Gumbek grozna si, kako možeš izgladnjivati bebu? Pa mora dijete jesti 😱😂😂
Mi jos nismo krenuli na sveopce zgrazanje okoline, jer on ipak vec kuzi sta mi jedemo i da ga bezveze izgladnjujem 😌
Ni mi nismo još krenuli s kašicama, zapravo s ničim, još je samo na prsima, a srećom sam pošteđena negativnih komentara. Ovdje čitam vaša iskustva o kašicama, a još se mislim posavjetovati s patronažnom i pedijatricom pa krenuti s povrćem kroz neko vrijeme.
Mi jos nismo krenuli na sveopce zgrazanje okoline, jer on ipak vec kuzi sta mi jedemo i da ga bezveze izgladnjujem 😌
Ni mi nismo još krenuli s kašicama, zapravo s ničim, još je samo na prsima, a srećom sam pošteđena negativnih komentara. Ovdje čitam vaša iskustva o kašicama, a još se mislim posavjetovati s patronažnom i pedijatricom pa krenuti s povrćem kroz neko vrijeme.
I mi smo na prsima, malac divno napreduje, ima preko 8 kila, rodjen s 3 i po, mislim da mu nis ne fali. Al valjda ono nesto moraju reci da bi rekli i bili pametni i najradje preuzeli odgoj mog djeteta na sebe... E nebu islo.
A tek kad krenemo pa onda pametovanje sta i kako da mu dam, da zasto radim onako, oni znaju bolje bla bla, prosla sam to sve pa znam sta mogu ocekivat od pojedinih vec.
Jutric ☺ jucer smo cijeli dan bili kod bake i dide pa se mama malo odmorila od nosanja 😃
Danas nam je 9.dan bez kakanja 😭😭 to nam je rekord. Mislila sam ako ne kaka do sutra zvati patronaznu za savjet. Ne znam do kad cekati ili joj probati nesto dati 😕
Jutric ☺ jucer smo cijeli dan bili kod bake i dide pa se mama malo odmorila od nosanja 😃
Danas nam je 9.dan bez kakanja 😭😭 to nam je rekord. Mislila sam ako ne kaka do sutra zvati patronaznu za savjet. Ne znam do kad cekati ili joj probati nesto dati 😕
Zovi pedijatra, pa pitaj za savjet, ipak je sutra petak, da te ne zakaci vikend, pa ces samo glavu razbijati. Moze ti dati glicerinski cepic....
Litta je bi isto zvala nekog, pedijatra prvo, patronaznu bi pitala al mislim da bi ipak poslusala lijecnika ako im se odgovori razlikuju.
Frajla i gumbek hvala, zvat cu sutra. Ne bih htjela nista na svoju ruku davati. Ona normalno jede, puno piski ali svejedno proslo je dosta vremena.
litta kod nas ista stvar 6 dana nekakanja.a do sad uvijek bilo bar jedno dnevno.javi sto ti ke rekla pedica...
Evo jutros zvali pedijatra pa je rekao da dođemo da bi ju htio pregledati. Sve je ok, trbuscic mekan, ona vesela, kilaza dobra ☺ preporucio je da joj dam pola glicerinskog cepica a kasnije ujutro nataste caj od koromaca. Da bi caj trebao pomoci. Ako ni s cajem ne bude kakala svaka 4 dana da bi bilo dobro poceti uvoditi voce koje otvara, kruske, sljive, grozde. Bolje i to nego davati cepice. Mislila sam pricekati do 6 mj s uvođenjem krute hrane a sad sam cudu. Zadnjih mjesec dana je kakala svakih 6 dana, sad se produzilo na 10 i vise pa stvarno mislim da je bolje to nego cepici. Inace ja se tankam cajem za dojilje ali ocito ne pomaze to sto ga ja pijem 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji