Cure moje, mišica mi je već dva dana na rukama kako je grčevi muče. Plače ona, plačem ja skupa s njom.
Najstariji je imao grčeve na najjače, svaki dan od 19-21h, kao da si gumb stisnuo svaku večer. Vrištao je od muke. Strašno je frustrirajuće kad ne možeš pomoći svojem djetetu. Srednji sin i osmogodišnjakinja nisu ih uopće imali, a Mila ih ima lagane cijeli cijelcati dan...baš se pati.
Ne znam bi li pomoglo da ja pijem čaj od kima...bi li se preko mlijeka tako moglo pomoći bebi...
Yra bas mi je zao da se tako mucite. Probaj piti caj, škoditi ne moze. Ja pijem od komoraca onaj za bebe, al ne mogu reci jel pomaze ili ne..
Yra nedavno sam procitala da kim moze jos pogorsati stvar, da je bolji komorac i kombinacija komorac kamilica, sve to naravno za mamu, nista bebici.
Jesi mozda uvela neki probiotik, tipa bio gaie? Nece joj naskodit, moze pomoci ili biti uzalud
Evo ako nekom moze pomoci. Prijateljica je pocela koristiti kad je mali se bukvalno grcio sav od bolova kako je tesko kako. Ona je dojila i konzumirala ovo a onda je i njemu dodavala. Skuplje jest ali je stvarno pomoglo. I mnogo je hvaljeno.
Naravno nista nije garancija da ce pomoci.
Hej curke. Ste dobro? Pratim vas ali ne stignem javljati se... bebice su vam baš slatke.
ivanaaaa moja M isto kaka svaka 3-4 dana. Bili kod pedijatra i rekao da je to normalno cak do 10 dana. Ono sto je bitno da ima puno mokrih pelena i da nema drugih problema( jako tvrdi trbuščić) .
Yra- i mi muku mucimo s grčevima.. ne znam, nama malo pomogne grijani jastučić i to sto je stavim na siku- valjda utjeha😔. Ostalo nista. Cekati da prođe, mema druge.
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Neznam kome sam obecala, ali evo ovaj papir sto se dobije na sv. Duhu
Drage moje,
Danas je mrvu bolje.
Panda, Hvala za info! Probat cu naruciti.
Biogaia ne pomaže.
Komorač i kamilica?
Probat cu i to.
Danas sam kupila kim i popila vec punu salicu vrlo blagog čaja. Moram probati...
Sad kad počnem ja prduckati, a ne ona...ionako mi još uvijek (od trudnoće) zna tu i tamo pobjeći.🤣🤣🤣 sjetim se povremeno Keglovih vježbi. Inače sam ih uvijek radila u autu tijekom vožnje, a sad nekako zaboravim svaki put...
Cure, sutra je lijep datum, ajde se dogovorite koja će roditi.
Samo da vam velim da sam i ja rođena u svibnju i da su vam to fakat super osobe!😎😎🤣🤣
Hej curke. Ste dobro? Pratim vas ali ne stignem javljati se… bebice su vam baš slatke.
ivanaaaa moja M isto kaka svaka 3-4 dana. Bili kod pedijatra i rekao da je to normalno cak do 10 dana. Ono sto je bitno da ima puno mokrih pelena i da nema drugih problema( jako tvrdi trbuščić) .
Yra- i mi muku mucimo s grčevima.. ne znam, nama malo pomogne grijani jastučić i to sto je stavim na siku- valjda utjeha😔. Ostalo nista. Cekati da prođe, mema druge.
A ti grcevi su uvijek problem,al i to ce proc. Biti strpljiv i davat puno ljubavi.. Moja curka nije jos kakala,zvali pedijatra reko da cemo tolerirat 7 dana,a onda ak nema nista da dodemo da pogleda. Popisanih pelena ima jako puno i trbuh je do danas bio mekan,danas kao da je malo tvrdi. Ona prducka svako malo,i to bas smrdi. Al od prvog dana prducka i smrdi uzas. Odmah sam pitala u bolnici jel to normalno pa su rekli da moguce da od dohrane smrdi. A sad je samo na cici..
Topli jastučić nam , na žalost, nije baš pomogao. Bilo bi to najbolje rješenje.
Što je najbolje, ne jedem ni previše voća pa da bi bilo od vlakana.
Ma ja jedem skoro samo meso i krumpir, od voca samo jabuke, pa opet prdimo i ja i on 😏
Yra, jesi ju probala staviti u onaj polozaj za kakiti kad se napinje - ti stojis ili sjedis, njena leda na tvoja prsa i nogice stisnuti prema stomaku, nama to zna pomoci
Sortiraj odgovore
Najstariji