Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Listopad 2018. 11:54

Litta

Evo jutros zvali pedijatra pa je rekao da dođemo da bi ju htio pregledati. Sve je ok, trbuscic mekan, ona vesela, kilaza dobra ☺ preporucio je da joj dam pola glicerinskog cepica a kasnije ujutro nataste caj od koromaca. Da bi caj trebao pomoci. Ako ni s cajem ne bude kakala svaka 4 dana da bi bilo dobro poceti uvoditi voce koje otvara, kruske, sljive, grozde. Bolje i to nego davati cepice. Mislila sam pricekati do 6 mj s uvođenjem krute hrane a sad sam cudu. Zadnjih mjesec dana je kakala svakih 6 dana, sad se produzilo na 10 i vise pa stvarno mislim da je bolje to nego cepici. Inace ja se tankam cajem za dojilje ali ocito ne pomaze to sto ga ja pijem 😕

Jesi probala piti sokove koji otvaraju? 
    Recimo ima jedan divan gusti sok od fructala od kruške. 
    Ja ga inace obozavam piti jer mi je okus famozan, a skuzila sam da mali taj dan ne kaka jednom vec 3 puta 😂

12. Listopad 2018. 11:56
    Ovaj, ja ga kupim u superkonzumu
    Ovaj, ja ga kupim u superkonzumu
  • Litta
    12. Listopad 2018. 13:02

Gumbek

Litta

Evo jutros zvali pedijatra pa je rekao da dođemo da bi ju htio pregledati. Sve je ok, trbuscic mekan, ona vesela, kilaza dobra ☺ preporucio je da joj dam pola glicerinskog cepica a kasnije ujutro nataste caj od koromaca. Da bi caj trebao pomoci. Ako ni s cajem ne bude kakala svaka 4 dana da bi bilo dobro poceti uvoditi voce koje otvara, kruske, sljive, grozde. Bolje i to nego davati cepice. Mislila sam pricekati do 6 mj s uvođenjem krute hrane a sad sam cudu. Zadnjih mjesec dana je kakala svakih 6 dana, sad se produzilo na 10 i vise pa stvarno mislim da je bolje to nego cepici. Inace ja se tankam cajem za dojilje ali ocito ne pomaze to sto ga ja pijem 😕

Ja ga inace obozavam piti jer mi je okus famozan, a skuzila sam da mali taj dan ne kaka jednom vec 3 puta 😂

Nisam probala ovaj ali obavezno idem po njega ☺ sve mi je primamljivije od cepica 😀

12. Listopad 2018. 14:31

Litta

Gumbek

Litta

Nisam probala ovaj ali obavezno idem po njega ☺ sve mi je primamljivije od cepica 😀

Vjerujem ti 😉

• vokak
    12. Listopad 2018. 14:43

ja sam neki dan popila litru soka od marelice i nista.al zato sam jucer i jutros navalila na suhe sljive.al bas ono navalila i jutros smo imali kakac.i to kakav 

• vokak
    12. Listopad 2018. 14:47

inace i ja sam planirala cekati do 6 mjeseci ili kozda tjedan prije.ali sad cu vidjeti kako ce hiti s kakanjem.ovo je prvi put bilo da nije kakao tjedan dana.inace je uvijek bar dva tri puta i onda se par dana prorijedilo na jedan.ali tada je bio imao i virozun pa ne znam jel to utjecalo.vidjet cu kako ce biti sljedecih dana.ako tendencija bude da se nastavlja s nekakanjem onda mozda krenem prije s dohranom....

panda102
    12. Listopad 2018. 17:22

Da vas malo pozdravim. 
    Mi isto cekamo s dohranom. Nesto se i ne radujem. Kad krene pljuvat vec mi muka hahaha
    Litta je li bilo govance?

panda102
    12. Listopad 2018. 17:23

Pozz za Ninach. Tad si nas mnogo prepala joj joj hahahah pusa za vas

panda102
    12. Listopad 2018. 17:24

Ja sam jednom nakon 7dana nekakanja dala malu ksikicu posecerene kamilice. Govanceta je bilo i na plafonu 😂😂😂😂 pa eto... mozes probati

Frajla
    12. Listopad 2018. 18:08
    Odusevljenje batatom 😆
    Odusevljenje batatom 😆

Danas je napokon jeo da se veselio zlicici 🍾 prvih par sam ga morala "našopati" kako kaze moj muz, a onda je islo super. Naravno da izgura dio jezikom i u nekom trenu odluci pricati punih usta, al bar se nisam osjecala kao da ga maltretriam
    Litta, jel bilo pune pelene?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.