Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    26. Listopad 2018. 19:32

Ne buni se nista kasnije. U zadnje vrijeme rucamo zajedno oko 12, 1, kad tako puno pojede ne nudim mu sisu odma, ali obicno mu se prispava jedno pol sata poslje jela, onda dobije sisu za uspavljivanje i sve pojede 🙊
    Super za vjezbanje. Gdje je to? I ja bi isla na nesto da ima negdje u blizini...

• Litta
    27. Listopad 2018. 18:18

Danas nema nikoga 😮😮
    Mi od jucer kakamo svaka 2-3 sata. Danas je dobila i temperaturu. Oko 37.7 se vrtila. Malo padne pa opet dođe. Cesto kaka ali jako malo izađe, nema sta. Nisam joj nista davala za jesti od dohrane tako da ne znam sto bi moglo biti. Samo doji, lijepo jede. Mislim da bi puno plakala da ju nesto boli.
    Meni bas fale vjezbe, pilates. Malo za leđa. A ne smijem jos ici, mislila sam da bih mozda cak i isla. U srijedu sam usisavala pa prala pod. Navecer me rez bolio, nisam bila za nista.

Iskrica
    27. Listopad 2018. 20:41

Frajla

Ne buni se nista kasnije. U zadnje vrijeme rucamo zajedno oko 12, 1, kad tako puno pojede ne nudim mu sisu odma, ali obicno mu se prispava jedno pol sata poslje jela, onda dobije sisu za uspavljivanje i sve pojede 🙊
    Super za vjezbanje. Gdje je to? I ja bi isla na nesto da ima negdje u blizini…

Ovo vježbanje (baby gimnastika) je u Čakovcu i u Nedelišću. 

Frajla
    28. Listopad 2018. 14:09

Litta, da nisu mozda zubici krenuli? Kako je princeza danas? Ako se nastavilo danas ja bi svakako sutra zvala pedi za savjet. Kada je O imao proljev nama je rekla obavezno davati vode i prasak za rehidrataciju  bez obzira sto je samo na prsima jer oni gube jako puno vode i elektrolita tako. I ako bi temperatura rasla sirup, jer kad ima proljev nikad neznas jel se cepic apsorbiro ili je izletio i kad smijes iduci
    Kako ste prezivili ovo pomicanje sata? Mi smo budni od 6 😭😴 ali popodne smo legli oko 1, kao i inace, pa se nadam da cemo se brzo postimati na stari ritam. Stvarno mi se ne ustaje tako rano svaki dan, i u 7 jedva dodem sebi 

• Litta
    28. Listopad 2018. 17:54

Frajla

Litta, da nisu mozda zubici krenuli? Kako je princeza danas? Ako se nastavilo danas ja bi svakako sutra zvala pedi za savjet. Kada je O imao proljev nama je rekla obavezno davati vode i prasak za rehidrataciju bez obzira sto je samo na prsima jer oni gube jako puno vode i elektrolita tako. I ako bi temperatura rasla sirup, jer kad ima proljev nikad neznas jel se cepic apsorbiro ili je izletio i kad smijes iduci
    Kako ste prezivili ovo pomicanje sata? Mi smo budni od 6 😭😴 ali popodne smo legli oko 1, kao i inace, pa se nadam da cemo se brzo postimati na stari ritam. Stvarno mi se ne ustaje tako rano svaki dan, i u 7 jedva dodem sebi

Danas bolje. Nema temperaturu a i kakanje se smanjilo. 2 puta do sada. Vidjet cemo sutra kako ce biti pa zvati. Moguce da su i zubici, stalno su joj ruke u ustima ☺
    Jutros budni od 5 😩😩😩 budila se sinoc u 3 i htjela nositi, pa se raspricala. Sinoc stalno nesto. Jos danas ova juzina, glava me boli cijeli dan 😣

29. Listopad 2018. 08:30

Preletila zaostatke, malo sam u guzvi ovih dana, ovaj vikend su mi roditelji bili tu. 
    Kod nas jedina novost drugi zubic i nejedenje kasica zadnjih par dana. Al ni zlicica. Pripisujem to zubeku. 

• Student24
    29. Listopad 2018. 08:32

Litta - vjerojatno neka viroza, one uvijek haraju. Nadam se da ste danas bolje.
    Frajla  - budni smo jutros od pet... 
    Napisala sam ja cijeli lijepi post, ali ode nekud, nestao.... Dobro jutro i ugodan dan :D 

• ivaanaaa
    29. Listopad 2018. 11:22

Mi budni od 6, inace se bili budili poslije 7.. 
    Bebolina nece nista papat tj bocicu..pojela je malo kipovne kasice od griza..i ja to pripisujem zubicima.. zasad smo na 2 al cini mi se da krecu i gornji..okrecemo i "puzamo" unatraske ko veliki..pa se ljuti..

Frajla
    29. Listopad 2018. 14:28

Danas spustamo podnicu. Jadna moja kraljesnica....

29. Listopad 2018. 15:14

Frajla

Danas spustamo podnicu. Jadna moja kraljesnica….

Divan je 😍
    I moj pocinje s tim polako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.