Koliko sam ja skuzila dr brown ima uzu i siru dudu, ali jedinicu. Bar sam dosla i trazila jedinicu, tko zna sta moje dijete koristi siroce 😂
necu mijenjati na velicinu 2 dok god ovu lijepo koristi.
Aliiii.... Od ovog skoka u razvoju razvio je simpaticnu naviku - prejede se i kad mu maknem bocicu HISTERICNO VRISTI tako da bez daha ostane i zacrveni se kao da nikad nije jeo!!!! Da me netko vidi rekao bi da sam nemajka i da dijete nikad nije jelo u zivotu!!!
Toliko voli jesti da mi je neki dan na trbuscicu bljucnuo i dok sam se okrenula po gazu vidim ga poceo to brze bolje lizati dok ja ne pokupim 😂😂😂 Strasno!
Redovito se budi u 2, u 4, u 6. Nekad ustanemo, a nekad jos spavamo nakon malo igranja i sisanja. Super mi je sto budjenje u 2 i 4 posisa brzo i nastavimo spavati, ali jos mi se cini SF to da se necu buditi po noci 😕
Dudupo noci nece jer mi ulovi sisu i ne pusta ju nekad. To mu pokusavam 'zabraniti' jer bi on najradije spavao sa sisom u ustima i povukao guc kad mu treba i nastavio spavati. Ako ju ne drzi kao dudu onda ju izbaci, privuce se i obraz nasloni na nju da bude pri ruci 😂
I ja imam dr.browns 0 ne mislim jos mjenjat i ona dosta curi. Za dudu sam cula al ne zelim mjenjat jer samo tu oce a ne znam di je kupljena, nije marka. Ajmee sta bi dala da u komadu odspava noc uh al je ko kod vecine samo si pocica i spat. Prek dana uopce ne spava, eventualno 20 min je max, ni u autu ni nikako zato i je cendrava valjda. Nego imam pitanje dal se jos kome ne smije? Nece se nikako nasmijat mozda onako na sekundu vidim da malo.
Crna123 pizdek je bio isti!!! Nikako se nije htio smijati. Ja sam mislila da ima problem! I onda samo najednom se je poceo non stop smijat. Pogotovo ujutro, tada se smije i prica kao veliki. Valjda je odmoran i nista mu ne smeta.
Ne brini, krenut ce to. Ne znam koliko su vam satare bebice. Znam da je pizdek bio najstariji na temi o trudnoci. Tako da ako je najstariji znajte da ce se to sve ustabiliti.
SIMAL
Crna moja se isto tek nedavno baš počela smijati non stop,samo se jedno jutro ustanemo i ona se smijulji , prije je onak refleksno imala osmijeh nakon klopice kad upada u san i sl.
Sad će ona još malo, ne brini :)
Kamikazee, baš si me nasmijala tako je moja jedno vrijeme bila pohlepna, čim je krenula bljucnuti, brzo je to posrkala natrag prije nego iscuri sve iz usta. Strašno!
A ovo spavanje sa sisom u ustima nam je isto svakodnevna borba. Ne želi pustit, a čim ja maknem odma plač.
Što se tiče pijenja iz bočice, mi koristimo Nuk i ispočetka se zahliktavala dosta često, al brzo je ona to savladala i sad pije ko velika. Vjerojatno im treba malo vremena, al brzo se oni prilagode i prokuže sve, mudrice male.
Tako i moj svaka dva sata, al meni je ta noc blazenstvo, to mi je cisto dosta sna. Mene ubijaju periodi od po 7-8 sati budnosti preko dana, ne treba mi da spavam, samo da mogu dic malo noge u zrak... nasta vec licim mila majko, ni ne perem se jer mi je zao kad on spava provest to na nogama :D
Nista, cekamo ta 3 mjeseca, bas je to lijepo cut da prospavaju noc, mada imam ja malih poznanika koji se i sa 8-9 mjeseci bude svaka dva sata pa se necu nadat previse :)
Evo moja se sinoć opet budila dva puta,a ujutro od pola6 do 7 uvijek bude jako nemirna,nemam pojma koji je razlog,ali su joj zatvorene oči KAO spava,ali je jako nemirna i nogice su joj stalno u zraku,lamata cijelo vrijeme i stenje,možda je ujutro crijeva muče. Nervozna cijeli dan,mislimda kad su naše bebice nervozna,to bude od umora,evo maloprije jedva zaspala, Tri put sam je uspaavljivala,jer sama ne može. Kako vi? jel uspavljujete bebe ili "pustite"da to probaju same odraditi?
Tiny...ja se više ni čemu ne nadam hehehehehehehe
Ivchi87 hahaha totalno te kuzi. Kosu nisam oprala 5 dana!!!!
Kad zaspe ja operem brzo sude, pometem ili sto trebam i da cu sjest malo odmorit evo njega! Jebem mu tatu!
SIMAL
Sortiraj odgovore
Najstariji