Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Svibanj 2018. 08:28

Prekrasna je 💕

Mama mia
    07. Svibanj 2018. 09:16

Yra prekrasna je curica... koliko se sjecam bile smo blizu u terminima mozda samo dan razlike. Al moja se rodila 10 dana prije.

07. Svibanj 2018. 11:12

Ivana 1603

Yra prekrasna je curica… koliko se sjecam bile smo blizu u terminima mozda samo dan razlike. Al moja se rodila 10 dana prije.

Ivana, tvoja curica je isto divna :) 
    Evo, vjerujte mi na rijec da je moj malac isto divan 😆
    Mm i ja imamo dogovor da ne objavljujemo djecje slike nigdje tako da ga necu okacit tu

yra
    07. Svibanj 2018. 14:33

Gumbek

Ivana 1603

Yra prekrasna je curica… koliko se sjecam bile smo blizu u terminima mozda samo dan razlike. Al moja se rodila 10 dana prije.

Mm i ja imamo dogovor da ne objavljujemo djecje slike nigdje tako da ga necu okacit tuma 

Ma daj...ovo je sve anonimno...koliko toliko...
    Ivana, preslatka ti je balerinica! Usnice i okeca 😍😍😍
    Čitam neku pošemerenu švedsku knjigu i sve si razmišljam (uz vrlo blage naznake  paranoje) da bez obzira što je sve ovo ovdje anonimno...koliko je uopće? 
    Može li netko s prosječnim informatičkim obrazovanjem doći do našeg identiteta?

• ivaanaaa
    07. Svibanj 2018. 15:00

yra

Gumbek

Ivana 1603

Mm i ja imamo dogovor da ne objavljujemo djecje slike nigdje tako da ga necu okacit tuma

Ma daj…ovo je sve anonimno…koliko toliko…
    Čitam neku pošemerenu švedsku knjigu i sve si razmišljam (uz vrlo blage naznake paranoje) da bez obzira što je sve ovo ovdje anonimno…koliko je uopće?

Ja mislim da nista vise nije anonimno hahahah

Frajla
    07. Svibanj 2018. 16:17

Ivana i yra, cure cu bas šećeri
    Ja se moram pohvaliti da smo mi prezivili nase prvo putovanje u slavoniju. Put i tamo i nazad je prespavao. Bilo je malo nervoze zbog promjene, ali cica rijesava sve probleme 😁
    I bila sam opustena kao panda po pitanju nosanja i diranja ddjeteta, nisam mogla ni sanjati da cu biti takva. Malo su mi na zivce isli oni koji misle da ce ga oni moci utjesiti kas place, ali dobro, to smo rijesili brzinskim oduzimanje dok kaze kme 😉

• ivaanaaa
    07. Svibanj 2018. 17:18

Frajla

Ja se moram pohvaliti da smo mi prezivili nase prvo putovanje u slavoniju. Put i tamo i nazad je prespavao. Bilo je malo nervoze zbog promjene, ali cica rijesava sve probleme 😁
    I bila sam opustena kao panda po pitanju nosanja i diranja ddjeteta, nisam mogla ni sanjati da cu biti takva. Malo su mi na zivce isli oni koji misle da ce ga oni moci utjesiti kas place, ali dobro, to smo rijesili brzinskim oduzimanje dok kaze kme 😉

Super!! Mi danas obavile prvo javno dojenje u cekaoni hahah...

yra
    07. Svibanj 2018. 21:35

ivaanaaa

Frajla

Super!! Mi danas obavile prvo javno dojenje u cekaoni hahah…

Nije strašno pred strancima u gradu na klupi...gore je pred poznatima, ali onima koji nisu familija, jel' da?
    I u čekaonici...jer su svi blizu i čuje se mljackanje i stenjanje bebe...barem se Mila tako glasa dok papa🤣
    Nakon nekog vremena ti tak postane svejedno ko ti vidi bradavicu.😆
    Mislim da su moji doma oguglali na cicu. Čak i moj pubertetlija. Sad već dok dojim dođe k sestrici i da joj pusu. Džizzzz....

07. Svibanj 2018. 22:32

yra

Gumbek

Ivana 1603

Ma daj…ovo je sve anonimno…koliko toliko…
    Čitam neku pošemerenu švedsku knjigu i sve si razmišljam (uz vrlo blage naznake paranoje) da bez obzira što je sve ovo ovdje anonimno…koliko je uopće?

Yra, iskreno ja sam na klokanici pod nickom koji nema veze s imenom ili prezimenom skuzila sogi od moje sogi, i jednu poznanicu koja je bila na proslogodisnjim proljetnicama. A na policiji sam skuzila zensku i muza i bebaca sa zimskih 2015/2016, njih sam pratila jer sam i ja tad bila trudna. A evo, nije bas da sam neki ludi stalker i da sam prije ove nase teme nesto strasno pratila, al po nekim detaljima skuzis poznatu pricu. Ovu curu sam na policiji skuzila po naocalama i pogledam bebaca i skuzim da je to klinac sa slika.
    A ono sogi od moje sogi je pisala i o nekim obiteljskim odnosima i o sexu i problemima s muzem, malo mi je bed sta zo znam ovako s foruma a pravim se da ne znam

08. Svibanj 2018. 10:27

Curke,  djevojcice su vam divne.
    Popratim ja vas i ovdje malo. Puse vam saljem svima.
    Gumbek i mi imamo takav dogovor,  tako da te kuzim skroz 😉. I znam da je mali prekrasan 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.