Ivana, stavi oglas "Dojim djecu po susjedstu" 😂
Ja najcesce dojim lezeci, jucer mi je O zaspo na sisi i onda se najednom tako trgnuo, glavu prema nazad, sve zvjezde sam vidila, mislila sam da vise nemam bradavicu 😭
I meni je desna bradavica u komi.. i sa tom cicom najvise problema.. danas sam opet uvela šeširic da se samo malo oporavi.. jucer sam imala temperaturu 38.. popila paracetamol.. danas nemam. Dal ste vi pohvatali cicanje,tj ponudu i potraznju?
Ja opet imam temp 37,7.. neboli me nista,osim sto sam umorna za poluditi. Nije mi ni cica nesto tvrda. Jel vi pijete zeljezo? Meni rekli da nema potrebe da mi je super..
Ja najcesce dojim lezeci, jucer mi je O zaspo na sisi i onda se najednom tako trgnuo, glavu prema nazad, sve zvjezde sam vidila, mislila sam da vise nemam bradavicu 😭
Joj Frajla, to se i meni nekidan dogodilo...mm je kihniha, a malisa se pripa i zabacia glavu, razvuka mi je bradavicu ajmeee...grozan osjecaj 😣😣
A tek kad sa zubima budu razvlacili... Moja se znala kesit ko luda a zubima grize i povlaci glavu, a meni suze krokodilske u ocima
I meni je desna bradavica u komi.. i sa tom cicom najvise problema.. danas sam opet uvela šeširic da se samo malo oporavi.. jucer sam imala temperaturu 38.. popila paracetamol.. danas nemam. Dal ste vi pohvatali cicanje,tj ponudu i potraznju?
Kod mene je ponuda ok, cice mi nikada vise nisu bile onako tvrde i bolne kao u bolnici
A s potraznjom se nikako dogovoriti 😂 mom djetetu nikada nije dosta cice i nikada ju nije izbacio ili okrenuo glavu od nje. Jedno vrijeme jede, onda ju onak samo duda, a kad skuzi da hocu izvaditi onda pocne vuci jace. Ugl, svako dojenje zavrsi tako da on zaspe (i duda u snu), pa mu ja navlacim usnu da pusti vakum i onda cekam da vidim hoce se probuditi i traziti jos
Nisam ni skuzila temu. Pozdrav ekipi. Svima puno srece s dojenjem. Ako je temp. u pitanju obavezno na pregled .... pogotvo ako lohije imaju neugodan miris. Ne cekat. 😚😚😚
Cure jel su vam bebaci imali žuticu?? Mi smo sad 8 dan i jos je žuta,al oci su se pocele bjeliti. Neznam do kad je normalno..
mi smo imali žuticu tj. graničan bilirubin, izlagali smo ga intenzivno danjem svijetlu i danas, a danas ima 14 dana, vipe nije žut. toliko sam se navikla na njega žutog da mi je sad stalno blijed :D
Cure kad su vam bebaci poceli dobivat na kilazi? I koliko ako jesu?
Sortiraj odgovore
Najstariji