Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    24. Listopad 2018. 14:26

da, nisam rekla. Izbijaju mu zubi. ocekivali smo dvojku, a pod prstom se sad vec osjeti jedinica kojoj je vrh izasao. Mozda i to sve skupa uzrokuje mekanu stolicu. ?! 
    S pocetkom dohrane svi imaju problema sa zatvor, samo mi obratno :D 

Frajla
    24. Listopad 2018. 15:02

Znaju od zubica imati mekanu stolicu i osuti se po guzi. Mozes uvjek napraviti par dana pauze od dohrane. 
    Ja se moram pohvaliti da O zadnjih par dana super jede, pojede i dobru kolicinu i ne izgleda kao da bi ga trebalo šmrkom oprati 😂, samo moram pogoditi dobro vrijeme. Nekad mu dam i poslje popodnevnog spavanja nesto. Jucer popodne pojeo pola banane i jos to zalio jednom sisiom 😆 

m-mama
    24. Listopad 2018. 18:49

Evo i mene, mi sutra punimo veelikih 6 mjeseci. Što se kašica tiće jeo je: jabuku, krušku, cvjetaču, mrkvu( sad sam čitala vaše postome, i istina, neprobavljena mu je kad se pokaka) smanjit ćemo je, palentu, proso( nije nam uspjelo, pokušat ćemo ponovno), 

m-mama
    24. Listopad 2018. 18:57

Hmmm, mislim da je to to. Ali pisala sam već o dohrani. to nam ide ok, kombiniramo sve što se kombinirati da samo da je sit 😂 mene više zanima aktivnost beba. Okreće se za igračkom ako mu ispadne, konstantno se vija. S obzirom na te neke problemčiće ima nisam sigurna da li je to ok. Kako vaši budu kroz dan? Nekak mi se čini da je zavolio trbuh. Kao podlogu imamo puzle brojeve i još jedne gore( jer se ove raspadaju) i na to baby gym podlogu. E sad kad se on okrene me malo strah da ne udari baš jako, stavim mu sastrane jastuke ako idem na wc ili nešto

m-mama
    24. Listopad 2018. 19:00

Ali ipak ne padne na jastuk nego ga odgurne. Puno pitanja, puno brige i neznanja, a kad po fejsu čitam mame sa bebama 1-2-3 mj zašto bi samo sisale, jel to ok, mislim si samo: ahhh sve znam! Proći će😂 Dvojim između Casmation i one podloge iz Ikee, savjet? Ili ima nešto treće osim puzli jer mi se čine tanke i pretvrde? Sad je već krajnje vrijeme da nabavim nešto pošteno za pod. 

m-mama
    24. Listopad 2018. 19:05

I naravno mobitel je odlučio postaviti više postova 😂😂 btw probali smo pampers pants i nije to tako bajno kao što se čini. Zaljepi mu se za guzu i ide malo teže gore
    Nego na reklami. Baš me zanima koliko sati im je trebalo da snime savršen dio za reklamu. Kombinirat ćemo, razmislit ću prije kupnje drugog paketa. Skuplje su dosta. Stigla nam je nosiljka, uživa u njoj. Kad sam je montirala i namještala zaspao je 😋👍 super je.uzivajte baš sam sretna da je počeo raditi nešto novo  i da se razvija kako treba ❤️

24. Listopad 2018. 19:17

Mi smo jucer maknuli puzle, ne igra se  na njima, puze svukud okolo i samo su mi smetale jer su ih oboje razvlacili po kuci. 
    Igra se na tepihu kad mu se igra, kad mu se puze ode on naokolo i gotovo. 

• ivaanaaa
    25. Listopad 2018. 21:06

Mi nemamo nit puzle vise nit podloge.. tepih laminat ima nas svukuda. Imamo i 2 zubica hehe... proljetnice se uspavale.. ili su bebe tako aktivne i nemoguce ili su predobre pa mame sve ciste i pospremaju pa nestignu pisat haha

Frajla
    26. Listopad 2018. 14:06

Mamice koje ste krenule, koliko kikacima banane dajete? Ja imam osjecaj da ovaj moj nezna kad je dosta ako mu se nesto svida. Prvi put sam mu dala 1/3, onda pola, a danas je pojeo manju krusku i 2/3 banane i jeo bi jos da sam mu dala. Meni to nekak puno za mali stomacic, banana je ipak teska i zasitna...

Iskrica
    26. Listopad 2018. 16:51

Frajla

Mamice koje ste krenule, koliko kikacima banane dajete? Ja imam osjecaj da ovaj moj nezna kad je dosta ako mu se nesto svida. Prvi put sam mu dala 1/3, onda pola, a danas je pojeo manju krusku i 2/3 banane i jeo bi jos da sam mu dala. Meni to nekak puno za mali stomacic, banana je ipak teska i zasitna…

Stvarno fino papa! I ništa se ne buni poslije ni ne povraća? Jel poslije još dobije mlijeko? Moja još tek upoznaje hranu, možda ukupno 4 žličice pojede pa nemam iskustva. 
    E jako sam sretna jer sam otkrila program vježbanja za bebe, gdje jednom na tjedan dođe nekih 15 roditelja i vježbaju svoje bebe pod vodstvom fizijatra, meni je to zanimljivo radi druženja s ostalim roditeljima, a i nekak mi je zanimljivije vježbati u takvom živahnom ambijentu nego doma, jedva čekam idući susret 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.