Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    14. Svibanj 2018. 11:45

Frajla- eto isto. Na pocetku sam imala strasne ragade- i to s sesiricima. Bradavica se rascjepila na pola.. ma koma. Malena se nagutala moje krvi..uzas. I sad kad je to iza nas- svaki pokusaj da je dojim bez sesirica je takav da ona lijevu niti nemoze uhvatiti kad je izvuce s sesiricem a desnu uhvati pa kad pusti vise nemoze.. da ne pricam da ja imam osjecaj da ponovo ucim dojit jer nakon tih pokusaja bradavice su mi ultra osjetljive i strah me da mi se opet ne otvore ragade. 
    Imam aventove sesirice. To da se naguta zraka, moguce, ne znam. Dosta prducka ali i stolicu ima svaka 3-4 dana. Pedijatar kaze da je to normalno..
    Ma ne znam, kako Gumbek kaze/ ne mozes svima udovoljiti...

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Student24
    14. Svibanj 2018. 12:29

Kad ste 1.puta ostavili bebice na cuvanju ili planirate? Princ papa bocicu pa smo mi jucer, na 3 tjedna i dva dana. Prespavao cijelo cuvanje. :)

• ita87
    14. Svibanj 2018. 12:42

Gumbek ne kuzim te ljude, zasto uvoditi bocicu po noci kad je najjednostavnije tada izvadit sisu i nahranit dijete. 

• ita87
    14. Svibanj 2018. 12:50

Student na koliko dugo ste ga ostavili? Mi smo svoju sa 2 tjedna ostavili na 2 sata kad smo ju isli prijaviti u maticni. Spavala je 3 sata tak da sve ok proslo, nastimali smo da cuvanje bude dok ona spava pa da bude bezbolnije 😀

Frajla
    14. Svibanj 2018. 12:51

Ma nije meni do ljudi, nego je to rekao dr jos u bolnici, da su sesirici privremeno i da ih treba izbaciti kasnije, navodno neki poznati pedijatar.
    I meni bi bilo lakse da ih ne moram stalno prati i nositi sa sobom okolo, a i bebi, jer ovako vise vuce i napravio mu se bio zulj na usnici. al sta da radim kad ne ide

• Student24
    14. Svibanj 2018. 12:59

ita87

Student na koliko dugo ste ga ostavili? Mi smo svoju sa 2 tjedna ostavili na 2 sata kad smo ju isli prijaviti u maticni. Spavala je 3 sata tak da sve ok proslo, nastimali smo da cuvanje bude dok ona spava pa da bude bezbolnije 😀

Ideja je bila na dva sata nakon kojih smo se vratili doma. Taman se probudio pa se pomazili i opet je zaspao pa smo otisli na jos tri sata. u tom drugom djelu je imao jedno hranjenje nakon kojeg je odmah zaspao. bili smo udaljeni 5 min voznje autom. 

Frajla
    14. Svibanj 2018. 13:03

Student24

Kad ste 1.puta ostavili bebice na cuvanju ili planirate? Princ papa bocicu pa smo mi jucer, na 3 tjedna i dva dana. Prespavao cijelo cuvanje. :)

Ako jede bocicu i imas kome ostaviti ne vidim zasto ne.
    Moj samo sisa i to jako cesto, pa bi ga mogla ostaviti max na sat vremena. A i nemam kome. Dok smo bili kod mojih oni bi ga odveli u setnju i vratili kad se probudi, ako se to racuna 😉

14. Svibanj 2018. 14:19

ita87

Gumbek ne kuzim te ljude, zasto uvoditi bocicu po noci kad je najjednostavnije tada izvadit sisu i nahranit dijete.

A ono, ljudima ocito nije normalno da se dojena beba budi po noci. Ne kuzim ih ni ja. 
    Ja sam se debelo vratila radit i cura se budila i nikad mi to nije bio problem. Pa u polusnu sam ju dojila i drijemala, spavala je s nama. 
    A meni nije normalno da ljudi tako zabijaju nos u stvari koje ih se ne ticu. A njima ocito je. 

14. Svibanj 2018. 15:25

Cure jel okrecete bebe na trbuh dok su budni? 

• niky4
    14. Svibanj 2018. 15:33

Gumbek

Cure jel okrecete bebe na trbuh dok su budni?

E i mene to zanima... I da li ih nosite inace na ramenu, ono kao kad se trebaju podrignuti? Moje bake govore da se kao do 3. mj ne smije tako zbog kralježnice, a moj malac se obožava tako nositi... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.