Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Studeni 2018. 14:43

Iskrica ,nadam se da ce ti bebolina nastavit miran san i narednih noci 😊 onda ima nade i za mog mozda  kad bude dobi ko i tvoja bebolina 😁 znaci za kojih mjesec dana,li-la 😁

24. Studeni 2018. 15:39

Moj po danu ne spava u tisini, tj ako imam nesto za radit, radim, ako nemam onda ne radim haha, ak me netko nazove normalno telefoniram i sl. 
    Uz stariju koja je izrazito pricljiva i glasna, ako ne prica onda pjeva, ako ne pjeva onda necim struze, nabija i sl, mora jednostavno moci odspavat u tim uvjetima. Stisavam ja nju, al ne mozes njoj zabranit na dva, tri sata ikakve zvukove. Ona je recimo spavala popodne u tisini, tad smo zivjeli u ful mirnoj ulici, u zgradi uglavnom penzici, a sad s njim su uvjeti jednostavno drugaciji i tome sam se prilagodila, a i on. Al navecer u 20h kad zaspi, nema nikakvog rondanja ni buke. Tad se i ona primiri i najglasniji zvuk je wc kotlić. 

Sarita_00
    24. Studeni 2018. 15:53

A bogme sve imamo ogromne postove 😂
    Kod nas nikad nije bilo tiho. Ljeti su skroz ljudi prolazili s obzirom da smo u ulici koja vodi do plaze i jos smo u prizemlju tako da... Sad je dosta mirno, pogotovo sto su u zgradi vecinom penzici. Ima jedan mali od kojih godinu i pol, ali njega nisam ni vidjela ni cula vec neko vrijeme. 
    Tata spasava spavanje po danu 😁 Skroz smo se borile za to spavanje po danu i uvijek bi ona pobjedivala. Sad kako ja radim, ona je s muzem i on ju uspava bez problema. Evo i sad sam ja u kuhinji, a on ju je uspavao.
    Gumbek ovo podmetanje noge me bas nasmijalo 😂😂😂 Ali ima smisla.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    24. Studeni 2018. 16:05

Mi smo sinoc odspavali od 22 do 8 uz 2 buđenja. Kad bi barem svaku noc tako 
    Danas za rucak sam joj kuhala tikvicu i rizu, sutra cemo tikvicu i mrkvu. 
    Dobila i rjesenje za porodiljni, tj. rodiljni. Pocne 23.11 i traje do 21.5. Ne znam kako oni racunaju te dane. Valjda je od 23.5 godina dana 22.5 a ne 21.5. 
    Danas neko sugavo vrijeme, kisa.. sutra isto 
    Moja se okrene samo ako joj se da. Najcesce nece. Vidjela sam da moze jer se bez problema okrenula par puta tako da za sad ne brinem. Valjda ce uskoro biti cesce.
    Mi jos ne pijemo nista, nije htjela. Probat cu opet s cajem od koromaca, imam od hippa, mozda me iznenadi 

Frajla
    24. Studeni 2018. 16:36

Litta

Mi smo sinoc odspavali od 22 do 8 uz 2 buđenja. Kad bi barem svaku noc tako
    Danas za rucak sam joj kuhala tikvicu i rizu, sutra cemo tikvicu i mrkvu.
    Dobila i rjesenje za porodiljni, tj. rodiljni. Pocne 23.11 i traje do 21.5. Ne znam kako oni racunaju te dane. Valjda je od 23.5 godina dana 22.5 a ne 21.5.
    Danas neko sugavo vrijeme, kisa.. sutra isto
    Moja se okrene samo ako joj se da. Najcesce nece. Vidjela sam da moze jer se bez problema okrenula par puta tako da za sad ne brinem. Valjda ce uskoro biti cesce.
    Mi jos ne pijemo nista, nije htjela. Probat cu opet s cajem od koromaca, imam od hippa, mozda me iznenadi

To ti je roditeljski dopust 😉
    Racunaju 180 dana od napunjenih 6 mjeseci. Zasto? Neznam, al tako je. Prvih 6 mj se racunaju bas dok beba ne napuni 6 mj, a drugih kao da je svaki mjesec 30 dana. Nase zakonodavstvo....

24. Studeni 2018. 17:51

Niko me ne ispravlja. Nije riza komorac,nego riza rogac tj rizine pahulice i rogac od nestle 😂

24. Studeni 2018. 18:02

Litta, koliko si dugo cekala rjesenje za porodiljnji?

• Litta
    24. Studeni 2018. 18:04

Zvončica_05

Litta,koliko si dugo cekala rjesenje za porodiljnji?

17 dana tocno 
    Ja sam stvarno mislila da je riza i koromac jer si napisala od hippa  imam i ja taj. Bila mi je malo neobicna kombinacija ali si mislim ako bebac voli zasto ne 😄

24. Studeni 2018. 20:08

Ja sam rjesenje za roditeljski cekala 6 tjedana 🙄

Frajla
    24. Studeni 2018. 20:35

Gumbek

Ja sam rjesenje za roditeljski cekala 6 tjedana 🙄

Kad si predala? Ja sam isto dosta cekala jer sam isla ranije, doslo mi par dana prije navrsenih 6 mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.