Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    30. Svibanj 2016. 11:36

Tako je i moja jučer nervoza, od vrućine valjda, iako nam u stanu nije tak vruće bilo 24 stupnja, al sparina zato. Cijeli dan je nakraju bila samo u bodiju, ne mogu reći da se baš nešto smirila...
    I danas je nekako sva razdražljiva i nervozna, ne znam šta bi si mislila više. Hoće jesti pa za koju sekundu neće, vrišti kao da joj ne znam šta nudim, pa onda za minutu primi bocu kao da 5 dana nije jela.. Trpa šake u usta non stop, grize bocu, pa ne vjerujem da bi je već zubno meso moglo mučit...

TinyBabyToes
    30. Svibanj 2016. 11:45

Maya samo polako uskladit ćete se već :) samo nastavi s čajem, nama je isto dosta pomoglo, eto 3 dana nisam pila, malo sam se zaboravila zbog ovog produženog vikenda i odmah je kaos sa trbuščićem :/

Kiki_ca ajoooj misek mali baš mi je žao Pa baš vas je navozala ta pedijatrica! Pa di to da nema ni jednog pedijatra dežurnog, užas!
    Nadam se da će se sad brzo sve smiriti. Glupo mi savjetovati jer ja dajem izdojeno na bočicu, al zbog proljeva da nebi gubio na težini i sl. pa ako štrajka sa sisom da mu ipak malo daš na bočicu, mislim da ti neće prestat sa sisom kad ga sve prođe...

simal
    30. Svibanj 2016. 11:51

TinyBabyToes moguce je moguce. Pizdeku se zubici izasli s 2,5 mj. :)

Kiki_ca napravi to. Izdoji se i daj mu bocu. Ili si kupi sesirice za bradavice. Mozda mu bude lakse s tim. On ce se biti sit i mirniji a i tebi ce biti lakse. Probaj kombinirat bocu i cicu.
    Jadna.beba bezveze antibiotike gutala, promijeni pdijatra.

SIMAL

ivchi87
    30. Svibanj 2016. 12:37

I moj isto nervozwn i ljut na cicu, oce a onda pljuje ili lize ili trga... ja sam to pripisala tom da mu prejako ide pa ga smeta. Danas cu kupit izdajalicu pa probat ozdojit onog prvog mlijeka jer mislim da ima viska i da ne stigne do masnog.
     Crna Mislim da ti ne moze mlijeko bit slabo, eventualno tako isto mozda posisa prevec ovog prvog...

Kamikazee
    30. Svibanj 2016. 13:31

Kiki_ca, ne mogu zamisliti kako ti je. Po meni je najbitnije da je beba zadovoljna, nakon toga slijedi i tvoje zadovoljstvo i uzivanje u majcinstvu. Ok, nece cicu, trenutno ili opcenito, nema veze. Probaj izdajati i na bocicu. Sve i da das AD pa k vragu, bitno je da je dijete sito. 

Ja sam prva ridala cim su mi rekli da nemam mlijeka i da moram dohranjivati. Svi su mi govorili da ce mi odbiti cicu kad proba bocicu, mama da ga hranim valpovkom kraj mojih sisa (a dijete vristi gladno i ja 2 kapi mlijeka u sisama!!). Kad sam se pomirila s tim da ne moze biti kako sam si ja zamislila, sisu sam davala prije svake bocice, izdajala svaku kap, dubila na glavi samo da sisa, a on uz to fino papao ad.
    Odjednom on sit, oboje zadovoljni, on se udebljao, poceo jace vuci cicu i sto dalje vrijeme ide on manje dohrane jede, a kad vidi cicu nema kraja sreci! 

Sto se antibiotika tice, uf! Prelako ih se daje, a jos bebama?! 😟

TinyBabyToes
    30. Svibanj 2016. 13:44

Simal već izašli zubići? ajoooj jesu ga jako mučili? Kaže mi baš mama da su i meni izvirili već sa 3mj, ako ćemo genetski onda se neću čuditi ako i njoj proviri koji do tad ;)

Crna mislim da ti zbilja mlijeko ne može biti slabo, ja joj nudim papat kad trpa te šakice u usta pa neće, ljuti šta joj ih uopće mičem iz usta  i počela je sliniti više.
    p.s. nisi jedina, moja većinom tako čim se probudi u plač, mirna je i umiljata nakon klope :)

Kiki_ca znam da svi forsiraju dojenje, ali Kamikazee je sve lijepo rekla.

• Kriszta
    30. Svibanj 2016. 16:26

Kikica...samo kad se sjeim koliko sam se mučila sa dojenjem i koliko sam plakala zbog toga. Još mi nije svejedno i teško mi bude kad pomislim na to,ali...najbitnije je da je dijete sito i mirno! Ja da bih samo dojila,odbila AD davati svojoj bebi ,koja je urlala 3 dana,da bi mi patronažna rekla da je ona gladna! Odmah sam počela sa AD i još dan danas si ne mogu oprostiti da zbog toga sto  sam tvrdoglava i htjela pošto poto dojiti,dopustila da moje dijete bude gladno. Sad nakon 3 mjeseca počinje nažalost odbiti siku,ali sam uspjela 3 mj dojiti kombinirano. Teško je kad ljudi oko nas,stalno o tome govore ,da beba MORA sisati i ništa drugo ne prihvaćaju. Sve moje poznanice/prijateljice isključivo doje i gledaju me ko dam sa Marsa pala onako čudno...kao da sam to sama izabrala,NE DOJITI!
    Ti se samo trudi,da tvoje dijete bude zadovoljno i sretno,ništa dalje nije bitno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.