Jutro! Evo ja sam jucer zamantrala izgleda malenu... popodne se pokakala( napokon nakon 5 dana) i zaspala...bas je lijepo spavala..i nocas uz 2 hranjenja do 9h. Skroz mi cudno bilo. Svako malo je provjeravala da li je sve ok.😝
Danas cemo probat setnju u marami.. kolica nikako nece pa sam nabavila maramu pa budemo vidjeli .. bas se veselim.😎
Sto se tice ciscenja ne zamaram se.. koliko stignem stignem.. ostalo kad muz dodje doma. Beba je prioritet❤️. Puse vam saljem😘😘
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Jutro! Evo ja sam jucer zamantrala izgleda malenu… popodne se pokakala( napokon nakon 5 dana) i zaspala…bas je lijepo spavala..i nocas uz 2 hranjenja do 9h. Skroz mi cudno bilo. Svako malo je provjeravala da li je sve ok.😝
Danas cemo probat setnju u marami.. kolica nikako nece pa sam nabavila maramu pa budemo vidjeli .. bas se veselim.😎
Sto se tice ciscenja ne zamaram se.. koliko stignem stignem.. ostalo kad muz dodje doma. Beba je prioritet❤️. Puse vam saljem😘😘
Kakvu si nabavila? Tkanu ili elasticnu?
Jutreko
Ja se isto divim mama s vise male djece. Ja neznam kako bi, vjerojatno bi sve stigla jer bi se slozila prioritete, ne bih mogla zaspati opet u deset ujutro ko prasence skupa s bebom, nego bi morala na vrijeme skuhati rucak i sl. ali vjerujem da bi bila premorena. Zapravo mi je naveca nocna mora da ostanem trudna dok je beban mali i da mi kazu da ga ne smijem nositi ili nedaj boze da moram mirovati cijelu trudnocu

E da, ako ce kome koristiti, uzela sam MAM sesirice, imaju u bubamari i za sada sam bas zadovoljna. Onaj dio sto ide bebi u usta je duzi nego od aventa i podjednako spicast, onaj dio koji se zaljepi za cicu je veci i nekako se bolje hvata, uopce mi se ne odljepljuje. Nemaju okrugle rupice nego dvije kao crtice. Imam osjecaj da beban na mora tako jako vuci i da se brze najede, ali mozda umisljam, koristimo ih tek od sinoc. I imaju bas zgodnu kutijicu, ona aventova je koma, njihove sam drzala u kutijici od TT
I mam dudice 0-2 mj su mi najbolje, ona plastika je bas mala, ne gnjeci nosic i nije na bradi (0-6mj su vece i osuo se po bradi) i nemaju ruckicu, ove s ruckicom si puno brze iscupa iz usta

Jutro! Evo ja sam jucer zamantrala izgleda malenu… popodne se pokakala( napokon nakon 5 dana) i zaspala…bas je lijepo spavala..i nocas uz 2 hranjenja do 9h. Skroz mi cudno bilo. Svako malo je provjeravala da li je sve ok.😝
Dobila sam na posudbu elasticnu. Za koji dan dobit cu i tkanu pa cu isprobati obje. Inace, moram reci da sam s ovom odusevljena.. znaci sve sam obavila, malena spavala u komadu 40 min sto inace ne sjecam se, a i ja udahnula malo svjezeg zraka.. kuzim sta si htjela reci da ce biti vruce po ljeti, ali za ovako otici na brzinu obavit nesto je cisto ok.. vidjet cemo jos i tkanu pa cu odluciti . Mozda obje😍
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Dobila sam na posudbu elasticnu. Za koji dan dobit cu i tkanu pa cu isprobati obje. Inace, moram reci da sam s ovom odusevljena.. znaci sve sam obavila, malena spavala u komadu 40 min sto inace ne sjecam se, a i ja udahnula malo svjezeg zraka.. kuzim sta si htjela reci da ce biti vruce po ljeti, ali za ovako otici na brzinu obavit nesto je cisto ok.. vidjet cemo jos i tkanu pa cu odluciti . Mozda obje😍
Je, je, divna stvar. Koliko je prakticno za tak obavit nesto, toliko je meni divno jednostavno setat s bebom onako skroz bez brige a ona spava tebi na prsima, a mozes i sladoled jest dok seces haha
A super prakticno recimo i kad beba bude veca pa krenu zubi, prehlade, kojesta, stavis u maramu, ona je blizu tebe, umiri se, pase joj nosanje a ti mozes opet obavit nesto.
Moja mama me opet nasmijava!
Joj medena je. Mi u nedjelju punimo mjesec dana. Jedva cekamo da postane interaktivniji. :) a ne da kenjka, spava, piski i kaki. :D sad kad mu pricam nabaci samo nekad onaj wtf pogled. :D

Yra bas mi se promijenila Mila, slatkis mali 😍
Student nama je u subotu mjesec dana 😊
Sutra pregled, bas me zanima kakav ce to pregled bit, nadam se dobit neku potvrdu da je sve ok dosad.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji