Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    29. Listopad 2018. 19:17

Dobro došli u klub. :) Mi smo spustili podnicu još prije mjesec dana kad je krenuo dizat nogice na ogradicu. :D 
    pitanje, uočila sam kod Princa neki kao oblik hand paddling i naravno da sam protrnula jer prvo što google izbaci je autizam... ima li koja mama kakvo iskustvo? 

29. Listopad 2018. 19:29

Student24

Dobro došli u klub. :) Mi smo spustili podnicu još prije mjesec dana kad je krenuo dizat nogice na ogradicu. :D
    pitanje, uočila sam kod Princa neki kao oblik hand paddling i naravno da sam protrnula jer prvo što google izbaci je autizam… ima li koja mama kakvo iskustvo?

Moje iskustvo je da ne guglas, pogotovo u prvoj godini, jer uglavnom sve bude neko njihovo istrazivanje svojih mogucnosti i razvojna faza.
    Princ ti toliko lijepo napreduje da mislim da nemas potrebu obracat paznju na ista vezano uz autizam. 

m-mama
    29. Listopad 2018. 20:25

Book mame, evo i mene. Obožavam ga gledati kako jede na žlicu. Jeste dale nešto osim jabuke, kruške, banane, palente, prosa, grisa, mrkve, tikvica, batata, cvjetač? Nemam nekih ideja, malo ćemo isprobavati različite kombinacije tih namirnica. Mi smo daleko od dizanja, ponekad se digne na ruke, danas baš nije bio raspoložen za trbuh. Nekada imam osjećaj da to sve ide sporije, a nekad mi de čini da je sve ok. Noge uredno gura u usta i siše 😂❤️ Nemam previše nešto za napisati, sve je po starom, nema nekih novosti. Malo nam se pomaknulo sve zbog sata, ali bit će ok. Veselim se svemu što nas čeka :) 

• sema
    29. Listopad 2018. 22:26

Moj jos ne stavlja noge u usta, za sada se zna okrenuti s leda na stomak i to je to... Zubića nema ni na vidiku 😊 

29. Listopad 2018. 22:41

m-mama

Book mame, evo i mene. Obožavam ga gledati kako jede na žlicu. Jeste dale nešto osim jabuke, kruške, banane, palente, prosa, grisa, mrkve, tikvica, batata, cvjetač? Nemam nekih ideja, malo ćemo isprobavati različite kombinacije tih namirnica. Mi smo daleko od dizanja, ponekad se digne na ruke, danas baš nije bio raspoložen za trbuh. Nekada imam osjećaj da to sve ide sporije, a nekad mi de čini da je sve ok. Noge uredno gura u usta i siše 😂❤️ Nemam previše nešto za napisati, sve je po starom, nema nekih novosti. Malo nam se pomaknulo sve zbog sata, ali bit će ok. Veselim se svemu što nas čeka :)

Neznam kuhas li ili dajes kupovno, ako dajes kupovno mislim da moze vec breskva, marelica, sljiva. 
    Mozda krumpiric mozete vec probat. 

29. Listopad 2018. 22:44

Mame kada planirate uvodit meso?

Ja cu sutra ponudit malo piletine kuhane

Frajla
    30. Listopad 2018. 06:51

Student, mislim da u ovom slucaju google is not your friend. Da googlas grlobolju doslo bi do toga da imas rak 🤦🏼‍♀️ 
    Osim ovoga sto je nabrojala m-mama mi jos jedemo bundevu (tikvu). Meso mislim da budem uskoro isto. Od jucer sam mu uvela dva obroka. Kad planirate jogurt, kefir, vrhnje...?
    Moj ne gura noge u usta. Napravio je to samo par puta. Citala sam treba dirati koljena, pa pisu, pa noge, onda noge u usta, pa sjedenje. Pisu nikad nije taknuo. Ocito smo to preskocili jer smo blizu sjedenja. Kad lezi na ledima okrene guzu za sjedenje, ali se drzi na rukama, nema jos snage za odgurnuti se i sjesti.

30. Listopad 2018. 08:45

Frajla i mi smo jako blizu posjedanja. Vjerujem da ima snage samo treba skuzit foru. Decki nam se bas prate. 
    Mlijecno ( jogurt i kefir za pocetak) cu negdje s 8, kasnije svj. sir vrhnje, maslac, a mlijeko kao takvo necu prije 12 mj sigurno

• vokak
    30. Listopad 2018. 10:09

mi se ne okrecemo osim s boka na ledja uz poticaj. zubica nema na vidiku, ne stavljamo noge u usta al diramo koljena.trebali poceti dohranu kroz neka dva tri tjedna...

• Litta
    30. Listopad 2018. 11:29

Mi se okrecemo na bok, desni vise nego lijevi. Neki put i bok trbuh. Proljev nam se smirio, jucer je kakala samo jednom. Mislim da je bilo od zubica.
    Kako vi dajete mrkvicu? Skuhate pa zgnjecite ili jos nekako? Mi jos nismo poceli. Do sad smo samo krusku probali kad nije kakala 10 dana pa nam je pedijatar preporucio. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.