Točno to sam i ja rekla!! Nema potrebe za keksom i slatkim! Ali bake su takve, sve popuštaju, zato su roditelji ti koji se brinu. morat će dočekat nekog idućeg unuka ds ga razmazi. Mojeg neće hahaha 😂
Ostatak teksta mi nestao ispred slike..nema veze nije bilo nista pametno haha..kritizirala sam mamu koja bi vec solila i secerila kasice, jel zakaj bi dijete jelo bljutavo haha.. i ja sam jela slano i slatko i nist mi nefali haha..
Ivana i ja jucer gledala te case, na kraju uzela kljunasicu. Bude tu dobio na sajmu iduci mjesec.
Ja imam aplikaciju bebin kalendar dohrane, budem ju pratila otprilike, necu se slijepo drzati. Povrce vise manje, bitnije su mi smjernice kada uvoditi meso, mliječne proizvode i sl. Nego htjedoh reci, ima da se unose bebine mjere po datumima i onda crta krivulju rasta, to mi je bas super
Ah trudnicki mozak, uvjek moram bar dva posta 🤦🏼♀️🙈
Eto i ja nekidan dobila savjet od bliske osobe, da sto mu ne dajem dohranu navecer, da "bolje spava". Malo je falilo da pitam jel banane i keksa, jer vjerujem da se na to i ciljalo, al eto nisam jer znam da je bilo u dobroj namjeri i da za bolje neznaju... samo sam rekla, a sta cu onda s njim ako mi po noci dobije alergiju
I neznam sta su si opsjednuti s tim nocnim spavanjem, ja se stvarno ne zalim opcenito sto me budi, jedino kad se odluci malo poigtati i popricati u 4 ujutro onda znam prigovarati
Ovo je moje pristojno dijete koje subliminarnim porukama daje do znanja da razgulim sa snimanjem kad jede 😂😱btw hranilica je odlična jer ima poluležeći položaj
Da li to imate monsterse prima bebe? Ako da i mi ju planiramo uzeti. Di ste vi?
Ah trudnicki mozak, uvjek moram bar dva posta 🤦🏼♀️🙈
Eto i ja nekidan dobila savjet od bliske osobe, da sto mu ne dajem dohranu navecer, da "bolje spava". Malo je falilo da pitam jel banane i keksa, jer vjerujem da se na to i ciljalo, al eto nisam jer znam da je bilo u dobroj namjeri i da za bolje neznaju… samo sam rekla, a sta cu onda s njim ako mi po noci dobije alergiju
I neznam sta su si opsjednuti s tim nocnim spavanjem, ja se stvarno ne zalim opcenito sto me budi, jedino kad se odluci malo poigtati i popricati u 4 ujutro onda znam prigovarati
Frajla meni je nekidan u gostima jedna "pametna" gospodja rekla da njoj nije normalno da se beba od 6 mj budi po noci. Toliko me raspizdila da sam rekla pa ocito ja onda samo nenormalnu djecu radjam.
Al joj je normalno da je njen unuk od 3 i pol godine ima pelenu jer mu se ne da ustati i otici na wc ili na nonu i ide spavat u ponoc i uspavljuje se mobitelom 😵
Student24 dobili smo ju na poklon, mislim da je iz ktc-a. Nagađam. Jedina mana je što se ovaj dio za noge ne može podići. Kao ima gumbić ,ali je plastični. Šteta, al nam ionako ne treba. Zakopčam ga pa ne može nikud.
Ima ju necak i sestra je jako zadovoljna, al više mišljenja nikad nije na odmet :D
Mi smo jucer imali prvu temperaturu 😭 u cetvrtak se cijepili i bilo sve ok, jucer oko 2 pocela lagano temperatura. Prvo sam skidala tusiranjem ali kad je u 5 dosla preko 38 dali smo sirup. Sirupa je bilo vpo cijelom stanu 😃😃 nikako ga nije htjela gutati, nisam vise znala kako da joj dam. Prvi pokusaj sa zlicicom je rezultirao povracanjem svega sto je pojela. Stalno je plakala jadnica, valjda od temp. Nije bio pravi plac. Vise kao da se zali.
Sortiraj odgovore
Najstariji