Jutreko
Ja se isto divim mama s vise male djece. Ja neznam kako bi, vjerojatno bi sve stigla jer bi se slozila prioritete, ne bih mogla zaspati opet u deset ujutro ko prasence skupa s bebom, nego bi morala na vrijeme skuhati rucak i sl. ali vjerujem da bi bila premorena. Zapravo mi je naveca nocna mora da ostanem trudna dok je beban mali i da mi kazu da ga ne smijem nositi ili nedaj boze da moram mirovati cijelu trudnocu
E da, ako ce kome koristiti, uzela sam MAM sesirice, imaju u bubamari i za sada sam bas zadovoljna. Onaj dio sto ide bebi u usta je duzi nego od aventa i podjednako spicast, onaj dio koji se zaljepi za cicu je veci i nekako se bolje hvata, uopce mi se ne odljepljuje. Nemaju okrugle rupice nego dvije kao crtice. Imam osjecaj da beban na mora tako jako vuci i da se brze najede, ali mozda umisljam, koristimo ih tek od sinoc. I imaju bas zgodnu kutijicu, ona aventova je koma, njihove sam drzala u kutijici od TT
I mam dudice 0-2 mj su mi najbolje, ona plastika je bas mala, ne gnjeci nosic i nije na bradi (0-6mj su vece i osuo se po bradi) i nemaju ruckicu, ove s ruckicom si puno brze iscupa iz usta
Jutro! Evo ja sam jucer zamantrala izgleda malenu… popodne se pokakala( napokon nakon 5 dana) i zaspala…bas je lijepo spavala..i nocas uz 2 hranjenja do 9h. Skroz mi cudno bilo. Svako malo je provjeravala da li je sve ok.😝
Danas cemo probat setnju u marami.. kolica nikako nece pa sam nabavila maramu pa budemo vidjeli .. bas se veselim.😎
Sto se tice ciscenja ne zamaram se.. koliko stignem stignem.. ostalo kad muz dodje doma. Beba je prioritet❤️. Puse vam saljem😘😘
Kakvu si nabavila? Tkanu ili elasticnu?
Dobila sam na posudbu elasticnu. Za koji dan dobit cu i tkanu pa cu isprobati obje. Inace, moram reci da sam s ovom odusevljena.. znaci sve sam obavila, malena spavala u komadu 40 min sto inace ne sjecam se, a i ja udahnula malo svjezeg zraka.. kuzim sta si htjela reci da ce biti vruce po ljeti, ali za ovako otici na brzinu obavit nesto je cisto ok.. vidjet cemo jos i tkanu pa cu odluciti . Mozda obje😍
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Jutro! Evo ja sam jucer zamantrala izgleda malenu… popodne se pokakala( napokon nakon 5 dana) i zaspala…bas je lijepo spavala..i nocas uz 2 hranjenja do 9h. Skroz mi cudno bilo. Svako malo je provjeravala da li je sve ok.😝
Danas cemo probat setnju u marami.. kolica nikako nece pa sam nabavila maramu pa budemo vidjeli .. bas se veselim.😎
Sto se tice ciscenja ne zamaram se.. koliko stignem stignem.. ostalo kad muz dodje doma. Beba je prioritet❤️. Puse vam saljem😘😘
Kakvu si nabavila? Tkanu ili elasticnu?
Dobila sam na posudbu elasticnu. Za koji dan dobit cu i tkanu pa cu isprobati obje. Inace, moram reci da sam s ovom odusevljena.. znaci sve sam obavila, malena spavala u komadu 40 min sto inace ne sjecam se, a i ja udahnula malo svjezeg zraka.. kuzim sta si htjela reci da ce biti vruce po ljeti, ali za ovako otici na brzinu obavit nesto je cisto ok.. vidjet cemo jos i tkanu pa cu odluciti . Mozda obje😍
Je, je, divna stvar. Koliko je prakticno za tak obavit nesto, toliko je meni divno jednostavno setat s bebom onako skroz bez brige a ona spava tebi na prsima, a mozes i sladoled jest dok seces haha
A super prakticno recimo i kad beba bude veca pa krenu zubi, prehlade, kojesta, stavis u maramu, ona je blizu tebe, umiri se, pase joj nosanje a ti mozes opet obavit nesto.
Moja mama me opet nasmijava!
Joj medena je. Mi u nedjelju punimo mjesec dana. Jedva cekamo da postane interaktivniji. :) a ne da kenjka, spava, piski i kaki. :D sad kad mu pricam nabaci samo nekad onaj wtf pogled. :D
Yra bas mi se promijenila Mila, slatkis mali 😍
Student nama je u subotu mjesec dana 😊
Sutra pregled, bas me zanima kakav ce to pregled bit, nadam se dobit neku potvrdu da je sve ok dosad.
Joj Yra preslatka je 😍 sve se smije i usta i oci, sunce malo 🌞
Student ahshaha wtf pogled mami 🤣
Ita nadam se da ce bit sve ok, sretno sutra! 😘
Yra, mila je bas secer mali
Ita, drzim fige da na pregledu kazu da je sve ok. Budu ju izvagali, izmjerili, poslusali pluca, pregledaju neke reflekse, prepipaju stomak i glavicu i to je otprilike to. Za reflekse sam zapamtila samo onaj kada uhvati bebu ispod pazuh i onda ona napravi par koraka, sve je na brzinu napravila, a moj Oliver se dero ko vol
Sortiraj odgovore
Najstariji