Ali to nije sve 😆
Dignem ga da podrigne, drzim za guzu jednom rukom, osjetim kako prdi mokro i vidim kako se lokvica siri po bodiju 😥
Znaci bilo je novo presvlacenje i sluzbeno smo u cetvrtom kompletu robe danas. Pa nek mi neko kaze da imam previše odjece za bebu
Drage moje,
Već tri dana joj dajem Biogaiu i pijem blagi čaj od kima i nemamo grčeve!
Katuška, vidjela sam tvoju objavu i odmah se tebe i N. sjetila!
Drage moje proljetne mamite, da vam i ovdje svima zezelim sretan majcin dan! 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav svim mamama! Pratila sam vas pomalo na Proljetnim bebama, ali nikako da se javim... Imam dugoocekivanu bebu od 2 mj, koju dojim, ali i dajem dohranu. Od samog početka problem zbog uvučenih bradavica, pa bebač nije u startu navukao dosta mlijeka, a i desna bradavica ostecena jos uvijek. Ragade do krvi. Mažem Purelanom, ne nosim bas grudnjak, kupila i Multimam komprese, danas treći dan upotrebe, trenutno izdajam tu dojku. Mislim da je hvat pravilan, barem tako rekla patronazna. Imate li jos koji savjet kako pomoći da to prođe do kraja? Hvala i sretno svima...
Pozdrav svim mamama! Pratila sam vas pomalo na Proljetnim bebama, ali nikako da se javim… Imam dugoocekivanu bebu od 2 mj, koju dojim, ali i dajem dohranu. Od samog početka problem zbog uvučenih bradavica, pa bebač nije u startu navukao dosta mlijeka, a i desna bradavica ostecena jos uvijek. Ragade do krvi. Mažem Purelanom, ne nosim bas grudnjak, kupila i Multimam komprese, danas treći dan upotrebe, trenutno izdajam tu dojku. Mislim da je hvat pravilan, barem tako rekla patronazna. Imate li jos koji savjet kako pomoći da to prođe do kraja? Hvala i sretno svima…
Probaj sa sesiricima. Nama su u bolnici preporucili avent u S velicini. Imam i tommee tippee, ali oni imaju vise rupa, pa su rekli da se beba s njima naguta vise zraka...
Mozes ih stavljati na dojku dok se malo ne oporavi, a i ako ti je uvucena bradavica mozes zapoceti dojenje sa sesiricem i onda kad se bradavica malo izvuce maknuti ga, tako ce beba lakse uhvatiti
Drage moje proljetne mamite, da vam i ovdje svima zezelim sretan majcin dan! 😘😘😘😘😘
Hvala
I ja zelim svim micama sretan nas dan.
Pozdrav svim mamama! Pratila sam vas pomalo na Proljetnim bebama, ali nikako da se javim… Imam dugoocekivanu bebu od 2 mj, koju dojim, ali i dajem dohranu. Od samog početka problem zbog uvučenih bradavica, pa bebač nije u startu navukao dosta mlijeka, a i desna bradavica ostecena jos uvijek. Ragade do krvi. Mažem Purelanom, ne nosim bas grudnjak, kupila i Multimam komprese, danas treći dan upotrebe, trenutno izdajam tu dojku. Mislim da je hvat pravilan, barem tako rekla patronazna. Imate li jos koji savjet kako pomoći da to prođe do kraja? Hvala i sretno svima…
Probaj sa sesiricima. Nama su u bolnici preporucili avent u S velicini. Imam i tommee tippee, ali oni imaju vise rupa, pa su rekli da se beba s njima naguta vise zraka…
Mozes ih stavljati na dojku dok se malo ne oporavi, a i ako ti je uvucena bradavica mozes zapoceti dojenje sa sesiricem i onda kad se bradavica malo izvuce maknuti ga, tako ce beba lakse uhvatiti
Frajla, puno hvala! Probala sam i tako, al mi se činilo kao da ne povuče nista... Probat ću opet, imam i Avent i TT...
I sretan majčin dan svima....
Sretan majcin dan svima 😍😍😍
Nina znam kako ti je, i ja se mucim s dojenjem, moram se psihicki pripremit kad dodje red na desnu sisu, kako ona zgrabi to je za ne povjerovat, boli me u pocetku bas jako... Imam osjecaj da nikad nece zarasti ta bradavica. Jos je to ona veca sisa, doslovce ju moram drzat s dvije ruke 😂 desnom joj drzim sisu, a lijevom stiscem da brze mlijeko iscuri 🤣🤣🤣
Dojim samo lezeci na boku, sve drugo mi je nemoguce za izvesti. Uopce ne mogu zamisliti dojenje u javnosti na sta to lici kad ja dojim 😱😱
Nina znam kako ti je, i ja se mucim s dojenjem, moram se psihicki pripremit kad dodje red na desnu sisu, kako ona zgrabi to je za ne povjerovat, boli me u pocetku bas jako… Imam osjecaj da nikad nece zarasti ta bradavica. Jos je to ona veca sisa, doslovce ju moram drzat s dvije ruke 😂 desnom joj drzim sisu, a lijevom stiscem da brze mlijeko iscuri 🤣🤣🤣
Dojim samo lezeci na boku, sve drugo mi je nemoguce za izvesti. Uopce ne mogu zamisliti dojenje u javnosti na sta to lici kad ja dojim 😱😱
Eh Ita87, bas tak, psihicke pripreme su i kod mene! 😞 Ja sam isto dojila ispocetka samo lezeci na boku, onda sam pocela sjedeci, polozaj kolijevke, jer sam mislila da ce mu tak bolje teci, i da cu moci kontrolirati navlacenje bradavice, al ne pomaze. 😞
Kako si ti pomazes u lijecenju?
Nina znam kako ti je, i ja se mucim s dojenjem, moram se psihicki pripremit kad dodje red na desnu sisu, kako ona zgrabi to je za ne povjerovat, boli me u pocetku bas jako… Imam osjecaj da nikad nece zarasti ta bradavica. Jos je to ona veca sisa, doslovce ju moram drzat s dvije ruke 😂 desnom joj drzim sisu, a lijevom stiscem da brze mlijeko iscuri 🤣🤣🤣
Eh Ita87, bas tak, psihicke pripreme su i kod mene! 😞 Ja sam isto dojila ispocetka samo lezeci naboku, onda sam pocela sjedeci, polozaj kolijevke, jer sam mislila da ce mu tak bolje teci, i da cu moci kontrolirati navlacenje bradavice, al ne pomaze. 😞
Kako si ti pomazes u lijecenju?
Evo jos jedne koja se psihicki mora pripremiti za desnu cicu.. fali pola bradavice jos od rodilista i nikako da prode.. zadnje mi je doktor dao neku mast na bazi joda kao antiseptik za rane i mogu rec da je bolje. Mazem i sa purleanom i imam one komprese.Stim da na njoj i dalje koristim sesiric jel bez njega je bol neizdrziva. Ja od pocetka dojim sjedeci tako mi je nekako lakse,lezeci se nemogu nikako namjestit hahah..
Sortiraj odgovore
Najstariji