Evo jutros zvali pedijatra pa je rekao da dođemo da bi ju htio pregledati. Sve je ok, trbuscic mekan, ona vesela, kilaza dobra ☺ preporucio je da joj dam pola glicerinskog cepica a kasnije ujutro nataste caj od koromaca. Da bi caj trebao pomoci. Ako ni s cajem ne bude kakala svaka 4 dana da bi bilo dobro poceti uvoditi voce koje otvara, kruske, sljive, grozde. Bolje i to nego davati cepice. Mislila sam pricekati do 6 mj s uvođenjem krute hrane a sad sam cudu. Zadnjih mjesec dana je kakala svakih 6 dana, sad se produzilo na 10 i vise pa stvarno mislim da je bolje to nego cepici. Inace ja se tankam cajem za dojilje ali ocito ne pomaze to sto ga ja pijem 😕
Jesi probala piti sokove koji otvaraju?
Recimo ima jedan divan gusti sok od fructala od kruške.
Ja ga inace obozavam piti jer mi je okus famozan, a skuzila sam da mali taj dan ne kaka jednom vec 3 puta 😂
Evo jutros zvali pedijatra pa je rekao da dođemo da bi ju htio pregledati. Sve je ok, trbuscic mekan, ona vesela, kilaza dobra ☺ preporucio je da joj dam pola glicerinskog cepica a kasnije ujutro nataste caj od koromaca. Da bi caj trebao pomoci. Ako ni s cajem ne bude kakala svaka 4 dana da bi bilo dobro poceti uvoditi voce koje otvara, kruske, sljive, grozde. Bolje i to nego davati cepice. Mislila sam pricekati do 6 mj s uvođenjem krute hrane a sad sam cudu. Zadnjih mjesec dana je kakala svakih 6 dana, sad se produzilo na 10 i vise pa stvarno mislim da je bolje to nego cepici. Inace ja se tankam cajem za dojilje ali ocito ne pomaze to sto ga ja pijem 😕
Ja ga inace obozavam piti jer mi je okus famozan, a skuzila sam da mali taj dan ne kaka jednom vec 3 puta 😂
Nisam probala ovaj ali obavezno idem po njega ☺ sve mi je primamljivije od cepica 😀
Nisam probala ovaj ali obavezno idem po njega ☺ sve mi je primamljivije od cepica 😀
Vjerujem ti 😉
ja sam neki dan popila litru soka od marelice i nista.al zato sam jucer i jutros navalila na suhe sljive.al bas ono navalila i jutros smo imali kakac.i to kakav
inace i ja sam planirala cekati do 6 mjeseci ili kozda tjedan prije.ali sad cu vidjeti kako ce hiti s kakanjem.ovo je prvi put bilo da nije kakao tjedan dana.inace je uvijek bar dva tri puta i onda se par dana prorijedilo na jedan.ali tada je bio imao i virozun pa ne znam jel to utjecalo.vidjet cu kako ce biti sljedecih dana.ako tendencija bude da se nastavlja s nekakanjem onda mozda krenem prije s dohranom....
Da vas malo pozdravim.
Mi isto cekamo s dohranom. Nesto se i ne radujem. Kad krene pljuvat vec mi muka hahaha
Litta je li bilo govance?
Pozz za Ninach. Tad si nas mnogo prepala joj joj hahahah pusa za vas
Ja sam jednom nakon 7dana nekakanja dala malu ksikicu posecerene kamilice. Govanceta je bilo i na plafonu 😂😂😂😂 pa eto... mozes probati
Danas je napokon jeo da se veselio zlicici 🍾 prvih par sam ga morala "našopati" kako kaze moj muz, a onda je islo super. Naravno da izgura dio jezikom i u nekom trenu odluci pricati punih usta, al bar se nisam osjecala kao da ga maltretriam
Litta, jel bilo pune pelene?
Sortiraj odgovore
Najstariji