Jos nam samo more fali haha. Evo moj bebolino kada je sit i pelena cista moze se sam zabavljati dosta dugo. Ljuti se samo kad mi igračka pobjegne. Kada smo negde samo promatra i sluša, a kad se opusti onda vise smije se itd. Vjerojatno će biti takav. Povućen tih, sam svoj. Tko će ga znati. Ja sam uzela u knjiznici 'Beba vodič dohrane' pa da vidimo šta kažu. Možda me pridobe i predomislim se haha. Super papa, vristi, govori tatataza sa žličicom u ustima. Obozava kupanje. Danas sam stavila kadu i veliku kadu i prvo je bio miran i zatecen sto ie sad ovo, sli kasnije se opustio i bilo je ok. Ja sam se istuširala on se igrao na podu, bez problema. Vidjet ćemo kako će biti kad propuza.
E da, sto sam htjela komentirat...
Student, ako ti ima tko cuvati malenog, samo idi 😉 Dobro dode tih par sati da se na neki nacin odmoris. A poslije toga mu se puno vise i puno kvalitetnije posvetis. I onda bas onako jako uzivas u zajednickim trenutcima. Bar meni bude puno lakse bez obzira sto se vratim s posla.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Danas sam kuhala brokulu, cvjetaču i batat. Njemu smiksala, meni kasnije dodala soli i imali smo isto jelo. Meni krem juha, njemu kašica. Odustala sam od odvojenih obroka. Ovako se i ja hranim zdravo. Donekle :) jel itko davao ciklu? Dobili smo domacu pa da iskoristimo. Dajete žitarice? Koje? Ja najcesce palentu. Oe riže smo odustali,
Pa dajte neke prijedloge. Vidla sam jednu sliku da se dosta njih mora namočiti noć prije.
Evo mojih isjeckanis postova zbog safarija 😡 Što se ovog tić, odi. Istina je ovo što Sarita piše. Kvalitetnije ćete provoditi vrijeme. Ja sam otišla jednom bez njega na sat vremena, totalno sam zaboravila da imam dijete i kad sam dosla samo bi ga mazila( haha sad kad se još da. Jedino što mi se ne sviđa u ovom periodu je buđenje u pola 5,5 :/
Ja sam dala ciklu. Skuhala ju i zblendala. Tamanila ju je samo tako!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Od zitarica proso, palenta, planiram iduci tjedan zob i pir uvest, imam pirov gris i to cu mu dati, iduca zitarica ce biti psenica, keoz 10 ak dana, 2 tjedna. Ciklag jedno veliko DA. Kuhana cikla je lagana i ne napuhuje i nije teska, puna je zeljeza.
I nemojte osjecat griznju savjesti ako ostavite bebe bilo da se maknete ili da pospremite, pa pukle bi po savovima da smo non stop u njihovom vidokrugu, nema smisla i to je samo kroz pricu nametnuto da mama ne smije mrdnut. A kasnije opet ti isti komentiraju kako dijete ne mrda od mame. Iako smo postale mame, i nasa mala cuda su nam sve na svijetu, imamo i potrebe drugih vrsta
Mi se mucimo se s dohranom. Ne znam ako pola zlice zavrsi u njoj. Za sad jedino za rizu ne radi face, drugo sve je bljak 😝
Slabo se okrece. Zna se okrenuti tu i tamo ali kad zavrsi na trbuhu najcesce place. Jos uvijek ga ne voli. Par minuta max izdrzi.
Gdje kupujete namirnice ili svi imate domace? Nesto sam nabavila domace ali sitno. Drugo sve moram kupiti. Sad je malo i tesko s tim sezonskim povrcem. Nista nije sezonsko 😫
Zadnja 2 dana se budimo u 5. Pocela nam je sezona grijanja pa ju nosic muci. Osusi zrak.
Mi se mucimo se s dohranom. Ne znam ako pola zlice zavrsi u njoj. Za sad jedino za rizu ne radi face, drugo sve je bljak 😝
Slabo se okrece. Zna se okrenuti tu i tamo ali kad zavrsi na trbuhu najcesce place. Jos uvijek ga ne voli. Par minuta max izdrzi.
Gdje kupujete namirnice ili svi imate domace? Nesto sam nabavila domace ali sitno. Drugo sve moram kupiti. Sad je malo i tesko s tim sezonskim povrcem. Nista nije sezonsko 😫
Zadnja 2 dana se budimo u 5. Pocela nam je sezona grijanja pa ju nosic muci. Osusi zrak.
I mi se mucimo, kod nas su 2-3 zlice u igri.
A namirnice kupim u ducanu ili na placu, kako kad i kako sto. a nesto malo dobijem domaceg od svojih iz slavonije, malo imam spremljeno u zamrzivacu, al ono sve je to nedostatno za nas od posjete do posjete. A sad ni mama nema domace osim mrkve, persina, gredicu spinata i gredicu blitve. I njoj je vrt vise hobi uz posao tako da ni ne proizvedu hrane da je za sve dosta. I da, buce dobijem domace.
Ja isto nastojim nabaviti domaće povrće, no ono kaj ne mogu nabaviti koristim i dućansko svježe ili smrznuto, a onda nastojim da je provjerena marka. U takvom dobu godine smo da ne možemo računati na naše domaće namirnice, a bolje da uvodim raznolikost nego da dijete do proljeća živi na domaćem krumpiru i mrvki. I voće ću tako trebati proširiti s dućanskim, do sada je samo probala jabuku, krušku i kupovnu kašicu šljiva - a to niti nije čista šljiva nego ima nutra rižine pahuljice kak sam poslije pročitala i iznenadila se.
Noćas se nakon jela neko vrijeme bacakala i stenjala i baš sam se pitala kaj joj je, pa nije valjda da još treba jesti, a meni je bilo prohladno pa sam ju išla dodatno pokriti s još jednim pokrivačem i onda se smirila i zaspala, baš sam bila sretna da sam potrefila kaj ju muči 🤗
Od hrane imam nesto domace nesto kupim u ducanu, ali cak mi je draze uzeti smrznuto ako ima, bar znam da nitko nije pipko i kasljo po tome 🙈
Mene ovo vrijeme bas nervira, radije bi da je hladno i gotovo. Jutros islo nositi uzorke u labos, nisam htjela autom nego smo to odmah iskoristili za setnju, 2 sata smo ubili. Moram ga obuci toplo, u hladu je hladno i neki vjetar puse, a na suncu toplo 🙄 i ja sam se preznojila
Sortiraj odgovore
Najstariji