E da, crni petak, narucila sebi jaknu iz zare, nju sam bas pikirala, isla ju probati nekidan jer sam mislila da ce dati 20% na sve, kad oni 50% na nesto i bas nju snizili 🎉. I to sam odmah navecer u 11 narucivala dok su pustili na aplikaciju i jedva ju ugrabila, kao nema velicina, nema i onda se najednom stvorilo, pa sam brzo, brzo 😁 Iz h&m si uzela (djecje 🤣) cizme nekidan kad su dali online 40%. I jos sam iz bubamare narucila, bebanu neku igrackicu i poklone za bozic za klince, bilo 30% ujutro. Htjela uzeti violeta pelene ono gigant pakiranje u kutiji i to su maknuli 😤 navecer je jos bilo u ponudi, a ujutro nestalo.
Vokak, jesi ti što tržila?
Jer netko bio na danima beba u west gate?
I ja sad pisem citabe 😂, moram razlomiti jer mi jw nekidan reklo da je predugacko i nije htjelo poslati 🤦🏼♀️
Sema, daj recpet za peceni batat i jabuku 😊
Ogulis prije ili poslje? Koliko dugo se pece, jel moze zajedno ili jabuku stavis kasnije? Molim detaljno za mene smotanu 🙈
Jutro!
Izgleda svi imamo neke probleme sa spavanjem. Nama je sad vec normalno da odspava 45 min i onda party do pola 1. S tim da bi i tih 45 min odspavala kad ju se uspava na rukama. Onda bi obicno ja popustila, stavila ju kod sebe u krevet i tako bi spavale. Sad je vec to postalo redovno, pa se ja ujutro budim sva pokocena i u bolovima. Sinoc sam rekla da to ne moze tako vise i zaspala je u kreveticu. Prvo budenje je bilo u 2, to sam ju malo digla, nosila i zaspala je. Nastavila je do 6 i 20. Sad samo da uspijemo i danas tako, sto vjerojatno necemo 😂😂
Meseko nam na raspored stize sutra, taman na 6 mjeseci 😁 Dosad tamani sve.
I isto me zanima peceni batat i jabuka 😁😁
Crni petak... Prvo nisam htjela nista kupiti, place su vec skoro potrosene. A onda sam nasla jaknu za L u H&M-u. Gledam ju vec neko vrijeme i nije bilo velicine koju trebam. I sinoc je bilo. Kaze muz - narucuj. Tako da ce curka dobiti jaknu 😁
Ona se zadnjih dana skroz prekrece leda-trbuh i obrnuto. Skuzila je da se tako moze pomaknuti s jednog mjesta na drugo. U tim prekretanjima je neki dan i sletila s kreveta. Muz je bio s njom, kaze direkt na glavu. Ali kaze da nije nesto puno plakala i da je odmah nastavila dalje ludovati. Bila je kvrga na tom mjestu, malo plavo i sad se vise ni ne vidi. S obzirom da nema trenutka mira, mislila sam da ce se taj let dogoditi puuuuno prije 😂 Muz se prepao, nije mi htio reci dok nisam dosla kuci. A ja samo odmahnula rukom i rekla da je sad otvorila sezonu padanja 😂 Naravno, da sam primjetila neobicno ponasanje bi reagirala.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
frajala ja nista modni.samo nesto sto se nadam da nece bas bit u upotrebi.omron inhalator.bio na 30 posto pa je bila prilika.pocinje sezona prehlada i gripa pa zlu ne ttrebalo.vec smo jednu prehladu odradili pa ako bbude naznaka nadam se da ce inhalator pomoc da se ne razbukta.
i mene zanima recept za batat i jabuku.mi cemo danas mislim jabuku prvi put
Jooj i ja volim online kupovati, kako je krasno da to postoji ☺️ al sad nisam nikaj kupovala, štednja 😬
Moja bebolina se izgleda vraća na mirno noćno spavanje - tak je od kad joj navečer dajem žitarice i to čiste bez ičega, odnosno skuhane u vodi pa onda iza toga dojenje. Noćas 7 sati odspavala u komadu. Kolko bih se i ja naspavala da sam išla spavati tada, a ne da sam gledala bezvezni film i reprize humorističnih 😆 Uglavnom, prošli tjedan sam radila za večeru žitarice na način da sam ih skuhane pomiješala s naribanim voćem npr. riža ili palenta s jabukom i tada se budila u noći, plakala. E sad, tko bi to znao dal je došla u fazu mirnog spavanja sama od sebe ili je upravo u voću bio problem (voćne kiseline i šećeri su možda iritirali trbuščić).
