Bok cure. Evo da vam se i ja pridruzim. Vidim da muku mucite s dojenjem. Ja sam tako prva 2, 3 dana u rodilistu. Sad imam mlijekq na pretek. Tako da mi svaki put majca bude mokra bez obzira sto stavim jastucice za dojenje. I prije nego li mlijeko tako krene znaju me zapec bradavice i grudi budu teske. Dogadja li se kojoj to?
Nina ja sam svoju curu par puta dizala na rame, al ona meni podrigne i kad je uzmem normalno u ruke. I netko je pitao stavlja li se beba na stomak. Ja svoju nekad znam stavit. Voli tako i nikad ne place.
Ja svog podrigujem na ramenu, tako su nam pokazali na tecaju, obavezno moraju obje rukice preći preko ramena. Ne vidim šta im je lose za kraljeznicu u tom polozaju...
A moj beban cesto spava potrbuske iako se ne preporucuje bas. Jednu noc ga je jako patio stomacic pa smo ga naizmjence drzali potrbuske na sebi i na kraju ga muz tako potrbuske spustio u krevetic dok sam ja spavala, ja se nebi usudila. Ugl od tada ga stavim spavati na leda i onda ako "prigovara" nakon nekog vremena ga prebacim na trbuh i tako zaspe.
Ali on je bas jako cvrst, cak se bojim da ce nas slati na vjezbice zbog hipertonusa. Tako dize glavu, moze ju dugo drzati i recim bas se casto na prematalici prebaci s leda na bok, a nekidan mi se na kaucu prebacio s boka potrbuske i jos izvukao rukicu ispod sebe
Ovako to izgleda, i ruke si sam namjesti, ja mu ih rasirim
Bok cure. Evo da vam se i ja pridruzim. Vidim da muku mucite s dojenjem. Ja sam tako prva 2, 3 dana u rodilistu. Sad imam mlijekq na pretek. Tako da mi svaki put majca bude mokra bez obzira sto stavim jastucice za dojenje. I prije nego li mlijeko tako krene znaju me zapec bradavice i grudi budu teske. Dogadja li se kojoj to?
Nina ja sam svoju curu par puta dizala na rame, al ona meni podrigne i kad je uzmem normalno u ruke. I netko je pitao stavlja li se beba na stomak. Ja svoju nekad znam stavit. Voli tako i nikad ne place.
Mene pece kad nadolazi mlijeko, i onda mi krene i kapati na kratko.
I ja osjetim to pecenje i tezinu u grudima prije nego krene kapat, to je normalno i bilo mi je i prvi put tako jedno dva mjeseca, kasnije vise ne.
Mi podrigujemo isto na ramenu.
Ja malog okrecem nekih tjedan dana pomalo na trbuh, al pomalo dize glavicu, smjesan je, al ne buni se.
Doduse mala legne potrbuske isto ispred njega pa ga zabavkja, mozda mu je ona zanimljiva pa se zato ne buni
Ja ju ne stavljam jos na trbuh, samo jednom sam probala. Ali vidim da ju krivi dizem da podrigne, samo glava joj bude iznad ramena.. Nekad podrigne, nekad ne. Kad joj dajem bocicu od 90ml, 2 puta ju dizem da podrigne. Po noci nekad ju ni ne dizem kada sisa jer se onda razbudi. Valjda to nije lose, s obzirom da ne bljuca poslije sisanja, pustim ju da spava
Ja ju ne stavljam jos na trbuh, samo jednom sam probala. Ali vidim da ju krivi dizem da podrigne, samo glava joj bude iznad ramena.. Nekad podrigne, nekad ne. Kad joj dajem bocicu od 90ml, 2 puta ju dizem da podrigne. Po noci nekad ju ni ne dizem kada sisa jer se onda razbudi. Valjda to nije lose, s obzirom da ne bljuca poslije sisanja, pustim ju da spava
Ja po noci nikad ne dizem. Nisam ni curu.
Nisu se bunili i svi bi samo sretno nastavili spavat.
A u cemu vam spavaju bebe? Moja spava u kratkom bodicu i pidjami ili u dugom bodicu i hlacicama. Pokrijem ju tankom dekicom. Zadnjih par dana ujutro joj glava bude mokra, tj kosa, bas se preznoji. Cudno mi da joj toliko vruce bude kad nije predebelo obucena. U stanu nam je oko 23,24 stupnjeva. Bojim se da se ne prehladi, malo joj je nos zastopan.
A u cemu vam spavaju bebe? Moja spava u kratkom bodicu i pidjami ili u dugom bodicu i hlacicama. Pokrijem ju tankom dekicom. Zadnjih par dana ujutro joj glava bude mokra, tj kosa, bas se preznoji. Cudno mi da joj toliko vruce bude kad nije predebelo obucena. U stanu nam je oko 23,24 stupnjeva. Bojim se da se ne prehladi, malo joj je nos zastopan.
Moj sad spava u pidžami samo, ili dugom bodiju i hlacicama... Kad je bio manji isto u bodiju i pidjami. Ali ja ga stavljam spavati u jastuk i pokrijem dekom. Nekako sam se navikla na taj jastuk, a mozda ne bi trebao vise 😱 i nosic je kod nas pomalo zastopan... Isto je 22-24 stupnjeva u stanu
Moja spava u dugom bodicu i dugim hlacicama i pokrijem.je jednom dekicom. Mislim da joj je to dovoljno jer i temperature vani su vec visoke dosta.
O spava u dugom bodiju i pidjamici, pokriven jorganom. Ali se puno migolji, pa se cesto otkrije i mi spavamo s otkipanim prozorom, po noci je vjerojatno ispod 20 stupnjeva u sobi
Sortiraj odgovore
Najstariji