Halila ista stvar ko i kod mene, ja ju nisam budila i nisam mislila da je gladna jer se najede i ode spavat. Nije mi bitno oce dobit kilu ili pola ako je njoj dosta. Dijete raste i to mi je bitno. Pa nisu sva dijeca ista...
Kamikazee- moja isto tako i ja sumnjam na skok ili na zubiće jer nenormalno slini. .jucer mi je samo plakala jadnica,a ja iscrpljena do neba. Čitala sam da skok bude sa 12 tj.a mi taman u 12.tj.
Ovih dana nisam malenu stavljala nikako na trbuh,jer su kod nas radovi i cijele dane provodimo negdje dalje..kod svojih vecinom. Evo sad ću nahraniti ju,pa spakirati stvari i opet put pod nogu. Sigurno je malena i zbog toga nervozna..
Halila-ja mislim da djeca ponekad jednostavno stagniraju u dobivanju na kilazi. Jedino sto je bitno je da beba ne gubi na tezini. Tako sam i ja bila uvela dohranu na par dana i onda izbacila. Pa ne moze beba stalno dobivati puno na kilazi. 520 g je okej, nije to malo, netko je bio stavio link dobivanja na tezini, 520 g spada u grupu pod nornalno..
Sad sam sigurna da je skok jer sam mu jucer dala bocicu u strahu da je gladan, krenula u setnju (sat vremena od bocice), nakon 10min histericno vristanje. Dam dudu smiri se, ali kako sad sve hvata tako si s rukicom prvo drzi dudu pa iscupa iz usta i opet vristi! I nista, njega u jednu ruku, s drugom sam drzala dudu, a s kojom rukom sam kolica dogurala do doma stvarno ne znam! Skinula sam se jos u hodniku i odmah na krevet, prikacim ga na sisu i mir! Cak je i zaspao nakon toga!! 😖😖
Od jutros mi valjda pola sata samo nije bio na sisi, bas mi ga je zao. I ja sam luda, ali sam si sinoc skuhala kompot, jutros prije nego je muz otisao napravila vocni smoothie, imam skuhano tako da hrane imam i sad samo s boka na bok i sisanje 😁😁😁😁
Nakon cjepiva sam odmah stavila oblog hladni iako je sestra rekla da nema potrebe vec da mu dam pola cepica ako bude razdrazljiv 2 sata nakon cijepljenja. I dala sam to navecer kad je bas jako plakao, ali sad ne znam vise jel to bilo zbog cjepiva ili cega, ali nekako je drugacije i tuzno plakao.
Helou mamice
I moj je od jutros na meni, ili jede (sa odbijanjem I vriskom), ili mi je na prsima i lezi,nikako bez mene
Jucer smo trebali dobiti vakcinu, I ispricam joj za odbijanje hrane, I ona provjeri usi, I pocne plakati
Tako da je prolongirana vakcina I dobili antibiotike I sirup (paracetamol)
U 36 dana je dobio 1100 g, s tim da je u zadnje dvije sedmice 400 g, veli da sam dobro dogurala kako on odbija jesti
Velim joj, jos nisam na glavi lezala pa ga hranila, sve metode sam isprobala
Eto malo me je umirila, a nadam se da ce ga proci usi, jer sirupe povrati :/
A siroce malo, sretno kiki_ca! I da, stvarno je lijepo dobio na tezini!
Ma joj, cure, ja sam vam sva luda od tog hranjenja. Jučer sam probala davati joj jesti kad god je tražila. Naravno da se nisam maknula s kauča, cijelo vrijeme mi je bila na sisi. Po noći je lijepo spavala, kao i uvijek. Danas isprazni obje sise i traži još.. složim Bebimil, neće, opet 15 minuta na sisu i nakon toga je popila još 80 ml bebimila. Ja više ne znam što da mislim, u čemu je stvar? Sad spava.
Što se tiče cijepljenja, sve je super prošlo, bila je dobre volje cijeli dan jučer, sisala i puuuuno se smijala i nije dobila temperaturu, tako da sam baš sretna.
Ninachh, ne znam. Rekla doktorica da nije strašno, al je malo. A baš mi mama kaže da je, kad sam ja bila mala, 500 grama mjesečno bilo više nego dovoljno. Ne znam što se toliko promijenilo onda da je sad to malo.
Tiny, u 35 dana je dobila 520 grama. Ovu noć ju nisam budila, a mislim da ni neću ubuduće. Ionako ju je jaaaako teško probudit, spava ko top. Jednom sam ju popodne pokušavala probudit da ju nahranim jer smo nekud morale ići i neeema teorije da otvori oči.
Kikica super napreduje bebač! Bravo! Nadam se da će uskoro ozdraviti!
Onda očito vrijeme tako djeluje na naše malce. Moja je jučer popodne jela u pola 4,pa u pola 6,pa u 7 i u 8:15..svaki put pomislim da je nemoguće da je gladna,i sve isprobam, promijenim pelenu,mijenjaju poze,nosam, ma svašta i jedino ju sika ili bočica smiri! Zanima me Šta me danas čeka. .
Sortiraj odgovore
Najstariji