I palentu i gris kuham od oka u malo vode (valjda manje od 2 dcl vode) i kad zavrije onda uspipavam npr. palentu 2 ravne žlice pa onda pratim dal je gusto/rijetko pa dodajem vode kod miješanja, gledam da bude malo gušće od Hippovih voćnih kašica (velim voćne jer druge ne znam kakve su kad ih nisam kupovala). No jučer mi je ispalo nekako rjeđe no ne smeta niti da bude tako, zapravo onda beba u tijelo unese i vodu. Vodu koristim iz pipe. E a vodu baš lijepo pije, uz kašice joj dajem, a nastojim se sjetiti i u toku dana nevezano za obrok i većinom hoće piti - npr. sad je ujutro prije dojenja popila pola naše čašice, čim ju je ugledala se odmah naginjala prema njoj i gurala da ju dohvati, sreća mala žedna.
Kolko sam cula padovi i nisu tolko opasni za bebe. Jer im je mozak mali i imaju vise tekućine pa ima mjesta za mučkanje u glavi da
Nema posljedica 😂 Ako sam dobro objasnila. Uglavnom, stvoreni su za padanje, ipak se pobrinula priroda za sve. Najviše volim kad mu se počne stucati pa zaspi na sisi haha :)
Sarita, slicno je i kod nas, zaspe oko 8, 9 spava max sat vremena i onda show, puzanje po krevetu, penjanje, nikako se smiriti do ko zna kojeg doba. Nudim mu sisu svakih sat vremena u nadi da ce se smiriti, pa me bole bradavice, a njemu ko da to da dodatnu energiju za divljanje 🤦🏼♀️ Ujutro budenje najkasnije u 7 i onda smo oboje neispavani i cendravi 😂
Probala dati zitarice, sirup (zbog zubica), ostavim ga u svom krevetu i ostanem s njim, al nista ne pomaze
Vokak super za inhalator. Mi smo dobili na poklon, dok nismo isto sam zagledala omron.
Iskrica, i ja obozavam kupovati online. I konzum klik uzmem uvjek kad mi se skupi vise toga da trebam.
Negdje sam cula da ne valja jesti voce navecer, da tesko pada na zeludac, kako nama tako i bebama, a sad koje je objašnjenje iza toga nemam pojma.
Za padove sam procitala da bebu treba voditi na pregled ako padne sa visine vece od svoje, pa eto neke orjentacije. I naravno kod promjena u ponasanju. O jos (s naglaskom na JOŠ 🙈) nije pao tako s neceg, ali svaki dan par puta tresne glavom, malo manje me frka otkad mu se zatvorila fontanela. Mozda sam grozna mama, ali ja nekad vidim da ce pasti, a necu ga uhvatiti 😝, ono tipa sjedi i krene se prevtati u stranu ko usporeni snimak. Mislim da mu nece nista biti od toga, a mora se nauciti. Kako se bio ustajo prvo uz nas onda bi se dignio na nogice i pustio ruke, naravno mi smo ga drzali oko guze. Onda sam skuzila da to ne moze tako, dignuti ce se uz nesto drugo i tresnuti, pa ga sad pustim da se prevrne, samo mu stavim ruku ispod glavice
Frajla, ja sam vec u fazi da ga nekad ni ne pokusavam ulovit vec samo podbacim nogu, tj stopalo pod glavu da ne tresne glavom 😂 onako u hodu
Mi jos nismo poceli mi puzat. Ima pokrete i moze,al rađe ce cvilit da ga se nosi (baka,djedi moj muz ga navikli) 😑😑 kad je pao s kreveta isli smo na hitnu jer 8h nije htio sisat.nsucila sam taj dan iizdajat u roku odmah jer do onda nisam imala nikad potrebe.davali smo mu na špricu moje mlijeko.bas mi je bio uzasan taj dan ☹ srecom nije nista bilo,valjda natukao malo bradu pa nije bas mogao sisat. Probat cemo onda jedam dan palentu. S cim ju kombinirate? Ja sam za vecernju kasicu kupila rizine pahuljice+ komorač od hippa ili nestle ,ako se ne varam.slaze se s vodom i slatkast zbog komoraca.i fino mu,a i meni.a prije mu davala samo rizine,stvarno mi bezukusno,a kamoli njemu.za rucak sam uzela od linoja riža,heljda,proso.pa to ubacim malo kad mu skuham .a ujutro rizine, isto sa vodom sta se rade i voce.eto,zasad tako varam.a kad malo bolje prihvati kasicu,onda cu mu kuhat rizu itd.kako se spada. 🙂 i mi isto pijemo vodu iz pipe,zasad ju jos prokuhavam ..isto ju obozava😁
Frajla , i meni isto govorili da sta ga ucim na tisinu. Odma mi se kosa digla. Jos mi nadobudna susjeda (jedna od njih ohohooo) kaze,da idu kosit travu nek se navikne na zvuk. Bi je vidjela usred ljeta da joj neko kosi nad glavom ,a otvoren joj prozor jer naravno vruce 😑 jos dok kosilica nece iz prve upalit. Svima bi to smetalo ko se nirmalan moze na to naviknut 😑😑
Sortiraj odgovore
Najstariji