Ne znam jel ima kakvih pravila, na ovim sisačima od bočica koje koristim baš piše na uputstvima sisač 1 (od 0-2mj), sisač 2 (2-4) itd...
Kupila sam tu dvojkicu al kažem ide joj brže pa se zagrcne tak da sam vratila na jedinicu. Iako se dvoumim šta bi sad, jer na prvom dugooooo sisa a pojede oko 50ml a kad sam joj stavila dvojku onda je u par minuta popila 50ml i nastavila dalje...
Sad ne znam dali na prvoj prestane jer joj se više neda ili? Ili da joj opet ubacim dvojku pa se bude priviknula na taj veći protok?
Audrey2016 nismo još mjenjali dudu varalicu. Ovu koju ima voli..
Vjerojatno je pisalo na upustivima ali promakalo mi je...
Mislila sam koliko često mijenjati dude varalice ali istu kupiti , samo novu. Ne znam koliko dugo može onaj silikonski se koristiti, silikonski, guma....sta li je... mi imamo sve od Dr browns, steriliziramo svaki drugi dan u prosjeku, u početku svaki dan i peremo prokuhanom vrućom vodom. Mislim da je to ok...
Ne znam sta da ti kažem, ako je 1 od 0-2, a ona ti je tek napunila dva, možda da je koristiš još tjedan ako joj odgovara pa neka i papa duže, bolje nego da se zagrcne.... a najbolji savjet, promatram je pa vidi sta joj više odgovara
Sortiraj odgovore
Najstariji