Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Peppa❤️
    09. Listopad 2018. 08:51

Cure hvala vam na dobrodoslici! Mi smo iz Zagreba😉 prva 3mj je bila super, zaspala bi oko 21 i budila se tek oko 3-4, cicala i zaspala do 7, a sad ide spavati oko 20:30 i npr sinoc prvo budjenje u 1:15 pa u 4,5,6.. s tim da na prvom budjenju zaspe brzo, a ostala cica u ustima i mama snadji se.. ne znam od kud takva promjena u spavanju i hoce li se vratiti ikad na staro?😛

Iskrica
    09. Listopad 2018. 12:55

Zadnjih tjedan dana moja mališanka ne spava kroz dan. Ni ranije nije bila neka spavalica, no sad pogotovo. Hoće zaspati na rukama, a pri spuštanju u krevetić se razgalami, baš onako razmaženo i tvrdoglavo. A bome mi nije po volji da ju nunam i uspavljujem na rukama do čvrstog sna pa da se to kasnije razvije u još veći problem. Prekjučer me to dovelo do suza i očaja - krizna (žuta) minuta, a danas mi je palo na pamet da ne spava kroz dan od kad smo joj madrac u kinderbetu spustili na nižu razinu i time joj se promijenila perspektiva na sličice na zidu i više ih ne vidi pod istim kutem kao ranije. Možda joj je to sada čudno pa se privikava na promjenu, no tko zna kaj je s tim bebicama na stvari. 

09. Listopad 2018. 13:06

Iskrica

Zadnjih tjedan dana moja mališanka ne spava kroz dan. Ni ranije nije bila neka spavalica, no sad pogotovo. Hoće zaspati na rukama, a pri spuštanju u krevetić se razgalami, baš onako razmaženo i tvrdoglavo. A bome mi nije po volji da ju nunam i uspavljujem na rukama do čvrstog sna pa da se to kasnije razvije u još veći problem. Prekjučer me to dovelo do suza i očaja - krizna (žuta) minuta, a danas mi je palo na pamet da ne spava kroz dan od kad smo joj madrac u kinderbetu spustili na nižu razinu i time joj se promijenila perspektiva na sličice na zidu i više ih ne vidi pod istim kutem kao ranije. Možda joj je to sada čudno pa se privikava na promjenu, no tko zna kaj je s tim bebicama na stvari.

Mozda ti reagira na promjenu temperature? Ako ju nunas bude joj toplo uz tebe i onda ju spustis u kinderbet koji je hladniji. Probaj ju ununat u dekici/poplunu pa onda spustit u istom tom

Iskrica
    09. Listopad 2018. 13:32

Gumbek

Iskrica

Mozda ti reagira na promjenu temperature? Ako ju nunas bude joj toplo uz tebe i onda ju spustis u kinderbet koji je hladniji. Probaj ju ununat u dekici/poplunu pa onda spustit u istom tom

Probala, nije pomoglo 😅

m-mama
    09. Listopad 2018. 21:44

Zanima me dohrana. Mi počeli nedavno. Krušku, jabuku, tikvicu, mrkvu. Sve prošlo ok, jede ko veliki. Planiram proso, palentu. Dajete li sokove? Nisam baš oduševljena, ali onaj sa samo jednim voćem može proći. Možda jednom u dva dana. Cilj mi je izbaciti ad i ostati samo na sisi i krutoj hrani. Jel itko davao rižu? Jel uopće može riža? Ja mislim kao ako mogu rižine pahuljice može i riža 😂😂 je li netko davao nešto drugo? Neku namirnicu koju nisam napisala. Jel je spremate drugacije od kuhanja i miksanja? 

• sema
    09. Listopad 2018. 22:43

Ja sam za sada dala samo jabuku i krusku, i to je nesto malo pojeo (mozda dvije zlice) i onda pljuje,jucer sam probala s mrkvom ali kad je okusio vise nije htio otvarat usta pa sam nekako zavaravala da jede, ali bolje da nisam jed je nocas imao problema sa spavanjem jer ga he stomak mucio.

