Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    15. Lipanj 2016. 11:23

Moj malac se belji ko veliki sad!!!!! Presmijesno mi je sad kad vidim jezik vani, misic mali... 😍 Valjda cu sad i manje rana na cicama imati.

Za uzv kukova sam se i ja sama narucivala, to samo o pedijatru ovsi cini mi se 😉

Fiziolosku sam kupila pola litre u staklenoj boci u ljekarni prije sigurno 2 mjeseca. Drzim ju u frizideru pa pretocim u posudicu za urin i s tim ga umivam. 
    A sterilnu koristim za ciscenje nosica i kad sam mu oci morala cistiti od krmeljica u pocetku. Prije smo imali Aquamaris, ali sad imamo Uriage termalnu fiziolosku. Bilo na akciji u farmaciji 2 za 70kn 🎉🎉 

Imamo i Sinomarin ampule, ali to imam ako ga prehladica ulovi, nije za svaki dan i nervira me sto svi to guraju. A kad im kazem to je za prehladu, dobijem odgovor: da, u pravu ste. Nekako mislim da bi farmaceuti trebali prvo bii farmaceuti, tek onda trgovci pa me iznerviraju 😕 Tako sam i za kremu za suncanje poludila - hocu mineralnu bez nano cestica i bok! Imas?! Nemas?! A ona meni znate sve je to isto.. E pa nije! Nasekirala sam se opet 😂

crna123
    15. Lipanj 2016. 11:52

Znaci mogu ko ti kupit tu bilo koju fiziolosku i drzat u frizideru bez obzira na datum? Sad sam zbunjena haha nanervirala sam se opet😂 i ja sam se sama narucivala na ultrazvuk valjda kako kod kog

Kamikazee
    15. Lipanj 2016. 12:06

Ma da, samo nemoj to bas za oci i za u nos koristiti jer to nije sterilno osim ako s iglom izvlacis. 
    Mislim, ni sebi nisam za oci za alergiju kupovala tu veliku vec ampule. Opet, i njih sam koristila dok nisam potrosila, samo poklopis bas da ne skuplja bakterijice dok stoji.. 

Uglavnom, termalnih, fizioloskih i micelarnih voda sad imam sto u zivotu nisam nakupovala sve skupa 😂

nasdva
    15. Lipanj 2016. 17:16

Pozdrav,
    Moj dečko spava od 12:30, probudio se u 14:40 toliko da mi da do znanja da je gladan pojeo 100ml i nastavio spavati da se nije ni podrignuo. Onda opet u 15:40 pojeo ostalih 60ml i sad još uvijek spava. Ne smeta mu ni popišana pelena. Povremeno se malo vrpolji i to je to.
     Da li to može bit skok u razvoju (17-togće mu bit 3 mjeseca)?

crna123
    15. Lipanj 2016. 17:23

Nasdva i kod nas je tak i jucer i danas neznam sta je al ja zadovoljna :)

Ninachh12
    15. Lipanj 2016. 18:13

Moja cura dobipa gljivice po jeziku i donjoj usnici danas, sutra smo trebali pedijatrici no ona nas prebacila na 1.7 jer ide na put sutra, a svi ostali termini do 1.7 zauzeti (koja glupost)
    Pa sad to idem sama lijeciti, jel imao tko od vasih beba i jel tko zna kakav pouzdan preparat?

• Anna123
    15. Lipanj 2016. 20:31

Ninach, nisam imala taj problem, ali mi u bolnici med sestra, a i patronažna, rekla da mu čistim jezik sa sterilnom gazom natopljenom s 3-4 kapi ulja svaki put kad je bijelo od mlijeka. 

Kriszta, a jel imaš možda njihov broj? Da se ne gubim po njihovoj stranici. :D 

Meni marama uskoro stiže i nadam se da će nas poslužiti.

TinyBabyToes
    15. Lipanj 2016. 21:26

Ola!

Kineska baterija je danas pričuvala malenu čak 3 sata dok sam bila kod frizera. Istrošile se, eno ga zaspao
    Izgleda ni baš pametno fabrat se nakon poroda, slabije se primila boja na korijen, baš i frizerka kaže moguće zbog hormona.

A onda je to naručivanje kako kod kojeg pedijatra. Aj bar nešto, olakšala mi pedijatrica bar te muke...

Ninachh od frendice mali isto imao gljivice nedavno, koristila je što je Nasdva rekla.

Kamikazee pravu ljekarnu imaš doma

Bacate mi sol na ranu hehe, moja i dalje prek dana po pola sata spava, najduže 50min! Noć da ni ne spominjem... Svanut će i meni sunce kad tad :P

Pokakila se malo prije napokon. Ne trebam ni pričat šta je sve bilo u peleni nakon 24h :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.