mana kad imamo sta za procitat na forumu je sto mislim napisat cu to to i to.i onda pola zaboravim
kosa.ah kosa.cudi da imam ista na glavi.od sekunde kad sam rodila pocela je opadati i tako je stalno.svugdje je nnalazim po stanu u busenina.uzas jedan.shodno tome uvinek je skupljena i diram jr sta manje.
nama je rjesenje za roditeljski doslo za nesto vise od dva tjedna.
ja cu sa spavanjem popiiiiii....i u zadnjih par dana.dakle dnevno spavanje nam je lose kao sto sam vise puta napisala.nocno nam je zato bilo relativno ok.probudi se cca 4-5 puta odmah nakon cicanja zaspe ili nakon mazenja ako kmeci ali ne od gladi.jednom u deset-15 dana zna u sred noci ostat budan po sat-dva.do neki dan sad par noci za redom zahebaje. ostane budan i nosanja ljuljanje nula bodova.nece da spava.malo je rec da sam satravena ljuta i ne znam sta jos.sa time da sam atento cijeli dan sam se pomirila.doslovno se ne mogu da prostite popisat jer grinta cim se maknem.ako ga se stavi u ljulju grinta nakon dvi minute.znaci nista apsolutno ne moguo napravit.ne znam ni sama kako uspijem rucak spremit.o ostalim kucanskim poslovima tj obavljanju istih mogu samo sanjat.stan je u kaosu zescem. po cijele dane sam sama i do navecer kad ga uspavljujem sam satravena.jedino sto me drzalo je bilo to da po noci ne zeza sa spavanjem.do prije par dana.toplo se nadam da je ovo samo kratkotrajna faza jer inace ja bum popizdil.eto neka sam s
aguse ja malo ispuhala
veezano za terapije i mene zanima cijena privatno.jos se ne ne okrecemo tako da mislim ds nam to ne gine.
Kosa - kratkokosa sam vec godinama, spas i preporod, uvijek imas frizuru haha a operem ju zabdoslovno dvi monute i dok stavim kremu na lice i maskaru vec je napola suha. Jedino se moram posisat svaka 3-4 tjedna.
Spavanje - spavamo kako kad i svakako, al necu se bunit. Noci su ok, na prvo meskoljenje dobije sisu i no ne razbudi se.
Kucanski poslovi - uglavnom stizem, al moram se drzat svog nekog plana i planirat unaprijed kad sto, a moram stvarno pohvalit mm, kad dodje oko 16.30 provodi bas puno vremena s djecom tako da ja do vecere cudesa stignem napraviti.
Pišem na rate,
M-mama ja bi za slikanje mozda kupila neke traperice i kosuljicu, ili barem neku polo majicu s kragnicom, stajaznam, ak vec odvajas vrijeme i novac za lijepe slike za uspomenu, pa ne mora ni bebac biti u trinirici i bodiju, i vi cete se malo sredit vjerojatno. A sad idu blagdani, pa moze to barem obuc za bozic ili tako neke prigode i kad idete u goste. Ja inace svoje ne cifram i ne usminkavam, al za tako nesto moram priznat da bi malo.
Ovo na slikama je predivno, onako old school, al sigurno i papreno kosta.
m-mama sta se tice slikanja,ako si dobar fotograf,beba ne mora ima nista posebno ,makar znam da je sve to lijepo.slobodno kupi nesto zgodno sta ti padne za oko ,bit ce jos lijepsa uspomena.da se meni da jos s tim zezat,i ja bi se potrudila malo oko oblekice 🙂 meni je kosa prestala nspokon otpadat🎊🎉 isto stalno dignuta jeer malac samo ceka da je se dočepa😃 ja imam problema sa izrastom koji nie ko pista za avion vec za cijeli aerodrom. Uzasn,ko da imam tupe 😂😂😂 i stalno se tjesim: samo da prihvati kasici,dvije, pa cu mozda moc skoknut do frizera.zadnji put sam bila jos kad sam bila trudna kojih 7mj. Ne znam kako da to izvedem da se bar za bozic osjecam malo ko covjek.samo da se mogu ofarbat.😃😃Al da ,stvarno su mi dani ko i tebi Iskrica, samo kuhanje i uspavljivanje. Ja znam da je to takav dio majcinstva,ne moze bit sve glatko,al te malo to izdeprimira na momente. Ali proci ce,valjda...vrlo skoro.u nado je spas..strpljen spasen😁 sta se tice kreveta,postavili jucer neke krpe oko podnica jer bas one buče,i smanjilo se malo. To smo mm i ja jucer brzinski napravilo dok jr djed cuvao na 10min malca. Za vikend cu to malo razradit bolje,i knjige cu probat,sve 😀
vokak,kod mene isto,odmah cviljuga cim ne skacem nad njim i osjecam se uzasno dok idem samo do wc.al kod mene zato jer ga baka,djed i MM navikli da se gospodina nosi.rekla sam malcu:tu sam 24 aata dnevno s tobom, al 2 min da odem na wc ces prezivjet. Naravno,samo je zacvilio u stilu ko te šiša stara 😀 neko mi napisao prijedlog uspavljivanje kolica. 0 bodova,nije jos fan kolica,ako je mozda 2 puta zaspao u ovih 6 mj.napaa,fen,nema sanse 😀 ma dobro je,prezivjet u.evo,da se pohvalim da nakon dugoooo vremena malac odspavao do 5:36 i isao spavat u 18:30,ko i inace .jest da budenje bilo skoro svakih 1h,al nema veze🙂
eh da m mama kad vec placas za profi photo session steta je ne sredit i malca.preslatke su su ove old school kombinacije.joj gumbek 16.30 ja mogu samo sanjati da mm dode tad s posla
btw nadam se da kuzite sto pisemtek kad procitam poslani post skuzim da pol slova krivo pise.ne znam zasto al al mobitel me zeza i nekako kursor cudno skace pa pise di ne ttreba
btw trebam savjet.dakle beban je pola godine ne okrece se ne stavlja nogice u usta.nije cijepljen do sad(osim beseze-a u bolnici). kao plan je bio da bi ga mogli cijepiti sad sa 6,ali brine me ovaj zaostatak u motorickom razvoju i ne znam jel pametnije da jos oduzavamo cijepljenje.....
btw trebam savjet.dakle beban je pola godine ne okrece se ne stavlja nogice u usta.nije cijepljen do sad(osim beseze-a u bolnici). kao plan je bio da bi ga mogli cijepiti sad sa 6,ali brine me ovaj zaostatak u motorickom razvoju i ne znam jel pametnije da jos oduzavamo cijepljenje…..
Ja bi ti za svaki crv sumnje savjetovala pregled specjaliste i gotovo, ako nesto je u pitanju cim prije ces pocet radit na tome, ako je sve ok opet ces cim prije uklonit tu sumnju i okrenut se drugim stvarima. Mislim da je svaki pregled manje stresan nego to kopkanje jel sve ok ili ne, sta ako nesto nije dobro i slicno.
A za cjepivo, pojma nemam o tome
vokak, slazem se sa Gumbek,svakako se sto prije posavjetuj sa ljecnikom.
Gumbek i ostale mame koje imaju više djece.Bolje da se nista vise ne zalim. Svaka cast. Ja jedva odgajam jedno😞
Ovaj moj danas cudan,ocito si promjenio ritam il ne znam sta mu.Umoran,al sve zanimljivije od uspavljivanja. I onda ga na kraju spustim u krevet i pitam jel ce spavat il ne.🤨 A on se pukne smijat😑 ugl.ne spava ,makar djeluje malo umorno,al drzi se.vidjet cemo do kad ce potrajat
svakako cu sad na pregledu kod pedica traziti da idemo u specijalista samo ne znam jel kad su u pitanju te motoricke stvari tj kasnjenje istih samo fizijatar u pitanju ili treba i neuropedijatar tipa ona neka snimanja kao uzv mozga i slicno.jek zna tko?
Sortiraj odgovore
Najstariji