Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    20. Studeni 2018. 16:16

vokak

opala cupala.zivnuo nam topicmi smo poceli s dohranom.malac otvara usta.nadam se da ce se i nastaviti tako.koliko vi dajete za pocetak?
    ja spremim malo ne da mi se bacati.racunam tek jetek je pocetak no me treba puno.a bome ni on nije bas mrsavko.
    blago vama sa snijegom.i mi bi isto.
    btw ako neka prodaje ili zna gdje ima domacih jabuka i krusaka pretvorila sam se u uho…
    danas smo grintavi pa toliko od nas za sad

vokak

opala cupala.zivnuo nam topicmi smo poceli s dohranom.malac otvara usta.nadam se da ce se i nastaviti tako.koliko vi dajete za pocetak?
    ja spremim malo ne da mi se bacati.racunam tek jetek je pocetak no me treba puno.a bome ni on nije bas mrsavko.
    blago vama sa snijegom.i mi bi isto.
    btw ako neka prodaje ili zna gdje ima domacih jabuka i krusaka pretvorila sam se u uho…
    danas smo grintavi pa toliko od nas za sad

Koliko hoce dajem. A ne pojede puno. 

• Litta
    21. Studeni 2018. 08:59

Ja dajem dok ne zatvori usta i ne zeli ih otvoriti ☺ obicno je to nakon 10ak min. Ne pojede puno, vise je vani nego unutra. Mislila sam da ne pojede nista ali kad joj dajem brokulu drugi dan kaka. Inace mi smo jos uvijek na 5-6 dana s kakanjem. Sad se malo poboljsava kako uvidimo dohranu pa bude na 2-3.
    Namirnice kombiniram nesto sam dobila domace, sitno, nesto kupim u bio&bio a do sad sam joj dala i jednu kasicu kupovnu. Nisam nigdje nasla brokulu pa sam kupila od hippa za dojence. Probala sam je i ja, nije losa ☺

• vokak
    21. Studeni 2018. 09:52

tako cu i ja.nesto domace nesto iz bio i bio nesto i kupovnih jer sad nema bas voca...moj beban sad uglavnom kaka svaka dva dana al bas se jakjako muci.savija nogice i stenje ponekad.valjda ce voce i povrce osim onog koje zatvara ucinit svoje.btw da se ne zaboravim neko je pitao za maslinovo.nazalaost nemam domace. 

m-mama
    21. Studeni 2018. 10:42

Koje zitarice dajete? Ja sam gledala u dm, al nisam nakraju uzela
    Nista dok ne provjerim koje bi bile prigodne za bebu

Sarita_00
    21. Studeni 2018. 10:59

Litta

Ja dajem dok ne zatvori usta i ne zeli ih otvoriti ☺ obicno je to nakon 10ak min. Ne pojede puno, vise je vani nego unutra. Mislila sam da ne pojede nista ali kad joj dajem brokulu drugi dan kaka. Inace mi smo jos uvijek na 5-6 dana s kakanjem. Sad se malo poboljsava kako uvidimo dohranu pa bude na 2-3.
    Namirnice kombiniram nesto sam dobila domace, sitno, nesto kupim u bio&bio a do sad sam joj dala i jednu kasicu kupovnu. Nisam nigdje nasla brokulu pa sam kupila od hippa za dojence. Probala sam je i ja, nije losa ☺

Tako je i kod nas 😊 Dajem joj dok otvara usta. Samo sto ona i pojede poprilicno. Nedavno sam joj dala hippovu kasicu jer smo bile vani. Od one male je ostalo samo malo na dnu. 
    U principu joj kuham, ali ako se dogodi da smo vani u to doba ili bas ne stignem, onda dobije kupovnu. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Student24
    21. Studeni 2018. 11:04

Ja isto kuham. kupovnu jos nismo. Nemam puno domaceg pa imam manju griznju savijesti ako skuham sama :D Luda baba...
    U nedjelju imamo situaciju di cemo oko 9 izaci iz kuce, a beban rucka oko popodne. sto i kako pripremiti,  a da mogu ponjeti sa sobom?

Iskrica
    21. Studeni 2018. 11:31

Moja je jučer baš dosta pojela za ručak - napravila sam joj miks kuhano povrća - brokula, cvjetača, tikva, mrkva - primjećujem da joj je baš fino dok je više povrća skupa. I onda još dojenje iza toga, jer kad ju stavim na prsa onda vuče, ne znam kam joj to sve stane 😲 Nismo još došli do toga da joj ručak bude bez dojenja. Zapravo, ona ne plače iza kašice,  nije nemirna, pa dal joj onda ja trebam uskratiti dojenje? Ili kako zapravo ide postupak izbacivanja dojenja? 

• Litta
    21. Studeni 2018. 11:32

m-mama

Do sad sam rizu i proso. Kupila sam i rizine pahuljice pa nekad i to smijesam. Mislim da cu uskoro zob i kukuruz.

Iskrica
    21. Studeni 2018. 11:35

Student24

Ja isto kuham. kupovnu jos nismo. Nemam puno domaceg pa imam manju griznju savijesti ako skuham sama :D Luda baba…
    U nedjelju imamo situaciju di cemo oko 9 izaci iz kuce, a beban rucka oko popodne. sto i kako pripremiti, a da mogu ponjeti sa sobom?

Ja isto imala neki dan tu situaciju pa sam za vanjski obrok unaprijed pripremila proso s brokukom i bućom. Jela je bez problema makar nije bilo toplo. 

Iskrica
    21. Studeni 2018. 11:41

m-mama

Moja od žitarica jela rižu, proso, paletu (kukuruz), hajdinu kašu. Sljedeće bude gris (pšenica) i to možda već danas, no za ručak da pratim reakciju kroz ostatak dana. 
    Inače, za raspored obroka kroz dan i sastojke pomalo pratim ovu tablicu koju mi je dala od patronažna. Sad sam dve večeri za redom maloj dala za večeru žitarice i onda mlijeko i spavala je u komadu dulje, možda baš zato jer se zasiti od žitarica ili tko zna... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI