Evo sto sam ja citala vezano sa sol. Ja nisam naviknuta na jako zacinjenu hranu pa mi je njeno ok. Moja hoce dosta toga pa nisam mjerodavna. Ali primjetila sam da kad kuham na pari hrana ina intentivniji okus npr.brokula. uopce ne treba zacinjavati.
Kika ako ima nesto sto posebno voli mjesaj joj to u sve. Bas sam nedavno kupovala neke zdjelice za bebolinu u mulleru i kaze mi zenskana blagajni da njezin mali nije htio nista jesti osim banane pa mu je bananu u sve stavljala. Cak i banana i meso 😆 zamisli tu kombinaciju. 😁😁
Mi smo jucer za rucak imali teletinu, mrkvu, mahune i rizu. U blender stavila i dosla super kasica 😀

Hvala na savjetima...danas je bio mali napredak,malo smo papali....pokusat cu sve samo da joj nemoram solit jer jos nebi...mada sam ja veliki ljubitelj zacinjene hrane...
Opet zatisje 🙄
Bilo je govora o slikama, ja sam izradila mislim za prvih 7 mjeseci. Trebalo mi je dosta vremena jer imam hrpetinu slika i jos na mobitelu nisu dobre dimenzije, pa dok sam to sve porihrala. Narucila prek cewe, nama za album i bake i dide su za bozic dobili albume. Kako je bilo puno slika premium su me izasle samo 69 lipa komad. Ja zadovoljna 😊

Ja njezinu hranu nesolim, al ako ona prije jede nego sto se mi svi okupimo za stolom, onda joj dam malo nasih komadica da jedemo u miru haha..njoj je sve dobro stalno bi nesto grickala. Kad vidi da netko jede samo pocne mljackat i rukom pokazuje daj daj haha..

ivaanaaa - ni mi ne solimo i ne koristimo uopće začine u njegovoj hrani. Također je veliki izjelica i kad mi idemo jesti, a on uglavnom jede ranije preko tjedna, ajme to je muka. Samo što ne poleti iz hranilice :D u početku smo davali kruh, pa par puta smoki (to je 1. prihvatio kao finger food), a kako smo za vikend uveli naranču desio se klik u glavi, pa mi njemu možemo narezat voće na sitne komadiće i davat mu da papa :D trebalo nam je, priznajem ...
LilyVanily - od razvijenih slika imamo samo slike sa krštenja, ali baš bi se mogla pozabaviti slijedeći tjedan u večernjim satima sa tim odabirom i probrati i krenuti ih spremati u fotoalbum :D
Generalno, što se tiče začina, nama je pedijatar reko da sve može u minimalnim količinama, osim vegete, ali mislim da do 1. godine nećemo ih koristiti.
ugodan dan, proljetnice :D

Imamo dva zubica 😍😍😍😍😍
Cura odlucila da nece napuniti 8mj bez zubica 😁
I mi imamo tonu slika.. vec dva mjeseca se spremam organizirati ih malo a uvijek nesto drugo imam za raditi i kad uhvatim malo slobodnog vremena onda mi se neda.

Meni se ona zadnjih dana počela stalno buditi noću, a po danu želi spavati samo na meni. Ne znam što joj je...kao da smo opet na početku. 😣
Meni se ona zadnjih dana počela stalno buditi noću, a po danu želi spavati samo na meni. Ne znam što joj je…kao da smo opet na početku. 😣
i mi smo u slicnoj situaciji..proci ce.. tamo negdje oko trece godine hahaha..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji