Nama je prva dva dana islo super s kasicama, onda smo imali tjedan dana pauze jer je bio bolestan i poslje toga mi vec tri dana odbija sta god mu dam, par put dnevno pokusavam. Vec sam luda, i kad mu praznu (cistu) zlicicu dam on za njom pljucne, preventivno jel 🤦🏼♀️
Na kraju sam mu veceras dok se igro na trbuhu mocila dudu i tako davala, pa je frajer zakljucio da to nije tako lose, a hranjenje smo zavrsili tako da je mocio ruku u zdjelicu i onda ju cuclo. Ne trebam ni reci na ceg je licio i on i roba i kocke i igracke oko njega, ali eto, bar je nesto jeo
Cure bok, mama sam uskoro 4 mjeseca stare curice i citam vas cijelu trudnocu😉 puno su mi pomogli vasi savjeti pa i jadanja jer je lakse kad nisi sam... a s obzirom da nisam okruzena s puno mama ponekad se osjetim izgubljeno, pitajuci se dal stvari radim ispravno🙈 da li se ijedna od vas borila s nacicavanjem ne u svrhu hranjenja vec uspavljivanja koje cim maknes cicu padne u vodu😂😂da li ste pokusale to promijeniti i kako? Dudu naravno odbija🙈🙈
ja se bas razmisljam kad poceti s dohranom.i onda kad sveki dode u posjet i svaki put kaze--aaaa brzo ces ti morati davati pravu hranu nestat ce ti mlijeka razmisljam se sto kasnije- tipa kad krene u osnovnua kad smo kod toga.znaci dijete mi je bilo bolesno.u fazi je da trpa ruke u usta stalno.i dode ona igra se s njim dira mu ruke,izvadi- pazite sad ne papirnatu nego tkaninastu maramicu koju nisam vidjela osim u baka i djedova od sto godina obrise nos, spremi je i ide nastavit njemu dirat ruke.ja joj pruzam vlaznu maramicu i njemu brisem ruke a ona uvrijedeno da je oprala ona ruke i da nece ona svom unuku nista prljavo prenijet.ne -ono govna iz nosa su olicje cistoce i totalno sterilni bez virusa i bakterija
najradije joj bi odgovorila ali ne smijem radi muza. plus sto su oni opcenito takvi da lako dignu nos.jeste bili u slicnoj situaciji kako se nosite, sto napraviti? ja uglavnom presutim na njezina sranja i podbadanja alo do sad uglavnom nisu imala veze s bolescarama koje moze prenijeti.osim neki dan kad je bila bolesna pa je sutradan dosla do nas kao vidjeti jel smo kuci i kaze ono kao nisam htjela dolazit jer sam bolesna i doduse stvarno nije uzimala bebu u ruke,al ono wtf sta stojis tu dva metra od bebe ako si bolesna virusi letaju po zraku,nisi uopce trebala dolazit....lako je njima tu glumatat ak kad beba zakuri sa visokom temperaturom i po noci se trrba budit svako. sat vremena svi oni mirno spavaju u svojim krevetima....eto ja sam malo izbacila svoje frustracije za dobro jutro.kakav mi je dan jucer bio jos je i malo.
ja se bas razmisljam kad poceti s dohranom.i onda kad sveki dode u posjet i svaki put kaze–aaaa brzo ces ti morati davati pravu hranu nestat ce ti mlijeka razmisljam se sto kasnije- tipa kad krene u osnovnua kad smo kod toga.znaci dijete mi je bilo bolesno.u fazi je da trpa ruke u usta stalno.i dode ona igra se s njim dira mu ruke,izvadi- pazite sad ne papirnatu nego tkaninastu maramicu koju nisam vidjela osim u baka i djedova od sto godina obrise nos, spremi je i ide nastavit njemu dirat ruke.ja joj pruzam vlaznu maramicu i njemu brisem ruke a ona uvrijedeno da je oprala ona ruke i da nece ona svom unuku nista prljavo prenijet.ne -ono govna iz nosa su olicje cistoce i totalno sterilni bez virusa i bakterija
najradije joj bi odgovorila ali ne smijem radi muza. plus sto su oni opcenito takvi da lako dignu nos.jeste bili u slicnoj situaciji kako se nosite, sto napraviti? ja uglavnom presutim na njezina sranja i podbadanja alo do sad uglavnom nisu imala veze s bolescarama koje moze prenijeti.osim neki dan kad je bila bolesna pa je sutradan dosla do nas kao vidjeti jel smo kuci i kaze ono kao nisam htjela dolazit jer sam bolesna i doduse stvarno nije uzimala bebu u ruke,al ono wtf sta stojis tu dva metra od bebe ako si bolesna virusi letaju po zraku,nisi uopce trebala dolazit….lako je njima tu glumatat ak kad beba zakuri sa visokom temperaturom i po noci se trrba budit svako. sat vremena svi oni mirno spavaju u svojim krevetima….eto ja sam malo izbacila svoje frustracije za dobro jutro.kakav mi je dan jucer bio jos je i malo.