Sto se tice naseg spavanja inace, super je, ide spavat u 20h, budi se oko 3 pa oko pola6 i onda spava do 8. Preko dana imamo 3 spavanja i to po sat vremena, nekad bude jedno i od 2h 😊 moj pospanko ❤

• nira001
    10. Listopad 2018. 01:30

Želim da podelim moje divno svedočenje o tome kako sam vratio moju suprugu iz mog života, želim da kažem ljudima na svetu da postoji pravi čarobnjak na mreži i da je moćan i iskren, da se zove Baba Wale Wiseman, pomogao ja sam nedavno ponovo ujedinio moju vezu sa mojim suprugom koji me je ostavio, kad sam stupio u kontakt sa Wisemanom, bacao je ljubav za mene i moga supruga koji je rekao da nema nikakve veze sa mnom, ponovo me pozvao i počela da me prosja. Svima koji čitaju ovaj članak i trebaju svaku pomoć Wiseman takođe može ponuditi bilo koju vrstu pomoći kao što su Reuniting of the marriage and relationship, liječenje svih vrsta bolesti, sudski slučajevi, trudnoća trudnoće, sada smo vrlo zadovoljni samim sebi. Wiseman ga tera da shvati koliko volimo i trebamo jedni druge. Ovaj čovek je zaista i dobar. Može vam takođe pomoći da popravite prekinut odnos. Imao sam muža nazad! Bilo je to čudo! Nema savjetovanja o braku i radimo veoma dobro, u našem ljubavnom životu. Kontaktirajte ovog velikog čovjeka ako imate bilo kakav problem sa trajnim rješenjem
    putem e-pošte: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

• ivaanaaa
    10. Listopad 2018. 09:00

m-mama

Zanima me dohrana. Mi počeli nedavno. Krušku, jabuku, tikvicu, mrkvu. Sve prošlo ok, jede ko veliki. Planiram proso, palentu. Dajete li sokove? Nisam baš oduševljena, ali onaj sa samo jednim voćem može proći. Možda jednom u dva dana. Cilj mi je izbaciti ad i ostati samo na sisi i krutoj hrani. Jel itko davao rižu? Jel uopće može riža? Ja mislim kao ako mogu rižine pahuljice može i riža 😂😂 je li netko davao nešto drugo? Neku namirnicu koju nisam napisala. Jel je spremate drugacije od kuhanja i miksanja?

Ja sokove nedajem, nisam ni prvom i dan danas nezeli nista osim vode.. iako nema nista lose u tome da se ponudi. Naravno da smijes rizu. Skuhas je normalno da nije al dente i miksas i stavljas u vocne i povrtne kasice. Mi volimo rizu..ubiti voli sve osim jabukice. Neke bebe zna riza zatvorit pa netreba pretjerivat snjom, nama nesmeta. Od kada je pocela pit vise tekucine tj.vode nemamo problema sa stolicom. Mi smo isprobali mrkvu, batat, krumpir, brokulu, tikvicu,bundevu, jabuku, bananu, sljivu,krusku, rizu, pir,palentu i zob.

• Student24
    10. Listopad 2018. 13:09

Honey - na kraju smo bili u Samoboru u tako glupavo vrijeme da smo samo sijeli u Kavanu Livadić na kremšnite, ali grad nas je oduševio u tolikoj mjeri da se mm odmah prijavio za posao u neku firmu u Samoboru :D 
    Sema - tu aplikaciju sam odabrala i ja da mi bude neka vodilja. Danas ima toliko oprečnih stavova/ informacij da čovjek nikako ne može biti pametan. 
    ivaanaa- ja sam to gledala i odustala. nemam perilicu i onda bi me samo živciralo  pranje toga. dobit će slinček i nek drži hranu u rukama 
    Tockica2018- dobro došla!! :) 
    Možda ste u skoku razvoja? 
    vokak - samo hrabro! :) mene svekrva ispizdi s rečenicom: a jesi gladan? sigurno ti nisu dali jesti... ne znam samo od čega ima skoro 8kg i 57cm. Neku noć je i mm imao takvu izjavu pa je pao žešći okršaj, u dva ujutro. Ujutro sam ustala mrtva ozbiljna i spremila malog i stvari i rekla mmu da ga vodi na posao sa sobom jer sam ja očito nesposobna. 
    Iskrica - ja bih probala stavit slikice da su u istom položaju?! 
    m-mama- mi krećemo sutra, danas se doslovno izborio za žlicu mog smootija i reko vrijeme je. obzirom da nam je dostupna domaća mrkva mi krećemo s njom :D plan je mrkva, tikvica, palenta, prva 3 :) 
    sokove ne planiram davati. 

10. Listopad 2018. 14:02

Mi jos nismo krenuli na sveopce zgrazanje okoline, jer on ipak vec kuzi sta mi jedemo i da ga bezveze izgladnjujem 😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.