Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    14. Svibanj 2018. 20:03

Ita, htjedih te pitati kako luftas sise po noci? Sta ti ne curi mlijeko? Ja bi svoje malo odmorila jer su stalno u grudnjaku i s onim jastucicima, ali kad obucem samo majicu budem sva mokra

• ita87
    14. Svibanj 2018. 20:33

Spavam na ledjima, gore imam samo grudnjak za dojenje, otkopcam ga kao kad dojim i tako spavam. Stavim dva mala rucnika ispod svake sise i zakacim ih za grudnjak. Meni ne curi bas puno mlijeka, iscuri na tom rucniku ujutro ali nije strasno. Obicno mi nakon 3,4 sata pocne kapati, mala se nekad probudi po noci pa joj dam sisat jer mi budu pune sise i ne mogu docekat do jutra. Kad izdajam rucno stiscem i nikad to nije mlaz mlijeka nego kap po kap. Ne znam kako je kod vas kad stisnete? 

• ita87
    14. Svibanj 2018. 20:36

E da Frajla, ja ti tako luftam sise po cijele dane i noci haha osim kad mi netko dolazi. Po danu je koma jer legnem na kauc, i ne skuzim da kapa, pa dodje muz s posla i kaze curi ti mlijeko po kaucu 😂😂😂 
    Tako sa spustenim grudnjakom hodam po kuci, a sise teske i onda pocne po podu kapat, i tak. Idu mi na zivce jastucici jer mi se uvuku bradavice taman kad ih ona izvuce. 

14. Svibanj 2018. 20:40

Moj mali spava u dugom bodiju i pidjamici pamucnoj, pokriven pamucnom laganom dekicom, isto nam je prozor otvoren, ali spava s nama u krevetu pa vjerujem da je toplije nego da je sam u kinderbetu.
    Ja sam znala obuci potkosulju koja mi je u prsima uza, neka elasticna i stavit tetra pelenu na 3 sloja smotanu izmedju sisa i potkosulje, kad osjetim da je pelena mokra mjenjam, bilo mi je ugodnije za spavanje nego sa grudnjakom i jastucicima

• ita87
    14. Svibanj 2018. 20:51

Moja isto spava s nama u krevetu 🤫🤭 bezveze sam joj sobicu uredila 😂😂
    Moguce da joj je zato vruce. Spavat ce s nama do subote, tad joj je mjesec dana i seli u svoj kinderbet

• ivaanaaa
    14. Svibanj 2018. 22:10

Frajla

Ivana 1603

Bok cure. Evo da vam se i ja pridruzim. Vidim da muku mucite s dojenjem. Ja sam tako prva 2, 3 dana u rodilistu. Sad imam mlijekq na pretek. Tako da mi svaki put majca bude mokra bez obzira sto stavim jastucice za dojenje. I prije nego li mlijeko tako krene znaju me zapec bradavice i grudi budu teske. Dogadja li se kojoj to?
    Nina ja sam svoju curu par puta dizala na rame, al ona meni podrigne i kad je uzmem normalno u ruke. I netko je pitao stavlja li se beba na stomak. Ja svoju nekad znam stavit. Voli tako i nikad ne place.

Mene pece kad nadolazi mlijeko, i onda mi krene i kapati na kratko.

I meni tako pocne pec i onda pocne kapat. Ja stavljam svoju bebolino na trbuh preko dana i voli biti tako.. opet nije kaksaa evo danas 5 dan. Nadam se da ce sutra to obaviti

yra
    14. Svibanj 2018. 22:26

Ne znam jesam li sve popamtila...
    Šeširići...ako tebi i bebi to odgovara ne vidim razloga da odustaješ. Bolje preko šeširića nego se mučiti s izdajanjem.
    Nošenje na ramenu...Mila je stalno na ramenu, obožava se tako nositi s time da ne radim oslonac na guzu nego na leđa. Znači, ona ne sjedi na mojim rukama.
    Podrigivanje...manje ima grčeva i prestane štucati nakon podrigivanja. Tu i tamo je podrignem i po noći, već skužim po njenom ponašanju.
    Mila je dojena cijelu noć, sa nama je u krevetu.
    Po noći na sebi ima samo bodi dugih rukava i pokrijem je dekicom. Grijemo jedna drugu.😊
    Noćas je puno hladnije i ima pamučnu pidžamicu i tanku frotirastu vreću. Bez dekice.
    Uvijek se bojim da je previše ne utoplim jer si zamislim kako bi meni bilo da mi je vruće.
    Kako jede cijelu noć tako je ja provjeravam.
    Noćas je prvi put prespavala 5 sati u komadu!!!!!
    Spavat će u našem krevetu dok mi ne dozlogrdi zbog komfora, a to će biti, čini mi se, do srednje škole!🤣
    Frajla, super se drži tvoj dečko! I vrlo se rano okreće! Stvarno je napredan!
    Jela sam ričet---vratili nam se grčevi.😶
    Mozda se još nečeg sjetim...

yra
    14. Svibanj 2018. 22:44

Evo, sjetila sam se...
    Netko je pisao da joj se grudi tijekom dojenja stisnu i bole...to se zove let down ili refleks otpuštanja mlijeka. I ja ga imam svako malo, kad čujem miciku da plače, kad je vrijeme za papicu, a ona spava...

• Student24
    15. Svibanj 2018. 08:56

Princ spava u svom krevetiću u pidžamici i dugom ili kratkom bodiju, ovisno o temp. U početku u jastuku i kad je hladnije kao noćas, a inače samo prekriven dekicom. 
    Nosimo ga redovito na ramenu da podrigne, a najviše se voli maziti tako da je trbuhom naslonjen na moj ili od mma trbuh. Sunce mazasto mamino. 

EveM
    15. Svibanj 2018. 09:50

Meni malena spava samo u pidzamici - bez bodija i u vreci , bez deke. U stanu nam je jako vruce pa sam primjetila da je jako nervozna ako joj ostavim bodi. Opet, ne mogu je samo u bodiju drzati jer spava u svom kreveticu. Ovako nam je najbolje. Nego, da li budite bebe na hranjenje ili cekate da one vas probude☺️? Mislim ono svaka 3 h? Ja sam s pocetka morala je buditi zbog zutice i sad imamo jos uvijek tu praksu iako vecinom se ona vec sama probudi.. da li postoji nekakva granica da je ne budim ili to sve po vlastitom nahođenju😏. Ja se stalno bojim da ce ostati gladna🤪

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.