Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    30. Travanj 2018. 13:32

Frajla

Ivana, stavi oglas "Dojim djecu po susjedstu" 😂
    Ja najcesce dojim lezeci, jucer mi je O zaspo na sisi i onda se najednom tako trgnuo, glavu prema nazad, sve zvjezde sam vidila, mislila sam da vise nemam bradavicu 😭

I meni je desna bradavica u komi.. i sa tom cicom najvise problema.. danas sam opet uvela šeširic da se samo malo oporavi.. jucer sam imala temperaturu 38.. popila paracetamol.. danas nemam. Dal ste vi pohvatali cicanje,tj ponudu i potraznju?

• ivaanaaa
    30. Travanj 2018. 15:37

Ja opet imam temp  37,7.. neboli me nista,osim sto sam umorna za poluditi. Nije mi ni cica nesto tvrda. Jel vi pijete zeljezo? Meni rekli da nema potrebe da mi je super..

• Takutaka1
    30. Travanj 2018. 16:43

Frajla

Ja najcesce dojim lezeci, jucer mi je O zaspo na sisi i onda se najednom tako trgnuo, glavu prema nazad, sve zvjezde sam vidila, mislila sam da vise nemam bradavicu 😭

Joj Frajla, to se i meni nekidan dogodilo...mm je kihniha, a malisa se pripa i zabacia glavu, razvuka mi je bradavicu ajmeee...grozan osjecaj 😣😣

30. Travanj 2018. 19:46

A tek kad sa zubima budu razvlacili... Moja se znala kesit ko luda a zubima grize i povlaci glavu, a meni suze krokodilske u ocima

Frajla
    01. Svibanj 2018. 11:35

ivaanaaa

Frajla

I meni je desna bradavica u komi.. i sa tom cicom najvise problema.. danas sam opet uvela šeširic da se samo malo oporavi.. jucer sam imala temperaturu 38.. popila paracetamol.. danas nemam. Dal ste vi pohvatali cicanje,tj ponudu i potraznju?

Kod mene je ponuda ok, cice mi nikada vise nisu bile onako tvrde i bolne kao u bolnici
    A s potraznjom se nikako dogovoriti 😂 mom djetetu nikada nije dosta cice i nikada ju nije izbacio ili okrenuo glavu od nje. Jedno vrijeme jede, onda ju onak samo duda, a kad skuzi da hocu izvaditi onda pocne vuci jace. Ugl, svako dojenje zavrsi tako da on zaspe (i duda u snu), pa mu ja navlacim usnu da pusti vakum i onda cekam da vidim hoce se probuditi i traziti jos

ikyri
    01. Svibanj 2018. 12:05

Nisam ni skuzila temu. Pozdrav ekipi. Svima puno srece s dojenjem. Ako je temp. u pitanju obavezno na pregled .... pogotvo ako lohije imaju neugodan miris. Ne cekat. 😚😚😚

• ivaanaaa
    01. Svibanj 2018. 14:00

Cure jel su vam bebaci imali žuticu?? Mi smo sad 8 dan i jos je žuta,al oci su se pocele bjeliti. Neznam do kad je normalno..

ikyri
    01. Svibanj 2018. 20:15

Oboje su imali zuticu tek krajem 1.mj je nestala.

• Student24
    04. Svibanj 2018. 11:48

mi smo imali žuticu tj. graničan bilirubin, izlagali smo ga intenzivno danjem svijetlu i danas, a danas ima 14 dana, vipe nije žut. toliko sam se navikla na njega žutog da mi je sad stalno blijed :D 

• ivaanaaa
    04. Svibanj 2018. 11:50

Cure kad su vam bebaci poceli dobivat na kilazi? I koliko ako jesu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.