Jutreko!
Simal tako je i od moje kolegice mali imao sa kakicom problema da nije po par dana, promjenili su AD i sad kaže da je ok.
Kupila sam u dm-u sad prekrivač šta ide preko kolica, piše da ima faktor 50+ , nekih 30kn super mi je.
Mi smo isto u bodiju dugih rukava i tanke štramplice ili hlačice i čarapice... Ne znam da li da joj obučem bodi kratkih rukava.. zbog sunca...
A kapice jel stavljate za van? Moram ići negdje kupit ove koje imamo smo prerasli a ostalo šta joj paše su sve neke debele
Je super je to s lavandom i za sebe bas ih tjera :) Mi smo doma u bodiju kratkih rukava prek dana bez carapica jer vidim da joj je vruce bas bude sva mokra, predvecer metnem carapice, van kad idemo samo tajce neke majcu ispod bodi bez rukavai carapice. Buni se jako za kapu tako da ako ne puse ja ne stavljam
Pozz curke, ja sam totalno izgubila prikljucak s forumom, nisam nista citala vec tjednima jer se jos borim od poroda sa svim...
Rodila sam prije 4 tjedna zdravog deckica, na carski nakon 12 sati dripa i prvih par dana sam misla kak cu se super oporavit a sad je proslo mjesec dana a mene jos boli, ne vanjski rez nego iznutra. Svi vec misle da to nije normalno, ne znam ni sama, kako je bilo vama koje ste na carski rodile? Ne pomaze vjerojatno ni sto sam ja mala a moj tarzan sad vec skoro 5 kila tako da mi ga nije bas lako nosat...
On mi ima grceve, cesto cjelodnevne jer tesko prdi i kaka, sa par epizoda jaceg placa, dojim ga i vjerojatno ima nesto i u tome sto se naguta dosta zraka jer meni curi mlijeko ko ludo pa nesto sve pokusavamo da umanjimo taj mlaz... Na pocetku mu je kakica bila skolska, sad stalno proljevasta, ne znam ni o tom sta bi mislila.
Pretpostavljam da ste sve te teme vec prozvakale al nemam tolko vremena procitat sve, pa je svaka razmjena iskustva kom se da dobrodosla :) Nekak sam u periodu da mi se cini da sam se jako lose snasla i da sam nesposobna i tjesim se i nadam da je normalno da ovi dani prolaze u kaosu...
Sorry ne ide mi tipkanje prek moba "Imas na youtubu super videa koju pokazuju kako se to radi kod beba. "
SIMAL
Jutro!
ivchi87 nisam rodila na carski pa ne znam koliko traje oporavak, al znam da traje duže..
Kad si naručena na prvi pregled kog ginekologa? Ako misliš da nije normalno najbolje da ginekologa nazoveš.
Većina nas je prošla ili još je u toj fazi kad mislimo da smo nesposobne i sl. tako da ne brini, sigurna sam da radiš najbolje šta možeš :)
kad ti dođe tako, uzmi koju minutu za sebe, odmori, baci se pod tuš odmah bude lakše.. S vremenom će i ti grčevi biti rijeđi i slabiji pa će biti bolje, a za kakicu ne brini to je sve normalno. Moja i dalje ima tako rijetku stolicu, kakala je kao grlica svako malo, sad se nekako stabiliziralo pa smo došli na 4-5 dnevno
Simal heheheh mogu si zamislit na šta je to ličilo :D
Moja ni čut da bi na trbuhu spavala, jedino tako može spavat ako spava na meni. U kindaču je na leđima jer kad je stavimo na bok, unatoč smotanom ručniku, se ona okrene na leđa
Ivchi probaj prvi mlaz izdojit da manje curi tako sam ja radila. Sto se tice kakice valjda je svakom drukcije moje je jedno vrijeme imala po 3 puta na dan pa dva dana nista pa jednom.. Kako kad.
Hej cure, ovako na brzinu vidim da nisam ja jedina izgubljena....moj bebac od mjesec dana mi bas neda vremena za forum pa se dugo nisam javila.....i mi prolazimo prilagodavanje, pogotovo ja....a i moj bi stalno cicu i cesto je nervozan tako da mi je cijelivdan zauzet s njim, nista ne stignem drugo...
Grceve nema jake, pijem caj jedan pa mislim da on pomaze njemu da prdi, kakica je isto proljevasta, mislim da je to ok....s oblacenjem sam imala borbe, stalno neki savjeti sa strane, jedni da mu hladno, jedni da mu vruce pa vise ni sama ne znam kako djete obuci, sad kad je vruce onda je lakse, ali ovo promjenjivo vrijeme me izmucilo s tim.
I tako, svaki dan nesto novo, cekma da se sve uskladi, treba mi malo vremena za druge stvari (kuhanje itd.)
Maya
Pozdrav,
Moja beba je prekjučer i jučer bila nervozna, i onda dođe njegova kuma i kaže da mu je vruće da je pregrijan. Kad mu je vrat s leđa jako vruć to znači da mu je vruće, skinula ja njemu hlače i on super
Drage mamice, napokon da se prijavim :/
Spava od 7 jutros, pa sam malo skupila snage za dalje.
Nas strajk i dalje traje, bebac je jos vise plakao od antibiotika i navalio proljev, i ja ga u cetvrtak odnesem u bolnicu. Nema ni jednog pedijatra, obje na bolovanju, i pregleda ga doktorica na praksi
Naredi da se urade nalazi, koji su bili uredni, i pokazali da nema nikakve upale (kao sto je pedica u utorak rekla, da ima upalu usiju, a nije uradila nikakve nalaze niti pregled spravicama)
Uputi nas kod specijaliste ua uho/grlo/nos, koji pregledima utvrdi da je dijete zdravo s njihove strane i da nema upale.
Odemo kod jedne pedijatrice, koja je vec dugo u penziji, ali hoce pregledati bebe kad je nazovu, i ona potvrdi da je sve ok. Hvala Bogu...
Mi odustanemo od antibiotika, i sad se jos uvijek borimo sa proljevom, i dajem mu lineks jednom dnevno
On se drzi svoga strajka, i ja vec pocinjem da gubim snagu i mislim da ce on pobijediti, da cu uskoro poceti izdajati i davati mu flasicu :(
Sortiraj odgovore
Najstariji