Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    14. Lipanj 2016. 22:12

Joj da! Patronažni mi je rekao,da ne treba čistiti nos,ako nema potrebe (začepljen nosić ili prehlada) mi se još malo mučimo sa disanjem,pogotovo otkad plače,još više se začepi,pa špricam svakodnevno fiziološku..

A haljinice su mi tako slatke i imam ih,ali više volim bodiće i hlačice nekako,dok je takva mala. Niti se baš vidi da je u haljinici kad stalno leži. Kad bude počela hodati,ma to jedva čekam,stalno će biti u haljinicama :)

crna123
    14. Lipanj 2016. 23:16

Ja joj obucem bodi i gore haljinicu pogotovo kad je bilo sad vruce tak i tak su noge gole.. fizioloska mala bocica ima crvenu etiketu pise kad je napravljena i rok valjanosti 7 dana od otvaranja

TinyBabyToes
    15. Lipanj 2016. 06:39

Jutreko!

Sanjam dan kad ću odspavat bar 6h u komadu, pa ne tražim puno

Marama mi je bila super na početku, sad je sve manje koristim, zadnja dva puta je cmizdrila pa mi se nije više dalo silit. Sad joj pak ne paše šta ništa ne vidi :P kad ju nosim uvijek škica preko ramena. Sa 3mj bi smijeli druge poze kao klokanicu pa čekam da to isprobamo. Sad sam pak zapela da bi možda klokanicu kupila, to bi mi bilo super za dućan i sl. Ma ja bi sveeeee samo mislim da ni to nebi ova moja. Našla neku klokanicu doma, netko mi proslijedio pa je bila vriska naravno kad sam pokušala..

Joj i ja jedva čekam kad krenu puzat, hodat pa da mogu te haljinice oblačit hehehe

Crna pa čiju to fiziološku imaš? Gdje si tu kupila? Nisam ni znala da ima tih nekih sa tako kratkim rokom...

Ma ja špricnem svako jutro, postalo nam to dio jutarnjeg rituala. 2x D3 kapi, umijemo ličeko od sasušenog mlijeka, počešljamo se i špricnem fiziološke. Koji put kihne pa baš izlete šmrkljići za koje nisam ni znala da su tu :Psve me strah napisat,  valjda se neću sad ureknut , ali s nosom još nismo imali problema.

Kriszta vi se sami morate za uzv kukova naručivat? Kod nas je da nas pedijatri naruče, naručila je taj dan kad sam ju došla upisat kod nje. Preko weba/ maila se ne možete naručivat?

TinyBabyToes
    15. Lipanj 2016. 06:50

I da zaboravila napisat, neki dan sam joj zamjenila opet one sisače na boci na dvojku, sad se više ne zagrcava, fino papa i brže pojede. Eto to smo riješile

Požalim se jutros mužu za to da mi je jednu noć odspavat u komadu, a on meni "pa jesi, spavala si do podne jednom kad sam je ja čuvao!"
    To jednom je bilo prije mjesec dana.....Lijepo. Baš lijepo. Valjda misli da imam duracel baterije u dupetu pa ih se ne treba češće mjenjat...
    Neku noć njega u 3 budim da ju on ode nahranit a on meni "nisam na baterije"... Očito je na nekim kineskim kopijama ili  K plus
    Eto da se i na njega mogu jednom požalit. A još je i na godišnjem

TinyBabyToes
    15. Lipanj 2016. 06:58

I još...nismo kakali od ponedjeljka navečer. To bi za naše standarde bilo da nije kakala 5 dana
    To nam je novost hahaha
    Pričekat ću još koji dan ako do tad ne bude, morat ću škicnut par stranica unazad da vidim šta sve pomaže ;)
    Ujutro baš imam dar pisanja

• Audrey2016
    15. Lipanj 2016. 07:49

Ima i klokanica koje idu od rođenja :-) 
    Imaš izvrsnu grupu na fb-u, babywearing, sve ti piše a možeš i pitati. 
    Mi smo za fiziološku uzeli jako mala pakiranja kao ampulice i jednu koristimo već mjesec dana....

• Kriszta
    15. Lipanj 2016. 09:44

Tiny hahahahahahahahahah meni se čini, da svi misle da imamo duracel baterije. I istina mame sve mogu,mi smo supermame,ali to ne znaci da nam ne mogu nekad olakšati i oni sa kineskim baterijama.

Mi u OS se sami moramo naručiti za uzv,da..nije to ZG :P
    Ma svako mjesto,svaka bolnica ima svoja pravila...

Danas nakon uzv kukova,ako potvrde da je sve u redu,idemo odmah isrobati novu poziciju  u marami :)

crna123
    15. Lipanj 2016. 10:27

Jutro!
    Pa neznam od farmacie je plasticna mala bocica ah necu vise to kupovat.. znam kak ti je ni ja se nikak naspavat al jucer sam mislila da to nije moje dijete spavala je skoro stalno i popodne 3 sata u komadu!! Noc uvjek spava tak da se ne zalim.u ned imamo krstitke a ona vuce vec tj dana nekakve pristice jos od onih vrucina. Sad se pocelo susit tak da se peruta sve. Luda sam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.