Mi smo jucer imali prvu temperaturu 😭 u cetvrtak se cijepili i bilo sve ok, jucer oko 2 pocela lagano temperatura. Prvo sam skidala tusiranjem ali kad je u 5 dosla preko 38 dali smo sirup. Sirupa je bilo vpo cijelom stanu 😃😃 nikako ga nije htjela gutati, nisam vise znala kako da joj dam. Prvi pokusaj sa zlicicom je rezultirao povracanjem svega sto je pojela. Stalno je plakala jadnica, valjda od temp. Nije bio pravi plac. Vise kao da se zali.
nadam se da ste danas bolje. <3
Princ je sumamed na spricu pio bez problema, ali temp smo skidali cepicima.
Mi smo jucer imali prvu temperaturu 😭 u cetvrtak se cijepili i bilo sve ok, jucer oko 2 pocela lagano temperatura. Prvo sam skidala tusiranjem ali kad je u 5 dosla preko 38 dali smo sirup. Sirupa je bilo vpo cijelom stanu 😃😃 nikako ga nije htjela gutati, nisam vise znala kako da joj dam. Prvi pokusaj sa zlicicom je rezultirao povracanjem svega sto je pojela. Stalno je plakala jadnica, valjda od temp. Nije bio pravi plac. Vise kao da se zali.
Bas mi je zao za temperaturu. Koji sirup daješ? Kazu da je panadol finiji od lupoceta. On je kao od jagode, ali nema straha od alergija jer to naravno nije prava jagoda nego aroma
ako se dobro sijecam, ima mama iz Samobora i okolice. di na rucak sutra i naravno, gdje su najbolje kremsnite? :)
Jucer je pola sata poslije sirupa pala temp i sva sreca nije se vracala. Ona odmah veselija, raspricala se. Lijepo smo spavali ☺ paracetamol sirup smo imali. Bas tako se zove. Prosli put nam nije trebao, dobili ga na recept pa nisam ni razmisljala da kupim cepice ili nesto ali drugi tjedan obavezno idem po panadol. Ovaj je malo slatkast a miris mu je po alkoholu 😝😝 ni ja ga ne bih htjela 😀😀
ako se dobro sijecam, ima mama iz Samobora i okolice. di na rucak sutra i naravno, gdje su najbolje kremsnite? :)
Restoran Gabrek 😉 Kremšnite na trgu slastičarnica U Prolazu ili kavana Livadić. 😋 Dobar tek i lijep provod.
Cure, čitam stalno, al ne stignem bas pisati. Sad prosla frka pa se javim i sa novinama k9d nas. Pusamoooo sve bebe
Frajla moze link od te app, ima ih hrpa pa ne znam koja je najbolja
http://mybabyfoodchart.com
A nijedna nije sveto pismo, to su vise smjernice. Gledam jos i stranicu hranazabebe.com
Jel koristi tko onaj sisac za hranu? Ono silikonsko gdje se stave komadici voca povrca pa beba sama to zvace? Moja bebolina to obozava! Kad jedemo ja njoj stavim u to i ona sama zvace i jede.. bas se veseli tome! Kazu da tako se vjezba celjust, al neznam ima li negativnih strana?
Ja sam gledala taj sisac, nisam mogla odluciti jel bi silokonski (tu mi se cine bas minijaturne rupice) ili bi onu kao mrezicu (to mi se cini nezgodno za cistiti), pa na kraju nisam uzela nista. Al stvarno bi mogla kad uvedemo voce, jer on obozava sve zvakati, i dudu i bocu i kljunasicu,vjerujem da bi i u tome uzivao....
Ja sam gledala taj sisac, nisam mogla odluciti jel bi silokonski (tu mi se cine bas minijaturne rupice) ili bi onu kao mrezicu (to mi se cini nezgodno za cistiti), pa na kraju nisam uzela nista. Al stvarno bi mogla kad uvedemo voce, jer on obozava sve zvakati, i dudu i bocu i kljunasicu,vjerujem da bi i u tome uzivao….
Mi imamo i silikon i tu mrezicu. U silikon stavljam mekanije voce a u mrezicu tvrde. Mogu ti rec da cistim mrezicu normalno iako vise upotrebljavamo silikon. I ona bas uziva. Samo sto je dosta mali pa ona to brzo pozvace pa moram stalno stavljat. Razmisljam da bi cak i komadici paletne mogli unutra..
Sortiraj odgovore
Najstariji