Mogla bi litanije napisat na tu temu.
Ugl nisam imala sjedih dok svekrici nisu krenuli zabadat nos i komentirati ono sta ih se ne tice.
Recimo evo situacija s mojim prvim djetetom - nocas sam imao temperaturu al sad vise nemam pa mogu blizu bebe, rijeci mog svekra😵
Curenje nosa i kašalj za njih nije bolest i uredno takvi dodju kod nas, a dolaze valjda jednom u 2 tjedna, svekrva navrati mozda jednom jos izmedju sama kad prolazi pored nas.
Nekad mi se zbilja plače od tih sranja i onda poludim i budem bezobrazna pa oni dignu nos, al opet si mislim da bolje da oni dizu nos nego da moji klinci kure i povracaju i neznam sta radi neceg sta sam mogla sprijeciti.
A i muzeva sestra je ista takva. Ima dvoje klinaca i dovede ih k nama a dave se od kaslja, al ona kaze nije to zarazno. Ma joj, bolje da ne pocinjem
Što se tiće uspavljivanja i sise. Ima jutra kad zaspe 1 h nakon buđenja sa sisom, a nekad ne. Po danu ne spava zato sto ja odem sa sisama pa se brzo probudi 😂 Možda da probaš šetnju u kolicima, ja sam ljuljala kinderbet, ali to pali kad je sit i već umoran. Ako neće zaspati, igramo se. Samo gubim zivce. Probaj ga uspavljivati bez sise mozda na rukama ili mu na pola izvaditi.
Cure bok, mama sam uskoro 4 mjeseca stare curice i citam vas cijelu trudnocu😉 puno su mi pomogli vasi savjeti pa i jadanja jer je lakse kad nisi sam… a s obzirom da nisam okruzena s puno mama ponekad se osjetim izgubljeno, pitajuci se dal stvari radim ispravno🙈 da li se ijedna od vas borila s nacicavanjem ne u svrhu hranjenja vec uspavljivanja koje cim maknes cicu padne u vodu😂😂da li ste pokusale to promijeniti i kako? Dudu naravno odbija🙈🙈
Dobro nam došla! Pridruži nam se!
Moja M. je sisalica...po navečer je nakon kupanja nadojim sjedeći i onda odlozim u kinderbet. Uglavnom odspava 2-3 sata pa je uzmem k sebi u krevet. Eh, tu pocinje problem jer tocno kuzi razliku između cice i dude. I tako me nasisava cijelu noć...
Već me hvata i išijas...
Ja joj izvadim cicu i odmah u istom polozaju gurnem duducu i nunam...ponekad upali.
Student, slazem se s Honey, još bih dodala izletište Pavlin, Mlin iz bajke, opg Oslaković i Opg Sirovica...
Troje zadnjih treba nazvati prije dolaska jer su krcati...
Dobra je i Lavica, ovisno kad naletiš, a i Samoborska klet. Samoborska pivnica i Stara vura imaju tradicionalno dobra starinska jela u ponudi i stvarno je fino!
Tockica dobrodosla ☺ otkud si? Napisi nam koji put nesto 😉
Mi nemamo problem s nacicavanjem. Do sad smo zaspali tako da bi dobila dudu i stavila bih ju u krevet, tetra u ruke. Zadnjih tjedan dana imamo svaku vecer problem prije spavanja. Plakanje, vristanje pa pricanje a nikako zaspati. Pokusavamo nositi, ljuljati, svasta. Zaspe valjda kad je vec toliko umorna da ne moze vise plakati. Ili mislim da je zaspala kad ju nosim, spustim ju ona se probudi i pocne pricati. I onda se opet rasplace i tako u krug 😭😭
Sinoc se sva oznojila da sam ju morala presvlaciti.
Jučer je pao prvi okret leđa -trbuh, nisam
Vjerovala na riječ pa sam čekala da se i sama uvjerim 😂😂❤️🙈
litta tako je i kod nas.prije bi od uspavljivanja spavao do prvog budjenja za sisu.sad zaspe i u tih prvih sqt ili dva se budi jos jednom ili dva put dok ne zaspe kako treba.evo danas od devet do sad je jos dva puta na rukama bio.nadam se da nece jos koji prije hranjenja
Dobro jutro ☺
Vokak zao mi je zbog buđenja ali drago mi je da nismo jedini.
Sinoc smo dobro spavali. Trebala sam se prije pozaliti 😀😀
Danas ocekujemo kakanje, nije od utorka. Bilo bi vrijeme. Do sad je bilo svakih 6 dana, sad smo probili rekord 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji