Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DavidovaMama
    27. Lipanj 2018. 21:16

Mi imamo skok u razvoju danas punimo 3 mjeseca i samo cendra place trazi sisu malo vuce zaspi pa se nakon 10 min probudi placuci..nadam se da ce ovo brzo proci. Ovoje smo umorni

yra
    27. Lipanj 2018. 21:45

Davidova mama, dobro došla! Znam kako ti je...utjeha ti može biti to što je nama trajako jedan dan. Samo jedan dan.🙄
    Honey, zašto izdajaš, da povećaš produkciju ili da spremiš zalihu?
    Ako želiš povećati produkciju onda odmah iza podoja izdoji. Ako želiš stvoriti zalihu onda malo izdoji nakon podoja jednu, nakon slijedeceg podoja drugu, pa tako svaku po malo, tako da samo jednu ne preopteretiš. Nakupiš tijekom par izdajanja za jedan obrok.
    Ako ima neka mama bolje iskustvo neka me ispravi.
    Kaj se tiče gemišta, mi smo ionako u vinorodnom kraju...samo dojdi!
    Sve ste pozvane, bio bi to pravi klokan-party!
    Danas nam je bio puno bolji dan.  
    I dalje je vrijeme koma...još se nisam okupala, a 11. smo dan na moru!😂😂😂

m-mama
    27. Lipanj 2018. 23:01

Mame pitanje, kako vas bebe spavaju? Na ravnom? S jastukom? Podbočene? Vidjela sam super stvar za koju mislim da je savršeni položaj, da sam je vidla na dan kad sam rodila kupila bih bez obzira na cijenu. Nekako sam primjetila da mu na ravno nekad ne odgovara,Place i kad ga stavim na povišeno npr na jastuk na sredini je ok. Koristite mozda jastuk za dojenje? Nemam ga ali bih ga nabavila da ne moram stalno rolati dekice gaze jastucice
    Blabla, iako mi je najdraze po noci da je na ravnim pokraj mene i samo mu ubacim sisu 😂❤️

m-mama
    27. Lipanj 2018. 23:02

yra
    27. Lipanj 2018. 23:32

M-mama, bebe se brzo počnu okretati s trbuha na leđa i obrnuto. Staviš ih spavatibu jednom položaju, a nađeš u desetom. Čini mi se da bi tada taj ležaj bio potencijalno opasan.

Honey
    28. Lipanj 2018. 01:50

Yra hvala ti puno. Za malu zalihu sam mislila, nek se nade. Budem tako onda, nebi bas htjela povecati proizvodnju pa cu bit osudena da stalno izdajam. Ovak mi je super, taman koliko joj treba, nemam problem prepunjenosti i da se budim u lokvama mlijeka. Bolji savjet nisam dobila. Zao mi je zbog vremena, tko bi rekao, sad ovako a kraj 5.mjeseca bilo vruce. I mi bi na kontinentu lijepse vrijeme, puse nam jako. Pikica moja hvala i tebi, koncentrirat cu se malo vise na praznjenje. 💓💋 M-mama mi spavamo bocno na ravnom, stavila sam one valjke za bocno spavanje ds ostane na mjestu, jer kak Yra veli, sve su jaci pa ih svakak nades ak ih dobro ne namjestis. 

• Student24
    28. Lipanj 2018. 06:13

mi spavamo od prvog dana s klinastim jastukom zbog maminog mirnog sna. :D do nedavno smo ga stavili na bok, probudio se na boku, a sad stavimo na bok, a on se spusti s jastuka i okrene za 90. Kad mu dojadi rucica u ogradici javi se da ga vratimo. :D

• Student24
    28. Lipanj 2018. 06:14

yra zao mi je zbog loseg vremen... Nije ni na kopnu bolje, ali draze mi je ovako nego da je +100 stupnjeva

panda102
    28. Lipanj 2018. 09:28

Aj i moja je luda ovih dana. A ne znam kako da joj pomognem...
    Danas nam dolazi patronazna pa se nadam da ce potvrditi da dojenje ide dobro. Uvijek u nekom strahu. 
    Tako se svadja sa sisom. Baca je. Nece. Pa onda prifati... citav dan sisa.... joj ludilo. Treci tjedan jelde 🧐
    Izdrzat cemo sve. Muz mi je kuci 15 dana. Inace bih poludjela. 
    Yra saj baci se u more ne budi kukavica hahahaha
    Stvarno u ovim skokovima covjek izludi. Ne znas sta bi s njima. Nisam si to tako predstavljala hahahah roditi je maciji kasalj 😜

Zrinchy
    28. Lipanj 2018. 13:44

Book curke!
    Evo nas sa velikim kasnjenjem. Danas se odlucila napisat svasta, al naravno da ga se danas ne moze uspavati! A inace krmi po 2,3 sata:)
    Vilim je sretna beba koja se stalno čudi necemu, obozava biti tati na rukama i kad mu mama mazi kosu. Guguce, lupa nogicama i refleksno se smije tako da je mama zaljubljena preko usiju u svog bebana. Isto nas muci cicanje pa dodajemo ad, kaj mi je jako tesko palo, ali sad kad vidim daje sit i zadovoljan mi je sve drugo manje vazno. Napreduje, zdrav je, cak smo i na moru bili za vikend i sve je podnio kao pravi veliki decko💓 cujem da se budi opet pa vam saljemo puse i jednu sliku sa bakom di se spremamo bljucnuti

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.