Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    10. Listopad 2018. 15:31

Gumbek grozna si, kako možeš izgladnjivati bebu? Pa mora dijete jesti 😱😂😂

Iskrica
    10. Listopad 2018. 18:39

Gumbek

Mi jos nismo krenuli na sveopce zgrazanje okoline, jer on ipak vec kuzi sta mi jedemo i da ga bezveze izgladnjujem 😌

Ni mi nismo još krenuli s kašicama, zapravo s ničim, još je samo na prsima, a srećom sam pošteđena negativnih komentara. Ovdje čitam vaša iskustva o kašicama, a još se mislim posavjetovati s patronažnom i pedijatricom pa krenuti s povrćem kroz neko vrijeme. 

10. Listopad 2018. 18:48

Iskrica

Gumbek

Mi jos nismo krenuli na sveopce zgrazanje okoline, jer on ipak vec kuzi sta mi jedemo i da ga bezveze izgladnjujem 😌

Ni mi nismo još krenuli s kašicama, zapravo s ničim, još je samo na prsima, a srećom sam pošteđena negativnih komentara. Ovdje čitam vaša iskustva o kašicama, a još se mislim posavjetovati s patronažnom i pedijatricom pa krenuti s povrćem kroz neko vrijeme.

I mi smo na prsima, malac divno napreduje, ima preko 8 kila, rodjen s 3 i po, mislim da mu nis ne fali. Al valjda ono nesto moraju reci da bi rekli i bili pametni i najradje preuzeli odgoj mog djeteta na sebe... E nebu islo.
    A tek kad krenemo pa onda pametovanje sta i kako da mu dam, da zasto radim onako, oni znaju bolje bla bla, prosla sam to sve pa znam sta mogu ocekivat od pojedinih vec. 

yra
    10. Listopad 2018. 20:36

M-mama mozes rizu samo je dobro operi i dobro skuhaj u puno vode.

• Litta
    11. Listopad 2018. 08:34

Jutric ☺ jucer smo cijeli dan bili kod bake i dide pa se mama malo odmorila od nosanja 😃
    Danas nam je 9.dan bez kakanja 😭😭 to nam je rekord. Mislila sam ako ne kaka do sutra zvati patronaznu za savjet. Ne znam do kad cekati ili joj probati nesto dati 😕

Frajla
    11. Listopad 2018. 11:21

Litta

Jutric ☺ jucer smo cijeli dan bili kod bake i dide pa se mama malo odmorila od nosanja 😃
    Danas nam je 9.dan bez kakanja 😭😭 to nam je rekord. Mislila sam ako ne kaka do sutra zvati patronaznu za savjet. Ne znam do kad cekati ili joj probati nesto dati 😕

Zovi pedijatra, pa pitaj za savjet, ipak je sutra petak, da te ne zakaci vikend, pa ces samo glavu razbijati. Moze ti dati glicerinski cepic....

11. Listopad 2018. 11:29

Litta je bi isto zvala nekog, pedijatra prvo, patronaznu bi pitala al mislim da bi ipak poslusala lijecnika ako im se odgovori razlikuju. 

• Litta
    11. Listopad 2018. 12:34

Frajla i gumbek hvala, zvat cu sutra. Ne bih htjela nista na svoju ruku davati. Ona normalno jede, puno piski ali svejedno proslo je dosta vremena.

• vokak
    11. Listopad 2018. 21:57

litta kod nas ista stvar 6 dana nekakanja.a do sad uvijek bilo bar jedno dnevno.javi sto ti ke rekla pedica...

• Litta
    12. Listopad 2018. 10:56

Evo jutros zvali pedijatra pa je rekao da dođemo da bi ju htio pregledati. Sve je ok, trbuscic mekan, ona vesela, kilaza dobra ☺ preporucio je da joj dam pola glicerinskog cepica a kasnije ujutro nataste caj od koromaca. Da bi caj trebao pomoci. Ako ni s cajem  ne bude kakala svaka 4 dana da bi bilo dobro poceti uvoditi voce koje otvara, kruske, sljive, grozde. Bolje i to nego davati cepice. Mislila sam pricekati do 6 mj s uvođenjem krute hrane a sad sam cudu. Zadnjih mjesec dana je kakala svakih 6 dana, sad se produzilo na 10 i vise pa stvarno mislim da je bolje to nego cepici. Inace ja se tankam cajem za dojilje ali ocito ne pomaze to sto ga ja pijem 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.