Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    01. Lipanj 2016. 22:03

Ne znam jel ima kakvih pravila, na ovim sisačima od bočica koje koristim baš piše na uputstvima sisač 1 (od 0-2mj), sisač 2 (2-4) itd...
    Kupila sam tu dvojkicu al kažem ide joj brže pa se zagrcne tak da sam vratila na jedinicu. Iako se dvoumim šta bi sad, jer na prvom dugooooo sisa a pojede oko 50ml a kad sam joj stavila dvojku onda je u par minuta popila 50ml i nastavila dalje...
    Sad ne znam dali na prvoj prestane jer joj se više neda ili? Ili da joj opet ubacim dvojku pa se bude priviknula na taj veći protok?

Kriszta
    01. Lipanj 2016. 22:06

TinyBabyToes

Ne znam jel ima kakvih pravila, na ovim sisačima od bočica koje koristim baš piše na uputstvima sisač 1 (od 0-2mj), sisač 2 (2-4) itd…
    Kupila sam tu dvojkicu al kažem ide joj brže pa se zagrcne tak da sam vratila na jedinicu. Iako se dvoumim šta bi sad, jer na prvom dugooooo sisa a pojede oko 50ml a kad sam joj stavila dvojku onda je u par minuta popila 50ml i nastavila dalje…
    Sad ne znam dali na prvoj prestane jer joj se više neda ili? Ili da joj opet ubacim dvojku pa se bude priviknula na taj veći protok?

Pa zato i ja razmišljam,jer mi je znala prestati sisati. A u zadnje vrijeme baš bude ljuta i plače,pa vuče i jedva se smiri. Kontam da bude pregladna ,a iz bočica slabo curi. Probat ću,pa ako još ne bude htjela,lako vratim jedinicu. Ne znam ,da li sam možda trebala i sisač mijenjati na bočici možda (svakih mj.dana) ili ne moram dok se ne potroši?

TinyBabyToes
    01. Lipanj 2016. 22:04

Audrey2016 nismo još mjenjali dudu varalicu. Ovu koju ima voli..

• Audrey2016
    01. Lipanj 2016. 22:19

Vjerojatno je pisalo na upustivima ali promakalo mi je... 
    Mislila sam koliko često mijenjati dude varalice ali istu kupiti , samo novu. Ne znam koliko dugo može onaj silikonski se koristiti, silikonski, guma....sta li je... mi imamo sve od Dr browns, steriliziramo svaki drugi dan u prosjeku, u početku svaki dan i peremo prokuhanom vrućom vodom. Mislim da je to ok... 
    Ne znam sta da ti kažem, ako je 1 od 0-2, a ona ti je tek napunila dva, možda da je koristiš još tjedan ako joj odgovara pa neka i papa duže, bolje nego da se zagrcne.... a najbolji savjet, promatram je pa vidi sta joj više odgovara

TinyBabyToes
    01. Lipanj 2016. 22:31

Audrey2016

Vjerojatno je pisalo na upustivima ali promakalo mi je… 
    Mislila sam koliko često mijenjati dude varalice ali istu kupiti , samo novu. Ne znam koliko dugo može onaj silikonski se koristiti, silikonski, guma….sta li je… mi imamo sve od Dr browns, steriliziramo svaki drugi dan u prosjeku, u početku svaki dan i peremo prokuhanom vrućom vodom. Mislim da je to ok… 
    Ne znam sta da ti kažem, ako je 1 od 0-2, a ona ti je tek napunila dva, možda da je koristiš još tjedan ako joj odgovara pa neka i papa duže, bolje nego da se zagrcne…. a najbolji savjet, promatram je pa vidi sta joj više odgovara

A to ne znam, mislim kažu da silikonske dude treba češće mjenjat ali ne znam koliko je to često?
    Nisam mjenjala jer ju nekako u zadnje vrijeme sve rijeđe i koristimo. Mene izludi kad zasi s dudom pa kad joj ispadne odmah se budi traži ju nazad ;) tak da sam joj počela što manje i nuditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI