin zadrzava, nekak mi se cine dosta papirnato 🤔 al cula sam da ni pampers nisu nist bolje. Ali testirali smo, kakicu zadrzava 😂 Samo ga odite odmah presvuci ako se pokaka, a ne kao neki pametni za 5 minuta 🤦🏼♀️ jer se onda to sve fino natopi, pa nije bas zgodno kad ju otvoris 🙈
Bili smo malo u "srednjem" bazenu, nije se bunio, ali mene je strah da mu je hladno, pa smo uglavnom u hidromasaznom boravili (34 C je tamo voda). Onaj mali mi nije zgodan, on bi hodao jer je plitko, a naravno da nije stabilan u vodi.
Oliver je bolestan 😭
U ned predvece je dobio temperaturu. Nema drugih tegoba, jede normalno, ali ne zeli piti. Place puno, ja se bojim da ga nesto boli, a muz misli da je cisto jer je jadan od te temperature.
Jucer predvece je doslo 39, ja stavila cepic, mjerim za sat vremena ono 38,8 😱 Bilo pol 7, doslovno smo otrcali kod pedijatrice iz druge smjene, radi do 7, da ne moramo na hitnu. Gledala mu usi, grlo, stomak, pisu, celjust... kaze sve je ok, vjerojatno viroza, dala uputnicu za urin za svaki slucaj.
Nocas doslo do 40 😥 Ali nije prelazilo 38, pa valjda ide na bolje.
Super da ste uspili rijesiti da ne mora do jeseni u vrtic.
Mi smo bili na bazenu, vec dva puta. Zatvoreni bazeni u manjem mjestu, odemo na 2 sata preko tjedna prije podne, tako da ne bude bas ljudi. Nist mu posebno nisam nosila, kolut, rucnik, pelene za kupanje i zadnji put igrackicu za kadu.
Pelene sam uzela baby love. Ja iskreno ne znam da urin zadrzava, nekak mi se cine dosta papirnato 🤔 al cula sam da ni pampers nisu nist bolje. Ali testirali smo, kakicu zadrzava 😂 Samo ga odite odmah presvuci ako se pokaka, a ne kao neki pametni za 5 minuta 🤦🏼♀️ jer se onda to sve fino natopi, pa nije bas zgodno kad ju otvoris 🙈
Bili smo malo u "srednjem" bazenu, nije se bunio, ali mene je strah da mu je hladno, pa smo uglavnom u hidromasaznom boravili (34 C je tamo voda). Onaj mali mi nije zgodan, on bi hodao jer je plitko, a naravno da nije stabilan u vodi.
Nije ucitalo 😡
Oliver je bolestan 😭
U ned predvece je dobio temperaturu. Nema drugih tegoba, jede normalno, ali ne zeli piti. Place puno, ja se bojim da ga nesto boli, a muz misli da je cisto jer je jadan od te temperature.
Jucer predvece je doslo 39, ja stavila cepic, mjerim za sat vremena ono 38,8 😱 Bilo pol 7, doslovno smo otrcali kod pedijatrice iz druge smjene, radi do 7, da ne moramo na hitnu. Gledala mu usi, grlo, stomak, pisu, celjust… kaze sve je ok, vjerojatno viroza, dala uputnicu za urin za svaki slucaj.
Nocas doslo do 40 😥 Ali nije prelazilo 38, pa valjda ide na bolje.
Mrvica bubana 😍😍 saljemo puse da sto prije ozdravi. Mozda je trodnevna groznica, vidjet ces ako osip dobije. Nama je sirup lijepo spustio temp ali nam je doktor rekao da se cesto dogodi da spusti samo do 38. Moja sad kad je bila bolesna prvi dan super jela a kasnije nije htjela nista osim dojenja.caj smo na zlicu davali, svakih pola sata ili 2-3 zlice ponudi, da barem malo uzme. Temp iscrpi. Javi nam kad dobijete nalaze 😉
Presladak je na bazenu 😍😍😍😍😍
Ajoj beban malo bolesni, i kroz mene je prošlo nešto kad sam vidjela 39,9, ja bi rado na bazen sa njim jer obozava vodu, ali neksko me strah da se ne prehladi ili pokupi nešto, njemu i obična prehlade ode u bronhitis pa onda opet bolnica..... 🥵🥵
Ipak su ga i piknuli, pa smo nosili nalaze doktorici. Kaze viroza, liječenje simptomataki, znaci skidanje temperature i to je to.
To mi je super sto uvjek vade krv, pa onda gledaju sta ce. Sestricna mu je isto bolesna, vjerojatno ju je on zarazio. Oni su isli kod svoje dr, nju je pregledala, nije nist nasla pa joj je dala antibiotik 🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji