Nama je spavanje i dalje koma, ja se nadam da je to zbog zubica i da ce proci u nekom trenu. Cini mi se da mu odmah i drugi ide.
Spava s nama i u snu gmize prema uzglavlju, pa sam mu srolala deku gore da ne lupi glavom i sad dok otvori oko ide nju cackati 🤦🏼♀️
Student, spustis ga potrbuske na klinasti jastuk? To nisam probala, imam ga, probali na pocetku na leda, on bi se spuzo skroz dolje i onda sam ga spakirala. Stavis mu glavicu skroz za vrh? Jel mu stane cijeli trup na jastuk?
E da, za obroke, mi imamo dorucak i rucak, negdje sam citala da bi treci trebao biti popodnevni meduobrok, pa tek onda večera. Neznam jos sta cu i kako, ne budem do iza nove godine jer me strah da ne pije dosta mlijeka.
Mi bili jutros na sajmu, uspila sam uzeti sve sto sam planirala. Pelenama smo se opskrbili za par mjeseci, kaze muz da ce morat nositi pelene do prvog osnovne da sve potrosi 😆
Cure ja vam svog malca na trbuh okrenem ko kako se uci na prvoj pomoci kako se covjeka okrene u bocni polozaj,, znaci dok je na ledjima samo mu skvrcim nogu u koljenu i preokrenem ga rotirajuci usmjeru trbuha, malo drugom rukom pogurnem rame. Uglavnom se ne probudi
Panda super izgledate!
Zvončice dobrodošla. :) Imaš li ispod kreveta, na sredini izmedju podnica neki držač da ti ne škripi? Naš je pukao pa smo stavili knjige ispod, na sredinu i nema škripanja. Probaj s tim ako još nisi riješila problem.
Što se tiče mobila nama je bio super! Uzeli smo u Bubamari, dobili i neki popust i baš ju je zabavljao. Ugodna je melodija, brzina vrtnje taman tako da mi nije žao što smo to kupili. Sad ga već može dohvatit pa mičem te viseće plišance ako nisam u blizini, dok ne spustimo podnicu.
Vokak di si u Dalmaciji?
Moja se vrti i prevrće na sve strane, počela se posjedati dok je držimo. Kupili smo hranilicu jer mi je postalo stvarno nezgodno držati je i hraniti, pogotovo kad se počne okretati pa bude hrane i po meni. 😂
Pozdrab svima!! Drago mi je da je tema opet živnula. 🤗
Evo i mene , bebolino se opasno počeo okretati. Sam od sebe, bez izvijanja, na krevetu i podu. Bravo za njega! I fizijatar ga je pohvalio danas, bas mi je lakše sad. prije bi se baš brinula, ne znam što sam mislila; da će uvijek ostati beba koja samo sisa i plače i gleda u plafon😂 Baš sam ponosna da ima nekih pomaka. I vojtu smo uvježbali, nije se bunio kao prije. Danas je zaspao nešto kasnije pa se nadam da će produžit do jutra. Uzela sam neke knjige, ali sam ih samo prolistala, možda da odgodim na koju godinu. Ipak je ono bila tek mala prehladica, sve manje kašlje i nosić mu je ok. Netko je napisao da samo kuha i uspavljuje, mislim da Iskrica. Pokušaj nakon ručka odmah u kolica i van. Tako sam ja znala. Kad je sit znala sam da se nema razloga buniti 😄😄 ima netko da ide privatno na terapije? Kolko plačate? Tek tolko da usporedim. Nego..... Što vi radite s kosom? Ja sam prije baš dugu, ispod prsa, sad sam skratila do prsa ali mi je konstantno u punđi. Nekad si ispleten pletenice, ali baš rijetko, lijena sam. Ove rupe su mi koma, mislim da i jesu zbog toga što mi je stalno kosa vezana. Sad mi ti mali rastu i na sve strane su, a bebilino pošteno čupa kosu. Imate kakvu ideju? Osim; proći će 😂 Imam nedoumicu. Planiram fotkanje i staaalno se dvoumim da ga sredim baš ko pravog frajera il ga jednostavno obućem u jednobojni body i to je to. Predivno mi je kako su nekada oblačili dječake, stavim van fotku. Ne znam dal da kupim neku fensi odjeću pa prodam il se ne isplati. Imate kakve ideje? Prijedloge? Zaru i H&M sam pregledala već x puta. Next je na proljeće imao baš ono što tražim, ak sad imaju sve nešto bezveze.
Vjerojatno ću i odjeću odgoditi na koji godinu hahah. Stvarno smo svu robu dobili, sad ću zimu još nekako izdržati, ali na proljeće ću si dati oduška i kupiti mu po svojem što mi se sviđa. Kasnije će i duže nositi pa se i isplati kupiti, a nešto previše unaprijed ne znam koliko će narasti. Pepco trenirku ima 80, taman mu je. Danas sam mu isprobala košulju c&a , taman mu je. Trenirka h&m 74 taman, hlače h&m 74 prevelike 😂 Sad već bezveze trabunjam.... Noć
Mašnice, volani, haljinice, čipka, cipelice,....... 😩
Svasta ste pisale, vidim da se dosta vas muci sa spavanjem,imali smo i mi drame koje su trajale oko 2tjedna a onda sam uvela neke promjene i nisam odustajala i sada vec 2 dana odlicno stanje 😊
Preko dana spava 2-3 puta po 1-2h i to ga uspavam u njihaljci uz napu i kad zaspi prebacim ga u kinder. Navecer nije htio zaspati ubkreveticu ako ja nisam bila pored njega i to je dramio po sat vremena, onda sam ga pocela u 7h stavljati na spavanje, malo se pomazim s njim i 15min mu citam pricu, zatim ga poljubim i izadem iz sobe. Svaki pit lad bi zaplakao malo bi pricekala uatim usla u sobu i stavila mu ruku na glavu i rekla šš,kad se smiri izadem van i talo stalno dok ne zaspe. 5 dana je trajalo i po sat vremena, ali evo vec 2 dana nakon sto izadem van smiri se i zaspe sam oko pola 8.
Budi se 2x za sisanje, nastavi spavat i budi se oko 7h.
Sto se tice hrane grizbkuham na vodi u kojoj sam kuhala jabuke i to mu pomijesam. Meso kedemo iako nemamo zubi.
Sortiraj odgovore
Najstariji