Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    08. Svibanj 2018. 10:31

Cure,moja curka danas 4 dan nema stolice. Sto vi mislite? Znam da dojena djeca nemoraju imat svaki dan stolicu,al neznam dal to vrijedi za ovako male. Inace kad je budna nije lose volje,trbuh nije tvrd,samo sto punoooooo prducka i to bas smrdljivo. Sto se tice kilaze nije puno dobila,al je ocigledno bas narasla... neznam dal da zovem pedijatra

Frajla
    08. Svibanj 2018. 12:11

Gumbek

yra

Gumbek

Ivana 1603

Yra prekrasna je curica… koliko se sjecam bile smo blizu u terminima mozda samo dan razlike. Al moja se rodila 10 dana prije.

Ivana, tvoja curica je isto divna :)
    Evo, vjerujte mi na rijec da je moj malac isto divan 😆
    Mm i ja imamo dogovor da ne objavljujemo djecje slike nigdje tako da ga necu okacit tuma

Ma daj…ovo je sve anonimno…koliko toliko…
    Ivana, preslatka ti je balerinica! Usnice i okeca 😍😍😍
    Čitam neku pošemerenu švedsku knjigu i sve si razmišljam (uz vrlo blage naznake paranoje) da bez obzira što je sve ovo ovdje anonimno…koliko je uopće?
    Može li netko s prosječnim informatičkim obrazovanjem doći do našeg identiteta?

Yra, iskreno ja sam na klokanici pod nickom koji nema veze s imenom ili prezimenom skuzila sogi od moje sogi, i jednu poznanicu koja je bila na proslogodisnjim proljetnicama. A na policiji sam skuzila zensku i muza i bebaca sa zimskih 2015/2016, njih sam pratila jer sam i ja tad bila trudna. A evo, nije bas da sam neki ludi stalker i da sam prije ove nase teme nesto strasno pratila, al po nekim detaljima skuzis poznatu pricu. Ovu curu sam na policiji skuzila po naocalama i pogledam bebaca i skuzim da je to klinac sa slika.
    A ono sogi od moje sogi je pisala i o nekim obiteljskim odnosima i o sexu i problemima s muzem, malo mi je bed sta zo znam ovako s foruma a pravim se da ne znam

I ja vodim racuna da je ovo ipak sve javno, pa gledam ne pisati nesto sta nebi htjela da netko poznat procita...

panda102
    08. Svibanj 2018. 16:59

Pusa za sve mamice i djecicu. Krasni napredni i divni svi. Jedva cekamo da vam se pridruzimo. 
    Frajla kako se snalazite sami? Drago mi je da je put uspio i da si se opustila oko pipkanja bebe hhahah nadam se da cu i ja tako. 

yra
    08. Svibanj 2018. 17:04

ivaanaaa

Cure,moja curka danas 4 dan nema stolice. Sto vi mislite? Znam da dojena djeca nemoraju imat svaki dan stolicu,al neznam dal to vrijedi za ovako male. Inace kad je budna nije lose volje,trbuh nije tvrd,samo sto punoooooo prducka i to bas smrdljivo. Sto se tice kilaze nije puno dobila,al je ocigledno bas narasla… neznam dal da zovem pedijatra

Ivanaaa, mislim da je to normalno. Ipak nazovi 
    pedijatricu...to ti je sigurnije.
    Panda i mi tebe i ostale cure čekamo ovdje pa da počnemo nizati stranice!
    Moram vam poslikati svoj uradak/patent 🤣 iznad prematalice...

yra
    08. Svibanj 2018. 17:15

panda102
    08. Svibanj 2018. 17:51

Znaci Yra mene kao strojnika je glava automatski zabolila hahahaha
    Pa gdje su bili neki inoxni nosaci. Ali hajde za prvu tuku nek posluzi. Ali nemoj danpotraje 😍😍😍😂😂😂😂

panda102
    08. Svibanj 2018. 17:51

Ruku*

Frajla
    08. Svibanj 2018. 18:06

Yra, super ti je patent 😂
    Panda, dobro se snalazim sto se bebe tice, al sa spremanjem stana nikako uhvatiti korak . Muz poceo raditi ovaj tjedan i odma druga, pa imam osjecaj da smo cijeli dan sami

08. Svibanj 2018. 18:36

Yra haha predobro, podsjetilo me na studentske dane kad sam isla gledat jedan stan pa je ona zavjesa u tus kabini bila tako pricvrscena jer babica nije dala da se ona stanga zabusi u fugu nego je tako zaljepila

Honey
    08. Svibanj 2018. 21:23

Hahaha Yra, trebalo se snaci! 😉 bas sam rekla muzu da bi trebali staviti iznad komode tako nesto, jer sam citala da je lakse bebu presvuc jer je fokusirana na to. Dobili za krevetac i odlicna je stvar, al nesto ce isto muz morst smislit da pipase da ide i na komodu. Samo kad bi mu pokatala sliku, glava bi ga zabolila ko i Pandu 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.